Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 5 6 [7]   Dolje

Autor Tema: MK "LAW RIDERS" - Novi Vinodolski, 01.-03.05.2009.  (Posjeta: 9461 )

MECHA

• *
  • Spol: Muški
  • Vozi: gsx 600f
Odg: MK "LAW RIDERS" - Novi Vinodolski, 01.-03.05.2009.
« Odgovori #150 : 04. Svibanj 2009, 08:13:01 »

...uz sve te hvalospjeve, mislim da bi dobro došla  i koja kritika...  :mrgreen:

...piva od 15 kn... mali bambus 15 kn.... užas... :palacdolje:

...opet nije bilo u subotu prišivnica (navodno je samo 40 kom. bilo u prodaji..)

...kroz kamp je bilo šetalište i navodno (kako nas je upozorila šjora koja živi u kući do) su u petak tamo viđene svakakve osobe kako se smucaju i rade inventuru...tako da je uvijek netko morao biti u blizini... :palacgore:

...inače... knjigica je jako lijep poklon uz zahvalnicu... :palacgore:

Slažem se sa ovim post-om,nije bilo loše,šteta kaj je vrijeme zezalo,no cijene bi mogle biti niže i nemojte ubuduće dozvoliti da se moto susret pretvori u šetalište,pustite bikere a ostalima opalite ulaznice pa se pokrijte kod cijena pića ,

Ma što ja kritiziram,sve ćete Vi to srediti.Bilo nam je super,hvala za monografiju(knjigu)i srdačan pozdrav iz zagorja od Mc Tabor bikers.Vidimo se (nadam se) i iduće godine ..
 :bananapivo: :skuter: :macevanje:
Evidentirano
Tabor bikers

ponosan sem kaj sem zagorec

www.tabor-bikers.com

medo fm

• Gost
« Odgovori #151 : 04. Svibanj 2009, 08:29:40 »

Evo bio i jučer se vratio i komentar je -bez veze. U petak nakon super vožnjice do Novog dolazim na mjesto susreta i to je uglavnom i jedino što je O.K. .lijepa pozicija na rivi.
Cijene žuja15 :palacdolje:,ćevapi 35 :palacdolje:  a od graha ili nečeg sličnog ništa,u subotu je neki čičica s noktima ko rudar nacijepao svakom po šnjitunečeg što je trebalo bitit mortadela,kamp je bio na nekom prljavom podestu kraj 2 wc-a,samo što se spavati nije moglo zbog idiota koji nisu prestajali dva dana pucat iz auspuha na sveopće veselja djece i lokalnih sponzoruša.Ako netko prijeđe nekoliko stotina km i ostavi toliko kuna onda bi bio red da malo i odspava u ta dva dana,nismo svi iz kvarta
tako da sam morao otići u Senj spavat,kiša je padala nekoliko puta,naravno da nije bilo šatora!!!O bandovima neću ni pričati jer nisam ni dočekao glavne koncerte jer smo se pobrali u subotu u 22 sata još nije počela svirka ,a prije opće opasnosti svirali su neki lokalni svadbari da je to bilo za plakat,repertoar prestrašan,da nije jubavi i ostale ljigice,igra samo jedna (spora vožnja) sreo nekoliko poznatih iz ZG  ,koji su došli i otišli,uglavnom jedan od susreta? za izbjegavati,e da a defile je posebna priča ,pokret u 14 h? suluda vožnja po magistrali (nismo išli ispod 100) pa se stajalo 15 min na sred ceste,pa onda opet jurnjava do nekog sela gdje je bilo gajba kisele i tri voćko soka.
Nije mi jasno otkud ovo HD u naslovu,valjda jer gazda birtije i susreta vozi HD-a.
ocjena -2 ,moto susreta- leave your money and go home.preporuka-zaobići u širokom luku

P.S. nije sve tako crno, Vitezovi su bili odlični i jedna plava konobarica u onoj glavnoj birtiji.
Evidentirano

karadolo46

• Vozi: Ninja ZX-6R >2008<
« Odgovori #152 : 04. Svibanj 2009, 10:31:36 »

uuuh... evo kritika post prije ... što se mene tiče piva i ćevapi jesu malo skupi,al inače zabavili se do jaja...i petak i subotu...
Evidentirano

BLACK BEAST

• suradnik
  • **
  • Vozi: GSX R Ida K6-1000
« Odgovori #153 : 04. Svibanj 2009, 11:43:25 »

..bilo je ok u Novome, eto par slika društva young-4ever.. :palacgore: :palacgore:
Evidentirano
N.N.S.
Y O U N G  -  4 E V E R
www.young-4ever.org

Šaco

• **
  • Vozi: PRODAO Z 750 IZ 2008, USKORO nešto za ŠUMU
« Odgovori #154 : 04. Svibanj 2009, 15:09:44 »

eto ,i sve to pa i kritike su nekakve ocjene,nekom dobro nekom loše,meni DOBRO drugo mjesto u sporoj vožnji(računam 1.) jer nije ista klasa motora,
a loše je to što me ČOX pobjedio i eto sad to javno priznam a najgore je što mi je najavio da neće moći doći na naš susret jer je na nekom piru tako sad niš od revanša,ostalo mi bilo odlično,ekipa na nivou,svi živi zdravi,osim jednog moto-defekta,ali i to će sa sanirat,pozdrav svim iz MK LAW RIDERS-a
Evidentirano

Bleki

• Vozi: GSX-R600
« Odgovori #155 : 04. Svibanj 2009, 15:22:59 »

..., svatko od nas vidi moto susret drugačijim očima. Ako je kritika napisana s ciljem da se to iduće godine popravi na zadovoljstvo svih nas koji dolazimo, onda je svakako dobrodošla. Nisam stekao dojam da je ova koja je prethodila baš takva, ali razumijem ogorčenost kada prevališ "toliki" put da bi došao na moto susret, a ono na kraju samo se slažu "razočarenja" jedna za drugim. I sam sam napisao dio "kritike" organizatorima prije postavljanja fotki, i vjerujem da će se odgovornima u moto klubu prenijeti sva viđenja koja su napisana nakon održanog susreta. Unatoč tim propustima, ipak se ne slažem s ocjenom "..., svakako zaobići,..." jer mislim da je ona izrečena subjektivno, i samo kroz individualno gledanje na moto susret.

Da bi zaobišao jedan moto susret, ipak mora postojati mnogo "jači" razlog nego što je "pucnjava" iz topova motora, turiranje, tanki komad mortadele ili loš "đir" po mjestu održavanja susreta. Ovaj moto susret ne treba zaobići, a osobno posjećujem jako puno moto susreta, tako da slobodno mogu napisati da sam viđao i puno goru situaciju na drugim susretima nego što je to bilo ovaj vikend u Novom.
Evidentirano
Žive samo oni koji se bore!

inkspot

• *
  • Vozi: Yamaha MT-01
« Odgovori #156 : 04. Svibanj 2009, 16:47:49 »

Mogu samo reci da imate srece da vam Bax s foruma nije bio na moto susretu, jer bi sve totalno popljuvao.

:wink:

Meni osobno bilo cist ok, svatko dozivi to na svoj nacin, nikome nije isto.

Nadam se da se vidimo i slijedece godine i hvala meštru iz Old Captains puba na krafnama. Svaka mu dala!

:palacgore:
Evidentirano
MK Easy Riders

xjr1300hr

• **
  • Vozi: ヤマハ xjr1300 99
« Odgovori #157 : 04. Svibanj 2009, 17:13:40 »

meni za prvi susret sezone i zagrijavanje za sezonu super. sreo se sa dosta ekipe koju nisam dugo vidio. Susret mi je da se družim sa svima.  :palacgore:

medo fm

• Gost
« Odgovori #158 : 04. Svibanj 2009, 19:02:31 »

..., svatko od nas vidi moto susret drugačijim očima. Ako je kritika napisana s ciljem da se to iduće godine popravi na zadovoljstvo svih nas koji dolazimo, onda je svakako dobrodošla. Nisam stekao dojam da je ova koja je prethodila baš takva, ali razumijem ogorčenost kada prevališ "toliki" put da bi došao na moto susret, a ono na kraju samo se slažu "razočarenja" jedna za drugim. I sam sam napisao dio "kritike" organizatorima prije postavljanja fotki, i vjerujem da će se odgovornima u moto klubu prenijeti sva viđenja koja su napisana nakon održanog susreta. Unatoč tim propustima, ipak se ne slažem s ocjenom "..., svakako zaobići,..." jer mislim da je ona izrečena subjektivno, i samo kroz individualno gledanje na moto susret.

Da bi zaobišao jedan moto susret, ipak mora postojati mnogo "jači" razlog nego što je "pucnjava" iz topova motora, turiranje, tanki komad mortadele ili loš "đir" po mjestu održavanja susreta. Ovaj moto susret ne treba zaobići, a osobno posjećujem jako puno moto susreta, tako da slobodno mogu napisati da sam viđao i puno goru situaciju na drugim susretima nego što je to bilo ovaj vikend u Novom.

ako pokušavaš jesti te preskupe ćevape a idiot puca i pali gumu na metar od tvog stola i da nitko ne reagira nego gazda stoji i pali bengalku ispred birtije onda stvarno nemam što dodati meni je to dovoljno da slijedeći put ne dođem,inače ekipa je bila super ,sreo podosta prijatelja.šteta što se većina pobrala već popodne .
Evidentirano

avinko38

• **
  • Vozi: SV 650 S
« Odgovori #159 : 04. Svibanj 2009, 19:03:23 »

I ja sam se iznenadil kad mi je frajer rekel cijenu pive,očito i motosusret ne može izbjeći skupoću koja vlada na Jadranu.Ocjenu susreta ne mogu dati jer sam došel i otišel u petak(još me i ulovila tuča poslije Duge Rese :mrgreen:)
Evidentirano
V-twin fun maschine

Bleki

« Odgovori #160 : 04. Svibanj 2009, 20:37:30 »

ako pokušavaš jesti te preskupe ćevape a idiot puca i pali gumu na metar od tvog stola i da nitko ne reagira nego gazda stoji i pali bengalku ispred birtije onda stvarno nemam što dodati meni je to dovoljno da slijedeći put ne dođem,inače ekipa je bila super ,sreo podosta prijatelja.šteta što se većina pobrala već popodne .
..., to si 100% u pravu i izrečeno je na svom mjestu.

Ne poznajemo se, ali čuli su oni u mojoj blizini da sam rekao jednom od "domaćina" da pucanje iz auspuha, paljenje guma i turiranje počinje biti redoviti dekor, te da bi trebali razmisliti o tome da "izdvoje" jedan dio "placa" na kojem će se to moći raditi, uz nadzor organizatora, ali i obaveznu zaštitnu ogradu. Jednom dečku je "skoro pa zamalo" pobjegao motor prilikom "izrade" kruga, a u njegovoj blizini je bilo podosta skupih motora. Zamisli štete svima ostalima koji su došli u miru, ili ne dao Bog da je tada prolazilo malo dijete željno gledanja "mrcina" od motora. Nadam se da se i ti slažeš s tim prijedlogom? Ako već netko hoće to radit, nek mu se osigura "plac" i to podalje od mjesta gdje su šatori, a gdje bi bikeri htjeli malo i odmorit, uz obaveznu zaštitu svih onih kojima je to interesantno.
Evidentirano

Fanatic

• **
  • Vozi: KTM SX 150
« Odgovori #161 : 04. Svibanj 2009, 20:56:30 »

Ne poznajemo se, ali čuli su oni u mojoj blizini da sam rekao jednom od "domaćina" da pucanje iz auspuha, paljenje guma i turiranje počinje biti redoviti dekor, te da bi trebali razmisliti o tome da "izdvoje" jedan dio "placa" na kojem će se to moći raditi, uz nadzor organizatora, ali i obaveznu zaštitnu ogradu. Jednom dečku je "skoro pa zamalo" pobjegao motor prilikom "izrade" kruga, a u njegovoj blizini je bilo podosta skupih motora. Zamisli štete svima ostalima koji su došli u miru, ili ne dao Bog da je tada prolazilo malo dijete željno gledanja "mrcina" od motora. Nadam se da se i ti slažeš s tim prijedlogom? Ako već netko hoće to radit, nek mu se osigura "plac" i to podalje od mjesta gdje su šatori, a gdje bi bikeri htjeli malo i odmorit, uz obaveznu zaštitu svih onih kojima je to interesantno.

to se desilo u Konjščini 2008 godine....
Pijani rejser na ktmu direkt se zaletio u motore....naravno...kurcio se i motori su popdali....2 ili 3.... moj je fulao za pola metra... trnci su me prosli...sva sreca da mu je to bil sused tak da su nekak to valjda rijesili :D
Evidentirano
8-)

trxa

• **
  • Spol: Ženski
  • Vozi: moja guza je na suzi GSX 750 EF
« Odgovori #162 : 04. Svibanj 2009, 20:58:57 »

I ja sam se iznenadil kad mi je frajer rekel cijenu pive,očito i motosusret ne može izbjeći skupoću koja vlada na Jadranu.Ocjenu susreta ne mogu dati jer sam došel i otišel u petak(još me i ulovila tuča poslije Duge Rese :mrgreen:)

....zanima me zašto je najskuplje uvijek na Jadranu...?  kaj bačva pive nema istu cijenu kod dobavljača svugdje u HR?
Evidentirano
Katkad si vjetrobran,a katkad mušica.

KAD DODJE MOJIH 5 MIN MENI STANE SAT!

http://www.colapis-riders.hr/

problemchild

• **
  • Vozi: u krivom smjeru
« Odgovori #163 : 05. Svibanj 2009, 09:09:42 »

naprimjer, ispred bine. :LOL: :LOL: :LOL:
Evidentirano
www.problemchild.com.hr
vrba 098 9153 246

MECHA

• *
  • Vozi: gsx 600f
« Odgovori #164 : 05. Svibanj 2009, 14:51:13 »

mislim da za ovaj susret ima otvoren topic :misli:
nije fora ovdje najavljivat, kaj ne? :wink:

Ups ,sorry,samo sam htio preporučiti,evo obrisano
Evidentirano
Tabor bikers

ponosan sem kaj sem zagorec

www.tabor-bikers.com

Šaco

• **
  • Vozi: PRODAO Z 750 IZ 2008, USKORO nešto za ŠUMU
« Odgovori #165 : 05. Svibanj 2009, 20:45:10 »

meni za prvi susret sezone i zagrijavanje za sezonu super. sreo se sa dosta ekipe koju nisam dugo vidio. Susret mi je da se družim sa svima.  :palacgore:
mislim da si upoznao mene ,i moju ekipu
Evidentirano

xjr1300hr

• **
« Odgovori #166 : 06. Svibanj 2009, 12:37:03 »

mislim da si upoznao mene ,i moju ekipu

jesam... samo nam je zbrisao riječki frend na fz6 u omanutom st  :LOL:anju

karadolo46

« Odgovori #167 : 07. Svibanj 2009, 14:18:55 »

jesam... samo nam je zbrisao riječki frend na fz6 u omanutom st  :LOL:anju

a to onaj... dobro je vesel bio...    :mrgreen:    jel sve završilo u redu?
Evidentirano

xjr1300hr

• **
« Odgovori #168 : 07. Svibanj 2009, 16:22:35 »

a to onaj... dobro je vesel bio...    :mrgreen:    jel sve završilo u redu?

je, stigao je sigurno kući fala Bogu.

karadolo46

« Odgovori #169 : 07. Svibanj 2009, 21:38:11 »

je, stigao je sigurno kući fala Bogu.

Dobro je sve prošlo...     :palacgore:
Evidentirano

54

• Vozi: 500 GAMMA CBR1000RR
« Odgovori #170 : 08. Svibanj 2009, 15:00:33 »

Nemogu rec da ce mi ovaj susret urezat se u pamcenje ali sam se provoza prvi put ove sezone kako treba i nije me uopce bilo briga ni ko svira ni posto je sta jel sam dosa zadovoljan jos kad sam srea Senjane :bananapivo:bilo mi je super :mrgreen:
Evidentirano
Guzica poila dusu....

Bleki

« Odgovori #171 : 08. Svibanj 2009, 15:02:21 »

Nemogu rec da ce mi ovaj susret urezat se u pamcenje ali sam se provoza prvi put ove sezone kako treba i nije me uopce bilo briga ni ko svira ni posto je sta jel sam dosa zadovoljan jos kad sam srea Senjane :bananapivo:bilo mi je super :mrgreen:

..., e to je pravi zaključak ove teme i sad bi ju bio red i zaključat, da se više ne povlači. Imaš pivu u Rijeci, kad god budeš kod nas, ja častim.
Evidentirano
 Str: 1 ... 5 6 [7]   Gore

Stranica je generirana za 0.153 sekundi uz 16 upita.