Evo ponovo ponavljam,za ovog kolegu koji traži auspih imamo dva lea 4road kao nova koje smo uzeli pod račun,neka njih u zme za mizerni 1200kn jedan ima svega 1200km.Sa Igorom se čujem svakodnevno i jako dobro suradujemo i ima odlične auspuhe ali je činjenica da smo mi prvi ful titan auspuh napravili 2003g,dan danas ga još nitko u hrvatskoj nije napravio,a mi ih danas serijski proizvodimo.Kilo inoksa je od 30-40KN, KILO TITANA 850 KN,KILO KARBONA 140E,O ČEMU MI ONDA PRIČAMO.iGOR IMA ODLIČNE AUSPUHE I OD NAS NABAVLJA NEKE STVARI KAO ŠTO MI KUPUJEMO NEKE OD NJEGA ,ALI ONO ŠTO MU JA UVIJEK GOVORIM DOK NE RADI OD TITANA AUSPUhE KOJI SU PET PUT BOLIJ NEGO OD INOSA ,DUPLO LAKŠI ,DAJU VIŠE SNAGE,dotle će još uvijek morati puno raditi da bi nadoknadio te nedostatke.Ali već vidim da i on ima alat za karbonske šelne kod istog proizvođača gdje i mi radimo tako da ide u dobrom pravcu i mi ga pdržavami i cjenimo .Inače deset put bi prije stavio njegov auspuh nego lea koji je tipični talijan,FIAT,ALI STVARNO BRAVARIJA,IME PET KILA, ZAVARI TIPIČNI TALIJANSKI,ful titan spuh ima 1,8 kg.