Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 3 4 [5] 6 7   Dolje

Autor Tema: HONDA CBF 1000  (Posjeta: 6271 )

bimba

• Spol: Muški
  • Vozi: CBF 1000
Odg: HONDA CBF 1000
« Odgovori #100 : 08. Listopad 2011, 22:42:16 »

Je , toga sam vidio, samo crni i bez spojlera ( mada vjerujem da spojler radi čuda )

bimba

« Odgovori #101 : 08. Listopad 2011, 22:48:41 »

Na ovoga sam mislio

mladen59

• Vozi: HONDA CBF 600 S 2008 g.
« Odgovori #102 : 08. Listopad 2011, 22:51:01 »

Je , toga sam vidio, samo crni i bez spojlera ( mada vjerujem da spojler radi čuda )
Točno, razbija vjetar na kacigi i još jedna dobra strana ovog vjetrobrana, profiliran kanal po sredini koji je ujedno neka vrsta difuzora koji drži stabilan prednji kraj kod večih brzina! :palacgore:
Evidentirano
BOLJE S BICIKLOM U KURVANJE,
NEGO S MERCEDESOM NA POSO

bimba

« Odgovori #103 : 08. Listopad 2011, 22:54:18 »

I ovakav volan, msivniji , nešto širi i otvoreniji od originala, ali mislim da bi ga trebalo onda podignuti jer ako se montira  na original nosaće mogao bi biti prenizak.

xx-SB

• Vozi: xx-a
« Odgovori #104 : 09. Listopad 2011, 12:43:26 »

Gdje ćeš nabavljati Akrapoviće...mislim hoćeš nove ili polovne  :misli:
Evidentirano
Prodajem ženinog Golfa IV sa 60tkm, 1.4i u savršenom stanju, da joj kupim motor

bimba

« Odgovori #105 : 09. Listopad 2011, 15:11:39 »

Svejedno, mogu i polovni ako su u dobrom stanju, ali puno ovisi o cijeni. Ne vjerujem da ću ulaziti u to prije proljeća. U svakom slučaju imam milion mogućnosti. Motor je na firmu, inaće imam barem dva-tri uvoza mjesečno, tako da ih mogu kupiti vanka , kod nas. Osim toga , svi smo u ovom poslu povezani, tako da imam i varijante kompenzacija itd.  Da bi plaćao u kešu , bez obzira nove ili polovne , trebala bi cijena biti stvarno niska da bi mi se isplatilo tako a ne preko računa.

Nisam još razmišljao o tome previše , niti počeo gledati, ali ako imaš neku kombinaciju, i obojici odgovara, zašto ne  :palacgore:

floyd

• **
  • Vozi: Honda CBF 1000/Leo 150
« Odgovori #106 : 09. Listopad 2011, 16:48:38 »

I ja bi rado Akrapoviče samo ova cijena prelazi zdrav razum zato do daljnjega zadovoljit ću se originalima :mrgreen:. Za te pare mogu pola Europe preći! :021:

http://www.akra-shop.de/shop/HONDA,CBF_1000.htm

Evidentirano

bimba

« Odgovori #107 : 09. Listopad 2011, 17:30:06 »

To da , 10000,00 kn je previše, i sgurno ne mislim dati toliko. Ako ih uspijem iskombinirati do nekih 6-6 500 kn, onda će sjesti iduće godine.

bimba

« Odgovori #108 : 12. Siječanj 2012, 17:50:27 »

Evo da malo vratimo temu u život u ove zimske dane, a i da podijelim s vama. Zadnjih mjeseci smo se igrali, sa rezultatom sam i više nego zadovoljan, pa da čujem vaše mišljenje.  :D

bimba

« Odgovori #109 : 12. Siječanj 2012, 17:51:09 »

Prije

bimba

« Odgovori #110 : 12. Siječanj 2012, 17:53:50 »

Poslije  :mrgreen:

bimba

« Odgovori #111 : 12. Siječanj 2012, 17:58:07 »

Još malo detalja, slika gdje je komad felge, mislim da se vidi, je jedan jednostavan detalj, jeftin a efikasan. kada su felge crne, olovo se ističe na njima. Lijepo se prije balansiranja olovo pitura crnim sprejem i onda se skoro i ne vidi  :palacgore:

bimba

« Odgovori #112 : 12. Siječanj 2012, 18:22:33 »

Evo još tri

hotazmaj

• **
  • Vozi: VFR 750 RC36
« Odgovori #113 : 12. Siječanj 2012, 19:55:55 »

Ala si ga opremio  :palacgore: svaka cast :palacgore:
Evidentirano
Four wheels move the Body...
Two wheels move the Soul...

WOLFENSTEIN

• **
« Odgovori #114 : 12. Siječanj 2012, 20:32:11 »

Moja bolja polovica ima isti volan i risere, po meni, trebao si gornji trokut plastificirati u crno, ovako kombinacija srebrno-crno bode u oči i izgleda nekako nezgrapno. Jasno, ako je tebi OK, to je najbitnije, to je ionako stvar osobnih afiniteta, ali da vidiš kako to izgleda, evo ti slika ženinog motora s istim komponentama i plastificiranim gornjim trokutom (koji je serijski isto bio srebrni i ta kombinacija je izgledala loše).

Evidentirano
....it was italian bike, now is DAS MOTORRAD.........fuck tradition - money talks...

AnteK

• Vozi: XTZ 680 Tenere
« Odgovori #115 : 12. Siječanj 2012, 20:35:09 »

Moja bolja polovica ima isti volan i risere, po meni, trebao si gornji trokut plastificirati u crno, ovako kombinacija srebrno-crno bode u oči i izgleda nekako nezgrapno. Jasno, ako je tebi OK, to je najbitnije, to je ionako stvar osobnih afiniteta, ali da vidiš kako to izgleda, evo ti slika ženinog motora s istim komponentama i plastificiranim gornjim trokutom (koji je serijski isto bio srebrni i ta kombinacija je izgledala loše).

Daj sliku sa ženom na motoru, možda mu se onda svidi volan! :mrgreen: :palacgore:
Evidentirano
U bejrutu arapi kipara u tur jebu. Bolje da su konjaka nam dali, nego sise kad smo bili mali!

bimba

« Odgovori #116 : 12. Siječanj 2012, 21:12:44 »

Slažem se 100%. Razmišljao sam i o tome, ja bi najsretniji bio da su vilice  i sve ostalo u crno. Nisam bio siguran, jer bi onda morao , barem tako mislim, da izgleda kako treba i donji trokut, pa onda bi to možda odskakalo od vilica... itd, pa sam onda za sada stao.

Definitivno izgleda bolje :palacgore:

Phobocaster

• Vozi: Samo Hondu
« Odgovori #117 : 12. Siječanj 2012, 22:27:05 »

akrapići  :slinavac:
Evidentirano
I kill people for money... but you are my friend, I'll kill you for nothing! - extra discount for EU citizens!
18:24:45
http://www.youtube.com/watch?v=cXXJfURtQns&context=C3532269ADOEgsToPDskL9evJv0nu7y2Yc5oI8Fvg_

WOLFENSTEIN

• **
« Odgovori #118 : 12. Siječanj 2012, 22:29:56 »

Daj sliku sa ženom na motoru, možda mu se onda svidi volan! :mrgreen: :palacgore:

Ante ne zajebavaj  :) , btw. kako se mi nismo vidjeli na cesti nakon onih čevapa u Virovitici? Mi smo stalno na cesti, a ti bi mogao malo voziti po asfaltu, pa bi se možda negdje i našli.

Slažem se 100%. Razmišljao sam i o tome, ja bi najsretniji bio da su vilice  i sve ostalo u crno. Nisam bio siguran, jer bi onda morao , barem tako mislim, da izgleda kako treba i donji trokut, pa onda bi to možda odskakalo od vilica... itd, pa sam onda za sada stao.

Definitivno izgleda bolje :palacgore:

Gledaj, to ti je samo sugestija, imate isti komplet, čak su i gripovi na njenom motoru kao tvoji, pa da vidiš kako izgleda ta varijanta. Jebeni šminkeri s Rizoma dijelovima  :mrgreen:
Evidentirano
....it was italian bike, now is DAS MOTORRAD.........fuck tradition - money talks...

bimba

« Odgovori #119 : 13. Siječanj 2012, 09:33:31 »

Sve pet, jutro smo odmah u radionu gledali malo pažljivije. Na kraju je ispalo, prvo da se donji trokut ne vidi, a drugo da je crni  :mrgreen:

Kako sam već napisao, razmišljao sam o tome, ali nisam vidio tu kombinaciju, ali kad si stavio sliku..Danas idem na put do nedjelje, u ponedjeljak skidamo trokut i ide u crno  :palacgore:

bimba

« Odgovori #120 : 13. Siječanj 2012, 09:34:38 »

akrapići  :slinavac:

A kako se tek čuju  :mrgreen:

AnteK

• Vozi: XTZ 680 Tenere
« Odgovori #121 : 13. Siječanj 2012, 11:09:19 »

Ante ne zajebavaj  :) , btw. kako se mi nismo vidjeli na cesti nakon onih čevapa u Virovitici? Mi smo stalno na cesti, a ti bi mogao malo voziti po asfaltu, pa bi se možda negdje i našli.

To easy  :mrgreen: :palacgore:
Evidentirano
U bejrutu arapi kipara u tur jebu. Bolje da su konjaka nam dali, nego sise kad smo bili mali!

Phobocaster

• Vozi: Samo Hondu
« Odgovori #122 : 13. Siječanj 2012, 12:10:38 »

Evidentirano
I kill people for money... but you are my friend, I'll kill you for nothing! - extra discount for EU citizens!
18:24:45
http://www.youtube.com/watch?v=cXXJfURtQns&context=C3532269ADOEgsToPDskL9evJv0nu7y2Yc5oI8Fvg_

bimba

« Odgovori #123 : 11. Ožujak 2012, 10:56:41 »

Za sada sam odustao od toga iz tehničkih razloga. Krenuli smo u rastavljanje, ali se pojavio jedan problem. Brava je meni na gornjem trokutu i uhvačena je sigurnosim vijcima, odnosno vijcima bez glave. Da bi se skinula, potrebno je ili brusilicom skidati glave, ili bušilicom ili nekom drugom tehnikom ih skinuti. U svakom slučaju, dosta zafrkancije šta me trenutno malo ohladilo, ali napraviti ćemo to kad tad.

Ali smo zato napravili nešto drugo  :mrgreen:

Spletom sretnih okolnosti, došao sam u posjed Brembo četveroklipnih čeljusti sa Aprilie RSV Mille iz 2000 godine. Cijeli postupak se znatno zakomplicirao , tražilo je nešto dodatnih troškova, ali je zato krajnji rezultat fantastičan u praksi. Ima osječaj da će se vilice polomiti ispod motora prilikom jačih kočenja  :mrgreen:

Kada smo nabavili kliješta, prvo na red je došlo izrada redukcije/nosača da bi se čeljusti postavile kako treba. Kada smo to napravili, morali smo nabaviti nova crijeva jer ona prije nisu odgovarala, zbog drukčijeg prihvata na čeljustima u odnosu na originalna. Nakon toga pokazalo se da originalna pumpa nema dovoljan kapacitet i nabavili smo pumpu kočnice od Suze K4.

U konačnici , cijeli netto trošak na kraju me izašao oko 1300,00 kn i nije mi žao niti jedne lipe.  :palacgore:

barba

• Vozi: HONDA
« Odgovori #124 : 11. Ožujak 2012, 21:48:14 »

Zar nisi mogao sve to dobit (mislim na kočenje) samo sa drugim pločicama umisto tog kompliciranja i montiranja neoriginalnih djelova. :misli:
Evidentirano
Vozi brzo a oprezno.
 Str: 1 ... 3 4 [5] 6 7   Gore

Stranica je generirana za 0.13 sekundi uz 16 upita.