Sale ovo ti je super tema ali jako malo podataka imaš.
Naslov je PH i AA a od AA ništa.
Drmeš je bija 2 ili 3 puta bija prvak AA ( 93,94,a možda i 95 )
Ja san bija prvak PH i AA 96.
Tih smo godina vozili u Hungaroringu,Pještani i Žilina u Slovačkoj,Maribor i Cerklje u SLO i naravno Grobnik 2 ili3 puta ( jedan HR i jedan ITA )
1993 je bila najjača godina u 250 gp čak i u usporedbi sa jugom. Sever je kupija 4 nove honde, još 2 jako dobre,Šola novu yamahu,Srdoč yamahu staru godinu dana,Falcon hondu koju san vozija od prvaka njemačke Kollera staru 2 godine.
Vozila su najjača imena tada i to: Leljak,Matulja,Hegel,Nervo,Vasić,Lesički,Šola,Srdoč,
Krmpotić,Štirba i Ja.Nisam sve nabrojia jer sam malo zaboravija ali nas je bilo oko 15 i
na grobniku smo u subotu popodne imali svoju utrku za PH a u nedilju smo vozili AA.
Tamo negdi u nekom tekstu si napisa da sam ja tek Drmešu zapritija 96 god. TEK
95 god.sam vozija prvu sezonu u SBK i sve do utrke u Rovinju Joža i Ja smo bili u par bodova ali na treningu sam ubija malo sebe i neke ljude u publici a najgore je proša 888 ( tu mi je Kec izaša u susret, svaka čast, hvala ) tako da je Drmeš bija prvi a Ja drugi. 1996 je bilo obrnuto Drmeš se ubija u Požegi i Ja sam bija prvi a on drugi.
Sale, da bi ovu temu odradija kako treba pribaš popričati sa Drmešom,Leljakom,Šolom,
Taubijem,Dorjanom,....................menom i te razgovore snimiti i ako imaju neke dokumente, kasete i ostalo da ti daju pa da sve to urediš kako triba.