Tim tempom bi i ispalo oko 2000 eura po osobi, medjutim, onda smo mu dali malo po stednji, pa sam ja na kraju sa zenom potrosio ukupno oko 2200 eura, od cega bar 1000 nisam planirao da potrosim...
Citat: GashoTim tempom bi i ispalo oko 2000 eura po osobi, medjutim, onda smo mu dali malo po stednji, pa sam ja na kraju sa zenom potrosio ukupno oko 2200 eura, od cega bar 1000 nisam planirao da potrosim... Putovanja motorom su, na zalost, skupa. Ipak, prilicno ste potrosili (dalo bi se i za manje). Mora da je bilo veselo svake noci ib
Jako lijepo
Citat: ibCitat: GashoTim tempom bi i ispalo oko 2000 eura po osobi, medjutim, onda smo mu dali malo po stednji, pa sam ja na kraju sa zenom potrosio ukupno oko 2200 eura, od cega bar 1000 nisam planirao da potrosim... Putovanja motorom su, na zalost, skupa. Ipak, prilicno ste potrosili (dalo bi se i za manje). Mora da je bilo veselo svake noci ib Nije svake, ali prvih par veceri su bile veoma vesele...
ja se sjetim uvijek ovog
najeila sam se dok sam ovo čitala zbog onog dijela s meteorima. to mi je bilo neto najljepe to sam u ivotu vidjela. točno se sjećam i onih suknji to smo morali navlačit na sebe, vidjela sam tamo na slici sve u svemu, odličan putopis ! !
http://www.motori.hr/forum/viewtopic.php?t=12385
znam, a nejjezovitije je to su sve to svećenici iz tog samostana
Citat:znam, a nejjezovitije je to su sve to svećenici iz tog samostanaBas je simpaticno imati svecnjak koji je nekad imao ime...kazes na primer zeni: "Zeno gde si stavila Rodoljuba?"