Moram priznati da je ovo posle jaaakooo puuunooo vremena,motor o kojem se moze "sanjati"

,znam da netreba puno verovati, dobro placenim novinarima,ali kod Multistrade me chudi (tj,mi pravi frku u glavi)shto ga skoro svi hvale,i izgleda da su stvarno poprilichno uspeli da spoje 4 pile u jednu,a narochito vazi za dijametralne suprotnosti Sport i Enduro,budimo realni koji procenat ljudi treba enduro za Paris-Dakar,jedino shto ljude (moja pretpostavka)brine ta sila elektronike,shto chiniti ,na primer,vozio si po nekom makadamu i sada zelish da se vratish na touring mod i da ukljuchish ABS)a on (rachunar)riknia,ili vec tako shto,ali rizikovao bih....ihhh odmah(samo kada bih imao novaca za kupiti ga)kod nas je 18990€ MS.1200.S-shto i nije tako mnogo ,kada posmatramo cene automobila,za te pare imate sjajan bike(high class) a ne moze se kupiti ni golf(novi,(moze ali neki slabashni

).
Ponavljam,chak su i ovi iz MCN poslovichno ne naklonjeni italijanima i poslovichno naklonjeni Triumph-u(a bogami i BMW-u)postavili Multistradu kao Br.1(chak i iznad KTM-a 990 smt-a,shto me je vec jaako iznenadilo),videlo se da nisu ostali hladnokrvni na mogucnost podeshavanje sile parametara na dugme,i izgleda da to stvarno "radi" kako treba,ponavljam izgleda,a vreme i exploatacija ce pokazati da li ima i pouzdanost,a opet su za duplo produzili servisne intervale nego na staroj Multistradi...vide ce mo ,ali za sada se chini skoro kao ultimativni Bike
I zavidi cu do nebesa svakom ko ga bude posedovao