Moja bolja polovica ima isti volan i risere, po meni, trebao si gornji trokut plastificirati u crno, ovako kombinacija srebrno-crno bode u oči i izgleda nekako nezgrapno. Jasno, ako je tebi OK, to je najbitnije, to je ionako stvar osobnih afiniteta, ali da vidiš kako to izgleda, evo ti slika ženinog motora s istim komponentama i plastificiranim gornjim trokutom (koji je serijski isto bio srebrni i ta kombinacija je izgledala loše).
Za sada sam odustao od toga iz tehničkih razloga. Krenuli smo u rastavljanje, ali se pojavio jedan problem. Brava je meni na gornjem trokutu i uhvačena je sigurnosim vijcima, odnosno vijcima bez glave. Da bi se skinula, potrebno je ili brusilicom skidati glave, ili bušilicom ili nekom drugom tehnikom ih skinuti. U svakom slučaju, dosta zafrkancije šta me trenutno malo ohladilo, ali napraviti ćemo to kad tad.
Ali smo zato napravili nešto drugo

Spletom sretnih okolnosti, došao sam u posjed Brembo četveroklipnih čeljusti sa Aprilie RSV Mille iz 2000 godine. Cijeli postupak se znatno zakomplicirao , tražilo je nešto dodatnih troškova, ali je zato krajnji rezultat fantastičan u praksi. Ima osječaj da će se vilice polomiti ispod motora prilikom jačih kočenja

Kada smo nabavili kliješta, prvo na red je došlo izrada redukcije/nosača da bi se čeljusti postavile kako treba. Kada smo to napravili, morali smo nabaviti nova crijeva jer ona prije nisu odgovarala, zbog drukčijeg prihvata na čeljustima u odnosu na originalna. Nakon toga pokazalo se da originalna pumpa nema dovoljan kapacitet i nabavili smo pumpu kočnice od Suze K4.
U konačnici , cijeli netto trošak na kraju me izašao oko 1300,00 kn i nije mi žao niti jedne lipe.