imam nekih dvojbi glede wingsa ... stavih jucer wingsa na xt 600 ... eo pikcr dolje
.
.

sve je to divno i krasno fino izgleda ... zvuk jeeee ... do 3k rpm strasan a iznad ubija , ma strava (inace volim da grmi al ovooo ...,

)... naime unutarnji promjer cijevi je cak 5 cm ili ti 50 mm mjerio ja

... sta mi se necini normalno za jednu takvu yamahicu , cevcica izgleda ko da je skinuta s neke sportive s preko soma kubika ... mozda se to nevidi na slici iz ovog kuta dovoljno ...
serijala je ovo, makar sam uvjeren da je to opce poznato :

ima katalizator predpostavljam i ova slamcica je nakraju unutarnjeg promjera 23 mm , plus sta unutra je fakin labirint zic ...
.
.
bilo je rijeci na forumu vec dosad o preotvorenim auspusima i popratnim pojavama koje se javljaju kao uzrok istog ... na sluzbenom wingsowom sajtu stoji ... NASTAVITEV KARBURATORJA OZ. ELEKTRONSKEGA VBRIZGAVANJA: WINGS so konstruirani tako, da ob zamenjavi izpuha spremembe niso potrebne. ... to mi se cini kao hrpa gluposti jer u ovo valjda moj macak mali moze gurnut glavu , kuzim kod elektronike al kod karbova neznam bas ... sad isto tako za doticni wings postoji nesto malo sto izglda :

al i s tim mi se cini isto dosta preprotocno gledano za ovu manji lulicu

, dal nakraju treba stelati smjesu na xt-u na karbovima kod stavljanja takvog ispuha, il sta vec treba ako treba (dok je lulica ova uza gore), koja je procedura, ucinci i ko bi to mogo u okolici zagreba napravit kako spada ... vec sam u dilemi da skinem to dolje, rijesim za neku lovicu razumnu i stavim stock spuh gore ... ma neznam vise , eo pitam za savjet , a fala Bogu na forumu imamo dosta experta
pozdrav