hmm

bilo je super... došli još za dana, taman na grah koji je bil prva liga... mesa, graha, špeka, svega tolko da je žlica bez problema stajala ravna

alkohol, cijene i konobari super

muzika?! pa... osobno je bila bolja u bircu.. ne znam od kad je toše postal rocker

i obožavam balaševića, al mislim da to nije muzika za winter... jer uspori malo situaciju...

al bilo je super... puno novih ljudi..novih faca...a i atmosfera gore na katu kod spavalica je bila jebenica

istina bog, da smo ićo (zeljarski dizelaši), ante (stankovci), zoki (all saints) i ja (baroker) bili zadnji gosti u kafani i da nas je sitni moral metlama terati na spavanje, al nema veze jer se fešta nastavila i gore zahvaljujući neumornim jezicima nas zagoraca i splićama

Momci sve je bilo za 5,Sitni fala za prišivač.Svaka čast kuharici,grah je bil odličan.
Pozdrav ekipi iz splita Ante i 213cm.
Malo si se zaribal..

218cm je

Topla prostorija na katu birca na podu stiropor i karton,ekipa koja se najavila nosi vreče i luftiče a to vrijedi i za ostale mi imamo par luftiča ak bude kome trebalo!!!!!!!!!!!
To nam je smještaj free,a za one koji hoče komociju postoji gospodarstvo sa sobama !
topla?

a gdi su bili radijatori?

ili nekaj slično? stiropor?

tepih, jen, dva, tri...to je bilo... bilo je fricking cold... al za tih pol sata kaj sam spavala sam pretrpela...

sve u svemu, fešta, alkohol, hrana, ekipa, atmosfera za 5.. bilježimo se i za sljedeću godinu... uz koju vreću za spavanje više