zanimljivo:
http://www.motorcyclecruiser.com/custom/0905_crup_1998_yamaha_dragstar/photo_09.html
dobra mi je ova opcija bez maske a malo svijetlo sastrane 
@ james di bi ovo pripadalo,.....
nigdje, mišung, show bike
ovo bi trebao biti nekakav racer gdje se opet miješaju dvije vrste. po kotačima velikog promjera i (relativno) uskim gumama bi bio board racer, prerada po uzore na trkaće motore koji su vozili ovalne staze. ali ovaj volan koji je serijski i samo okrenut naopačke je preširok i nije dovoljno savijen. ovo je tipična današnja prerada borda

napomena uz sliku: imam ih puno, ali ovu sam izabrao jer je na slici mađarska Panonia, meni osobno jedna od najboljih prerada uopće
oklop je drugi dio racerskog mišunga, prerade u stilu motora za natjecanje u brzinskim rekordima na Bonnevileu. takve prerade su relativno česte, a dosta se njih i natječe jer trka na slanom jezeru ima cijelu hrpu klasa. ali na tim motorima se ne stavlja tako široki volan. ovo je tipičan

ali ni na jednog pravog racera se ne stavljaju fuzići koji su pomaknuti naprijed kao na chopperima jer je to touring namjena, nema dobrog položaja tijela ni za trku ni za aerodinamiku. kad voziš tu Yamahu, kičma se raspada, dobra je samo za slikanje i do birtije, ako je u kvartu

talijane je jedno vrijeme držalo takvo slaganje komandi i uvijek sam im vidio neki čudan izraz na licu, ko da ih netko jebe