evo možda i nije baš on-topic i nema direktne veze sa suzukijem, ali ipak:
C/P index.hr
Moja iskustva sa subaruom i eurorentom - NIKAD VIŠE NEĆU NI POMIŠLJAT O KUPOVINI TOG SMEĆA KOD TIH RETARDIRANIH IDIOTA! Čemu tako? Krajem 2005. u zagrebačkom eurorentu kupih novog legacy-a 2.0, 165 ks. Lijep auto, susjedi zavide, sve super... do 25.000 km... Tad počinju prvi ozbiljniji problemi, raštelali se ventili a ovi idioti su to skužili tek nakon mog cca 10-og posjeta servisu kad sam već bio lud od uvjeravanja da sam lud i da je auto ok. Prije toga bio sam na sevisu samo par puta - na 3.000 km zbog "cukanja" u vožnji, na 7.000 jer se upalila lampica motora - isto kao i na 21.000 km, na 7.000 km kad su čistili kočnice - isto kao i na 11.000 i 15.000 km., itd... Vrhunac svega bio je na 116.000 km, kad je, naravno, garancija istekla iako je auto bio unutar 3 godine starosti. Tad je naime pukla cjevčica koja se nalazi u karteru i koja vuče ulje iz motora, te je motor ostao bez ulja - posljedice: servis u auto lončariču (kojima svaka pohvala na stručnosti!) uz veliki popust me koštao cca 22.000,00 kn! U Eurorentu takav servis bi došao cca 50.000,00 kn!!! Naravno da za garanciju nisu ni željeli čuti... U Ločnariću sam doznao da moj legacy nije usamljeni slučaj ovakvog kvara koji se kod njih popravaljao, a gledajuću jučerašnji "Potrošački kod" na HTV-u, vidjeh da nas ima još. Za one koji nisu gledali, ista stvar dogodila se čovjeku dok je vozilo bilo pod garancijom, ali mu u Eurorentu garanciju NISU PRIZNALI!!!! Doduše, upućenije to ne čudi jer debili iz Eurorenta subarue kupuju po povoljnijoj cijeni, a povoljniju cijenu im omogućuje činjenica da Subaru Italia (koji su u biti centrala za naš dio Europe) ne priznaje garanciju, već sve popravke Eurorent mora snositi iz svoga džepa! Stoga i ne čudi što su mi u Interservice-u u Ljubljani neke stvari mijenjali u garanciji, a u Eurorentu te iste stvari nisu se mogle zamijeniti u sklopu garancije! Da ne duljim, to govno od legacy-a sam prodao, a idućeg subarua kupujem 2314. god!
http://www.index.hr/forum/default.aspx?q=t&idf=25&idt=212125