GUME:
Poderao sam originalne BT 020 i još jedan par istih nakon njih. Odlične gume ali preskupe u Hrvatskoj.
Nakon toga sam imao supersportske Dunlop D 208 koje su savršeno držale cestu ali zadnja je bila gotova za 6.000 kn a prednja za 10.000 km.
Ovo je pretežak motor za te inače odlične sportske gume ali očito krivi izbor za ZR-a.
Nakon toga imao sam otraga Michelin Pilot Road koja je izdržala 12.000km sasvim korektno. Poderao sam je do kraja u Alpama.
Sada imam Michelin Pilot Road 2 CT i jako sam zadovoljan. Tvrda u sredini i meka sa strane. Istina nisam ih još vozio po pljusku ali po suhom nemam primjedbi.
KVAROVI I POTROŠNI MATERIJAL U PRVIH 45.000 km:
- kvarova nisam imao (ipak je ovo ZR-7) 
- tri žaruljice na instrumentima su mi pregorile
- potrošio sam dva seta disk pločica otraga (kriv je moj način vožnje)
hm... ja imam za sada 15.000 na Michelin Pilot Road 2 CT, a bio sam i proslu nedjelju na grobniku na povratku iz Pule i sa godišnjeg

--- stoga ću pohoditi Dobovu za koji dan; još sam uvijek u dvojbi da li mijenjati samo zadnju, jer prednja vizualno izgleda odlićno, ali opet svjestan sam da prednja unatoč izgledu ima 15tkm na sebi, pa mislim da će ići obje i ponovno će biti Michelin Pilot Road 2 CT

po kiši je ova guma nadmoćna; ja sam ju po kiši vozi nebrojeno puta jer očito imam takvu sreću i ja uopće nisam osjetio razliku u odnosu na vožnju po suhom (naravno uz činjenicu da se po mokrom automatski vozim opreznije i nekih 10% sporije)
ja isto dosta kočim sa zadnjom; pa mi je Dac već dva puta stavljao nove disk pločice iza; odmah po kupnji i nedavno na 37.000km; btw. moj je ZR 2001. a imam ga od 04./2009. kupio sam ga sa 20.500 km, a sada ima 43.000 km

- do sada je bio u 6 država, ali planiram s njim i jedno dugo paneuropsko putovanje koje bi trebalo započeti vrlo skoro; a na istom bi bili izvrgnuti i on i ja testu izdržljivosti, novim iskušenjima, mnogobrojnim kilometrima i avanturama.
I naravno, nemam ni ja, kao ni vi previše vremena za vožnje i koristim svaki trenutak i godišnji za putovanje i to u 93% slučajeva motorom, ali za ovaj pothvat ipak moram potegnuti neke radikalnije poteze kojima cu biti bačen u neke neizvjesnosti, ali zato slobodan i uopće u mogućnosti ovako nešto napraviti...
moj je opremljen top case-om Maxia 52 lit. te bočnim koferima (beverly) na home-made nosačima, sve kupljeno od čovjeka koji je imao isto na svojem ZR-u; te tank torbom, i vjerujem zamjenskim crash barom, koji je kupljen u Zadru za 608,00 kn ali mi se čini solidan i u mogućnosti zaštititi motor, možda malo i mene (u suradnji s bočnim koferima) a i dobro mi izgleda na motoru...