Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [Sve]   Dolje

Autor Tema: a 1000 kilometara mu je tek :(  (Posjeta: 2961 )

bmw m 5

• Najbolji forumaš 2009. HONDA HRC TEAM
  • Spol: Muški
  • Vozi: se VTR SP 01
a 1000 kilometara mu je tek :(
« : 22. Studeni 2008, 19:43:16 »

Evo da otvorim svoju prvu temu u rubrici "sve o skuterima".....Motor je yamaha aerox 50 ccm....kit je polini...montiran prije manje od 1000 km....Decku je to treci kit u par mjeseci....Prijasnja dva su "misteriozno" zaribala.....Majstor(i)...kjoji su to radili nisu se puno trudili naci uzrok zaribavanja.....dok se nije ovo desilo.....Jednostavno...."mocna" masina je jednostavno klipnjacu zamotala oko radilice...kao da je od plastike... :(
Evidentirano
O&G Team

mv_agusta

• Vozi: nexus500
Odg: a 1000 kilometara mu je tek :(
« Odgovori #1 : 22. Studeni 2008, 19:46:49 »

prvi put ovako nešto vidim, šta je to uopče moguće :misli:
ahh ti serviseri
Evidentirano
Ride Hard, Ride Free
Volim Ducati, makar i pokvaren u garaži

bmw m 5

« Odgovori #2 : 22. Studeni 2008, 20:02:17 »

i jos......
Evidentirano
O&G Team

malaga

« Odgovori #3 : 22. Studeni 2008, 20:03:15 »

cestitke na prvoj otvorenoj temi  :mrgreen: koji kit? koja radilica?
Evidentirano

malaga

« Odgovori #4 : 22. Studeni 2008, 20:08:31 »

je kit polini sport ili corsa? city ili midrace? jel ostetilo blok?
Evidentirano

bmw m 5

« Odgovori #5 : 22. Studeni 2008, 20:16:51 »

radilica je original....kit je polini ghisa....najobicniji....sa varijatorom polini....remenom top perfomance(kevlar) ljubicastim federom kontrasta....i rezom arrow-aluminij prigusivac.....i dellorto-m phbg 21.....To sam ja zatekao gore....Blokovi nisu osteceni...na srecu....Ali u 3 mjeseca 2 kita...i ovaj treci......Stvarno....nemam komentara... :shock:
Evidentirano
O&G Team

Bob Rock

• Vozi: Kawa er6n,Vespa lx 50
« Odgovori #6 : 22. Studeni 2008, 20:18:41 »

A šta je blokira igličasti ležaj na radilici, pa je ona povukla klipnjaču pod kutem,pa je pukla?? Po klipu mi se čini da je bilo podmazivanje o.k.? Vidi...prsteni se mogu još koristit :LOL:... Možda su sva tri puta montirali klip naopako :misli:?
Evidentirano
Jahač magle...

malaga

« Odgovori #7 : 22. Studeni 2008, 20:22:04 »

znaci kit je polini sport-najslabiji,bmw m5 jel znas ti sta je razlog ovome? lezajevi radilice?
Evidentirano

bmw m 5

« Odgovori #8 : 22. Studeni 2008, 20:50:46 »

lezajevi su ok....mislim da je ono sto je bob-rock rekao....lezaj donji je popusto...i klipnjaca je uslijed naglog blokiranja pukla....i to upravo pri samome dnu....jer se poznaju tragovi pregrijavnja....Podmazivanje je bilo ok... Sorry za velicinu slika.....nemogu ih sad momentalno smanjiti....moram ponovo instalirati pix-resizer :?
Evidentirano
O&G Team

markookram

• Vozi: soft enduro sa hard motorom
« Odgovori #9 : 22. Studeni 2008, 20:54:50 »

znaci da se je pa skoro rastopila radilica prije puknuca   :misli:
Evidentirano
potrošač je koproizvođač

svemir u glavi

bmw m 5

« Odgovori #10 : 22. Studeni 2008, 20:57:13 »

da....zato je i pukla...vjerovatno....zagrijala se do besvjesti......i popustila je....izgleda da se zadnjih kilometara vozio bez donjeg lezaja...ili je isti blokirao....... :(
Evidentirano
O&G Team

malaga

« Odgovori #11 : 22. Studeni 2008, 21:02:55 »

nevjerojatno kako s stopilo,slike sam spremio-ovakvo nesto treba imati...
oces mu sad ti slagati skuter i dal on uopce zeli vise taj skuter nakon tri kita u tako kratkom vremenu?
Evidentirano

bmw m 5

« Odgovori #12 : 22. Studeni 2008, 21:22:07 »

nevjerojatno kako s stopilo,slike sam spremio-ovakvo nesto treba imati...
oces mu sad ti slagati skuter i dal on uopce zeli vise taj skuter nakon tri kita u tako kratkom vremenu?
da....sloziti cu mu ga....vise nema povratka....Skuter je 2004 god vale rossi boje... :mrgreen: Ima 12.000 km...dobar je i steta ga je baciti.......Moram u nabavu dijelova....Vidjeti cu sta on zeli....A za slike...imas pravo....to se ne vida svaki dan...... :mrgreen: Evo ti i blok...za arhivu.....nadam se da imas adsl........ :LOL:
Evidentirano
O&G Team

markookram

• Vozi: soft enduro sa hard motorom
« Odgovori #13 : 22. Studeni 2008, 21:27:39 »

samo vidi u cemu je problem ... zasto mu je vec treci set otišao
nešto tu ne štima , ili podmazivanje ne radi ili mali to vozi po nekakvoj opasnoj nizbrdici bez gasa  :mrgreen:
Evidentirano
potrošač je koproizvođač

svemir u glavi

bmw m 5

« Odgovori #14 : 22. Studeni 2008, 21:40:59 »

ja mislim da je vec radilica bila "naceta" kada je zaribao prvi set....i to mozda upravo radi radilice. Moralo se na klipu i cilindru vidjeti razlog zaribavanja.....(pregrijavanje.....nedostatak podmazivanja....strana tijela.....).Zao mi je sto nisam prvi set vidio...radili su neki drugi "mestri"..... :mrgreen: Ali mora se vidjeti zasto je crko...pa da ga jebes............. :x
Evidentirano
O&G Team

malaga

« Odgovori #15 : 22. Studeni 2008, 21:41:44 »

samo vidi u cemu je problem ... zasto mu je vec treci set otišao
nešto tu ne štima , ili podmazivanje ne radi ili mali to vozi po nekakvoj opasnoj nizbrdici bez gasa  :mrgreen:
nebi se cudio da ga na centralnim nogarama vrti pun gas dok mu ga sloze,svasta sam ja vidio... bmw koliko decko ima godina? da mu nije kroz usis uletilo u blok nesto?
Evidentirano

bmw m 5

« Odgovori #16 : 22. Studeni 2008, 21:54:54 »

nebi se cudio da ga na centralnim nogarama vrti pun gas dok mu ga sloze,svasta sam ja vidio... bmw koliko decko ima godina? da mu nije kroz usis uletilo u blok nesto?
ah....voze ga dvojica....jedan je mladi...a ovaj drugi ima 20 i kusur godina...ali ima preko 100 kila.... :shock: Nije nista uletilo u usis...kip nema apsolutno niti jedan ris po sebi...jednostavno rastalila se klipnjaca...zasto ??? To samo bog zna........ :mrgreen:
Evidentirano
O&G Team

malaga

« Odgovori #17 : 22. Studeni 2008, 22:06:56 »

ah....voze ga dvojica....jedan je mladi...a ovaj drugi ima 20 i kusur godina...ali ima preko 100 kila.... :shock: Nije nista uletilo u usis...kip nema apsolutno niti jedan ris po sebi...jednostavno rastalila se klipnjaca...zasto ??? To samo bog zna........ :mrgreen:
ajde javi kakav ces kit stavljati... :wink:
Evidentirano

vickodu

• Vozi: klokana
« Odgovori #18 : 23. Studeni 2008, 02:31:43 »

Da se nije mozda prije poceo raspadat lezaj na klipnjaci pa da nisu komadi uletili kroz kanale u prva dva kita .Vec sam vidio nesto slicno  :misli:
Evidentirano
Bog je dao muškarcu dovoljno krvi za obje glave,problem je u tome što ne mogu funkcionirati istovremeno...

zvonko situm

• bRz,bRRži,Mamojebac
« Odgovori #19 : 23. Studeni 2008, 07:53:39 »

lezajevi su ok....mislim da je ono sto je bob-rock rekao....lezaj donji je popusto...i klipnjaca je uslijed naglog blokiranja pukla....i to upravo pri samome dnu....jer se poznaju tragovi pregrijavnja....Podmazivanje je bilo ok... Sorry za velicinu slika.....nemogu ih sad momentalno smanjiti....moram ponovo instalirati pix-resizer :?
na osnov slika bih zaključio slijedeče: klipnjača je u dolnjem ležaju dobila lufta jer ga je kit klip jačom kompresijom "razbio"... kad se pojavilo previše tog lufta tj.lokera radilica je zablokirala jer su se klipnjača i klip međusobno uglavili...klipnjača je pukla ali je polomila i dijelove klipa pa je sve to završilo pod radilicom u njenom kučištu a ona je to upresala među tegove... sve se dogodilo pri visokim okretajima i u vožnji....  mislim da je prije havarije motor morao jako lupati i vibrirati tako da onaj koji je to ignorirao mora imati ozbiljan nedostatak moto filinga  :palacdolje:
Evidentirano
ŠILE- VINKOVCI ....brži sam i od sebe !!!

bmw m 5

« Odgovori #20 : 23. Studeni 2008, 08:03:40 »

na osnov slika bih zaključio slijedeče: klipnjača je u dolnjem ležaju dobila lufta jer ga je kit klip jačom kompresijom "razbio"... kad se pojavilo previše tog lufta tj.lokera radilica je zablokirala jer su se klipnjača i klip međusobno uglavili...klipnjača je pukla ali je polomila i dijelove klipa pa je sve to završilo pod radilicom u njenom kučištu a ona je to upresala među tegove... sve se dogodilo pri visokim okretajima i u vožnji....  mislim da je prije havarije motor morao jako lupati i vibrirati tako da onaj koji je to ignorirao mora imati ozbiljan nedostatak moto filinga  :palacdolje:
slazem se sile...jedino je zanimljivo da "ono" sto je upresano izmedu tegova radilice nisu dijelovi klipa...nego "donje oko" klipnjace....koje je puklo....i jednostavno se rastegnulo oko tegova....kao da je od plastike...To jos nikad nisam vidio...a vidio sam stvarno puno prolupanih radilica......Vrlo zanimljivo...a blokovi nisu ni taknuti.... :misli:
Evidentirano
O&G Team

zvonko situm

• bRz,bRRži,Mamojebac
« Odgovori #21 : 23. Studeni 2008, 08:53:06 »

slazem se sile...jedino je zanimljivo da "ono" sto je upresano izmedu tegova radilice nisu dijelovi klipa...nego "donje oko" klipnjace....koje je puklo....i jednostavno se rastegnulo oko tegova....kao da je od plastike...To jos nikad nisam vidio...a vidio sam stvarno puno prolupanih radilica......Vrlo zanimljivo...a blokovi nisu ni taknuti.... :misli:
dali je možda i ta rastaljena klipnjača bila dio nekog "kita" kita? to jednostavno izgleda kao sažvakani komad materijala... tko zna od čega su je majstori otkovali  :misli:

ovo je zaista zanimljiv slučaj...
Evidentirano
ŠILE- VINKOVCI ....brži sam i od sebe !!!

bmw m 5

« Odgovori #22 : 23. Studeni 2008, 09:12:09 »

dali je možda i ta rastaljena klipnjača bila dio nekog "kita" kita? to jednostavno izgleda kao sažvakani komad materijala... tko zna od čega su je majstori otkovali  :misli:

ovo je zaista zanimljiv slučaj...
e to je jos zanimljivije....motor nije bio nikada otvaran...radilica je original...kao i klipnjaca....Zato je taj slucaj jos zanimljiviji....Sta se to desilo u karteru....da je klipnjacu tako zamotalo oko tegova....a blokovi neosteceni.... :misli: Poceti cu vjerovati u vanzemaljce..... :LOL:
Evidentirano
O&G Team

4rijeke

• Vozi: SVE
« Odgovori #23 : 23. Studeni 2008, 19:13:21 »

da nije kineska radilica  :misli:
Evidentirano
POZDRAV SVIM BIKERIMA - BEZ OBZIRA KOJI I KAKAV (ili nikakav) MOTOR VOZILI I KAKVU GOD NOSILI KAHLICU NA GLAVI

macak zx6r

• **
  • Vozi: još malo (strpljen-spašen)i dolazi suzana
« Odgovori #24 : 23. Studeni 2008, 19:28:29 »

E lipi Tomos,to moje oko još nije vidilo sve do sada. :shock: :shock:

Ivor

• **
  • Vozi: sve samo ne svoje :)
« Odgovori #25 : 24. Studeni 2008, 00:04:09 »

stock radilica sa sigurno puno kilometara i ode iglicasti serijski koji je tanki ko nokat...prijasnja dva kita sigurno zaribala zbog nepostelanosti smjese i zraka...

sumnjam da ta radilica ima 12.000 km i nekaj je tu kemijano...

naslagao sam se gro skutera sa stock radilicama i base kit gore...

ili cu i ja poceti vjerovati u nadnaravno  :mrgreen:

Evidentirano
Four wheels move the body...

Two wheels moves the soul...

malaga

« Odgovori #26 : 24. Studeni 2008, 07:27:13 »

ma kad se stavlja  i najslabiji kit treba i radilicu promjeniti bez obzira koliko malo km imala serijska radilica, pa je...te radilica kosta 100e(top performance)...ako se vec tunniraju skuteri pa nek se onda radi kako treba,a ne samo nabost kit i gas bez ikakvog stelanja...tako moze svaka seljacina nabrijati skuter,jednom poznaniku se skuter razletio nakon cca 300km....
Evidentirano

bmw m 5

« Odgovori #27 : 24. Studeni 2008, 07:27:58 »

stock radilica sa sigurno puno kilometara i ode iglicasti serijski koji je tanki ko nokat...prijasnja dva kita sigurno zaribala zbog nepostelanosti smjese i zraka...

sumnjam da ta radilica ima 12.000 km i nekaj je tu kemijano...

naslagao sam se gro skutera sa stock radilicama i base kit gore...

ili cu i ja poceti vjerovati u nadnaravno  :mrgreen:

bogami i ja sam se naslagao toga....motor GARNT ima 12.000 km...i nije bio NIKAD otvaran...Radilica je oroginal njegova(pogledaj sliku gdje je klip...tko se kuzi primjetiti ce na klipnjaci "zig" minarelli-ja...).....A prijasnje kitove nisam vidio..... :(
Evidentirano
O&G Team

jukić

• *
  • Vozi: APRILIU
« Odgovori #28 : 24. Studeni 2008, 16:36:27 »

pitanje je zašto ti je prvi put bloka na sve može utjecati slabo podmazivanje,ne mislin na mišalicu nego na benzin.ako ti je mala dizna ili šta je još gore ako ti je auspuh pre otvoren onda ti cijela smjesa goriva izraka izađe van prije vremena.Svi znamo da je 2 t motoru najbitniji ispuh ali ako ti je preotvoren iusto mala dizna motorić riba.
Evidentirano

bubson

• **
  • Vozi: kawasaki 636 , APN-6s, piaggio zip 50,2t, vespa et
« Odgovori #29 : 24. Studeni 2008, 21:56:43 »

pitanje je zašto ti je prvi put bloka na sve može utjecati slabo podmazivanje,ne mislin na mišalicu nego na benzin.ako ti je mala dizna ili šta je još gore ako ti je auspuh pre otvoren onda ti cijela smjesa goriva izraka izađe van prije vremena.Svi znamo da je 2 t motoru najbitniji ispuh ali ako ti je preotvoren iusto mala dizna motorić riba.
naravno :palacgore:
Evidentirano
APN-6s automatsko paljenje nogom 6 puta snažno

bmw m 5

« Odgovori #30 : 24. Studeni 2008, 22:08:51 »

nije meni bloka....nego mestrima prije mene....A nesto se i ja kuzim u 2-t motore.... :mrgreen:
Evidentirano
O&G Team

bubson

• **
  • Vozi: kawasaki 636 , APN-6s, piaggio zip 50,2t, vespa et
« Odgovori #31 : 24. Studeni 2008, 22:15:19 »

nije meni bloka....nego mestrima prije mene....A nesto se i ja kuzim u 2-t motore.... :mrgreen:
ma nisam druže tebi ništa ni rekao nego ovim "pametnima" :mrgreen: :palacgore:
Evidentirano
APN-6s automatsko paljenje nogom 6 puta snažno

tkubasa

• Vozi: malu plavu...... bold'or-ku
« Odgovori #32 : 02. Prosinac 2008, 21:28:12 »

Evo da otvorim svoju prvu temu u rubrici "sve o skuterima".....Motor je yamaha aerox 50 ccm....kit je polini...montiran prije manje od 1000 km....Decku je to treci kit u par mjeseci....Prijasnja dva su "misteriozno" zaribala.....Majstor(i)...kjoji su to radili nisu se puno trudili naci uzrok zaribavanja.....dok se nije ovo desilo.....Jednostavno...."mocna" masina je jednostavno klipnjacu zamotala oko radilice...kao da je od plastike... :(

e, to se i meni dogodilo prije par godina isto zbog mog ˝majstorstva˝ isto na aerox-u, samo ja znam zbog cega - meni su otisli lezajevi na radilici (zablokirali i vrtili se u kucistu) a motor je tako vozio nekih hiljadu km. Istina zabloko je samo jedan - na strani variomata, al kud ces vise!
A sta se tice original radilica, one jesu bolcen 10 i kao slabije ali moj rox je bio zivuci dokaz da i original radilica moze izvrtit doobrih 60 000 km! Al naravno uz pravilno odrzavanje masine... Ja sam imao Malossijev kit 47.6, malossijev MHR for race auspuh, dellorto 21 ...itd, uglavnom jedino su radilica paljenje i mjesalica ostali original. To je vozilo dok mi nisu lezajevi otisli, jer sam bio preveliki mulac da skuzim na vrijeme... A poslje sam uzeo drugi blok sa malossijevom radilicom, pa vise ni to nije original. Ali moram rec da su original radilice puno izdrzljivije nego sta ljudi misle...
 A sta se ovog slucaja tice moguce je da je se razletio lezaj (ogulio) na radilici pa je zablokirala, a taj komadic je mogo uletit u cilindar i zaribat masinu.. al ima tu puno mogucih kombinacija ovo je samo prva koja mi je pala na pamet. :misli: :misli:
Evidentirano

tkubasa

• Vozi: malu plavu...... bold'or-ku
« Odgovori #33 : 02. Prosinac 2008, 21:40:12 »

aa, sad sam tek vidio da si napso da su lezajevi ok. Moja greska, al cuj pada mi jos jedna ideja na pamet - to sta si reko da je radilica mozda bila neceta mi ima smisla, ako su to slagali ˝majstori˝ moguce da nisu stavili osigurac na klipu kako treba... Al tri puta? hmmm, tesko... pa  jesu oba osiguraca na mjest? jer ne vidim drugu stranu... ili naopako klip? Mozda kad im je prvi put zaribo ostetilo lezaj na klipnjaci, nekakv komadic necega.
Ma najgore je popravljat nakon takvih majstora, sta sam ja sve vidjo...dati se kosa digne...
Evidentirano

A rs250

• Vozi: R6-09,NS400R,YZ450F
« Odgovori #34 : 03. Prosinac 2008, 23:48:53 »

Uz taj karb od 21mm traba racunati na malo dodavanje ulja u rezroar pravjenje mejsavine,,,jer veca je i dizna vise primi benge a isi omejr ulja ide kroz pupmu tako da se znalo desavati da brzo zaribaju,mada bi se to prvo oznacilo na klipu...
Slicno mi se desilo,ali se poderala bakarna sajba sa stane sto dodje u radilici uletila u lezaj i sav se rasuo...
Ali ovako nisam niakda vidio,slicno na jendnoj RD350 ali ne ovoliko...
BTW taj Polini kit  moze solidno dugo izdrzati na seriskoj radilici..ali ko zna sta je prije nejga stavljano da nije gore zavrsio kakav alu race kit???

bmw m 5

« Odgovori #35 : 04. Prosinac 2008, 13:11:24 »

Mislim da je bio prvi kit top-perfomance..nista posebno...a zadnja dva polini ghisa....U stvari drugi kit nije bas zaribao....Sjebali ga majstori...Puklo im je u cilindru przunjer...pa su isli busiti...pa su krivo izbusili...i cilindra probili...i poceo je antifriz curiti kroz rupu.... :LOL: Pa su pokusali to tekucim metalom rijesiti....ali nista od toga.  Onda se vlasnik raspizdio(a ko nebi)....i stavili su novi kit...I onda se desilo ovo.... :(
Evidentirano
O&G Team

Ivor

• **
  • Vozi: sve samo ne svoje :)
« Odgovori #36 : 04. Prosinac 2008, 15:09:08 »

bogami i ja sam se naslagao toga....motor GARNT ima 12.000 km...i nije bio NIKAD otvaran...Radilica je oroginal njegova(pogledaj sliku gdje je klip...tko se kuzi primjetiti ce na klipnjaci "zig" minarelli-ja...).....A prijasnje kitove nisam vidio..... :(

onda mora da su mali zeleni  :mrgreen: majke mi uzrok ovome nemam pojma, no jedno tvoje iskustvo vise i moj šok više  :LOL:
Evidentirano
Four wheels move the body...

Two wheels moves the soul...

bmw m 5

« Odgovori #37 : 04. Prosinac 2008, 15:20:50 »

bas tako....Sutra cu probati izbiti ostatak klipnjace iz polutki...pa cemo poslikati i staviti na forum..... :mrgreen:
Evidentirano
O&G Team

malaga

« Odgovori #38 : 04. Prosinac 2008, 16:48:21 »

Jel se ostetio blok po sredini gdje se spaja???Mogla ga je klipnjaca zakaciti kako vidim,dok se cec nije stalila s radilicom...Top tropy drzi serialu,,,ali vec Due plus ima drugacije kanale,jednu kariku,vise izduv i radi na vecim obrtajima???
Za taj  Prox proizvodi klipove vece,i extra su kvalitetni jedno sam 5,6 komada ove godine honovao i super ide...
Svjedno ovo je bas cudno ne znam koji da je bio kit da ga ovako raspe???Zanimljivo
trophy je ista stvar kao polini ili malossi sport i ide to jako dobro ali uz puno ostalih djelova-variomat,radilicu,kvacilo,karb i auspuh i normalno sve dobro nastelano...a due+ je stvarno opak kit i opako se vrti,imam ja doma i trophy i due+
Evidentirano

bmw m 5

« Odgovori #39 : 04. Prosinac 2008, 16:49:34 »

blok je apsolutno netaknut...Sjebao se klip(donji dio klipa)...i dio cilindra koji ulazi u blok...A cilindar i klip su bez ijednog risa.... :shock: Ma nevjerujem da je kit to napravio....Mislim da je bilo i oko varijatora radeno...mozda su eksperimentirali sa laganim rolicama...pa se vrtio do besvjesti a nije isao nikamo...Vidim i da je netko stavio ljubicastu oprugu kontrasta iza...... :x
Evidentirano
O&G Team

malaga

« Odgovori #40 : 04. Prosinac 2008, 16:51:17 »

onda su vjerojatno male oprugice crvene? da mu bolje spali kvacilo :LOL:
Evidentirano

bmw m 5

« Odgovori #41 : 04. Prosinac 2008, 16:56:25 »

onda su vjerojatno male oprugice crvene? da mu bolje spali kvacilo :LOL:
nisam to jos gledao....ali dok je isao nije bas kretao sa velikim okretajima...tako da sumnjam da su crvene opruge gore.... :misli:
Evidentirano
O&G Team

A rs250

« Odgovori #42 : 05. Prosinac 2008, 00:08:15 »

Ima crvenih od nepoznatih proizvodjaca koje nisu tako tvrde...Polini plave doslovno zapale kvacilo...
Posebno kad stave Delta kvacilo pa tvrde opruge jos zategnu do kraja to je haos...
« Zadnja izmjena: 05. Prosinac 2008, 11:39:38 A rs250 »
Evidentirano

bmw m 5

« Odgovori #43 : 05. Prosinac 2008, 10:28:38 »

hm...koji bi to bili nepoznati proizvodaci..?? Tu je italija manje od sat voznje...i nabavljamo samo pravu robu...kako ja.........tako i ostali "mestri".... :mrgreen:
Evidentirano
O&G Team

A rs250

« Odgovori #44 : 05. Prosinac 2008, 11:38:55 »

hm...koji bi to bili nepoznati proizvodaci..?? Tu je italija manje od sat voznje...i nabavljamo samo pravu robu...kako ja.........tako i ostali "mestri".... :mrgreen:
Ne kazem to,ja kupujem robu samo na veliko,i znam naruciti po 100 setova oprugica,nekad mi dodju Malossi nekada Polini,ili dobijem rifuzno pa sam sebi moram tvrdocu odrediti??? :mrgreen:

malaga

« Odgovori #45 : 03. Veljača 2009, 18:28:06 »

bmw m5 jel slozen aerox?
Evidentirano
 Str: 1 2 [Sve]   Gore

Stranica je generirana za 0.197 sekundi uz 15 upita.