Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 19 20 [21]   Dolje

Autor Tema: PROBLEMČINA SA SUZUKI MREŽOM  (Posjeta: 16614 )

Bandit

• ADMIN PIZDEK
  • Administrator
  • Spol: Muški
  • Vozi: Suzuki SV 1000 S
Odg: PROBLEMČINA SA SUZUKI MREŽOM
« Odgovori #500 : 20. Veljača 2009, 16:17:23 »

pa ne bu napisao da je motor bio u redu, pa se pokvario za vrijeme upotrebe :mrgreen: Naravno da je kupljen razlokan  :mrgreen:
Samo bi totalni idiot preuzeo motor koji ne radi kako treba, koji ima puknute plastike etc.
Evidentirano
Procjene vrijednosti motocikala (i drugih vrsta vozila i plovila) pri kupoprodaji, a za potrebe plaćanja poreza. Javiti se na pp, ili na procjena.plovila@gmail.com

tl1000

• fluke carrier
« Odgovori #501 : 20. Veljača 2009, 16:20:38 »

Samo bi totalni idiot preuzeo motor koji ne radi kako treba, koji ima puknute plastike etc.
ko zna koju su mu pricu uvalili  :mrgreen:
tipa plastike ce vam se regenerirat za dan dva a rad motora ce bit normalan do predvecer  :shock: :LOL:

do kad je ovome bann da vidimo sto on govori  :misli: 8)
Evidentirano
rsv t

live-for-ride

• Vozi: Nikolinu
« Odgovori #502 : 20. Veljača 2009, 16:22:56 »

ko zna koju su mu pricu uvalili  :mrgreen:
tipa plastike ce vam se regenerirat za dan dva a rad motora ce bit normalan do predvecer  :shock: :LOL:

do kad je ovome bann da vidimo sto on govori  :misli: 8)
a čuj, možda su jadnika navukli. Mlad neiskusan, nikada prije nije vozio motor, ne zna kak motori funkcioniraju....baš su bezobrazni ti dileri... :mrgreen:

Pokrečem akciju SKINITE BANN JAPANCU-ST Nije korektno pisati o nečemu a da se ne čuje i druga strana

vuki_750

• **
  • Vozi: gs 500, sv 1000
« Odgovori #503 : 20. Veljača 2009, 16:33:29 »

moja cura je kupila novi gs 500 prije 2 godine, nakon 3-4tk joj je pocelo pustat ulje iz prednjih tubova na semering. tri su moguca objasnjenja:
1. Vjerovatno je to zbog toga sta je vozila na zadnjem.
2. Trebala je pri kupnji uocit da taj semering nije u redu i ne uzet motor.
3. Semering nije valja od kada je kupila motor!!!
Evidentirano

Bandit

• ADMIN PIZDEK
  • Administrator
« Odgovori #504 : 20. Veljača 2009, 16:39:37 »

moja cura je kupila novi gs 500 prije 2 godine, nakon 3-4tk joj je pocelo pustat ulje iz prednjih tubova na semering. tri su moguca objasnjenja:
1. Vjerovatno je to zbog toga sta je vozila na zadnjem.
2. Trebala je pri kupnji uocit da taj semering nije u redu i ne uzet motor.
3. Semering nije valja od kada je kupila motor!!!

Da semering nije valjal kad je kupila motor, odmah bi joj curilo ulje.
Može se jednostavno desit da nije nešto bilo dobro složeno, ili je semering bio zbog tko zna čega neodgovarajuće kvalitete.. To se riješava kod servisera, u garantnom roku, na garanciju.
Ukoliko ti to serviser ne složi, a zbog toga se počelo dešavati još nešto...nije kriv onaj koji ti je prodal motor. Nego serviser koji svoj posao nije napravio kako treba.
Treba samo reči bobu - bob, a popu - pop.

Evidentirano
Procjene vrijednosti motocikala (i drugih vrsta vozila i plovila) pri kupoprodaji, a za potrebe plaćanja poreza. Javiti se na pp, ili na procjena.plovila@gmail.com

igi_st

• **
  • Vozi: polako
« Odgovori #505 : 20. Veljača 2009, 16:43:52 »

a čuj, možda su jadnika navukli. Mlad neiskusan, nikada prije nije vozio motor, ne zna kak motori funkcioniraju....baš su bezobrazni ti dileri... :mrgreen:

Pokrečem akciju SKINITE BANN JAPANCU-ST Nije korektno pisati o nečemu a da se ne čuje i druga strana

trebao si boldat ovaj zadnji dio, jer mislim da je japanac imao i previše prilika da kaže svoju stranu pa se pogubio sam sa sobom i nije bjasnio puno toga što je pod upitnikom, a do DANAS se druga strana (relevantna) praktički nije ni čula, a nikome to nije smetalo i svi su se odmah bili digli na linč...  :palacgore: ja sam imao prilike razgovarat sa gazdama servisa i prodaje suzukia i oba imaju puno toga za reć ali hladne glave na sudu a ne vrele na forumu, što mislim i da je najpametnije u ovom slučaju! :wink: što je najgore on nijednog servisera nije direktno optužio za išta bez obzira na brojne upite na forumu, sami zaključite zašto...  :palacdolje:
Evidentirano

vuki_750

• **
« Odgovori #506 : 20. Veljača 2009, 16:46:05 »

Da semering nije valjal kad je kupila motor, odmah bi joj curilo ulje.
Može se jednostavno desit da nije nešto bilo dobro složeno, ili je semering bio zbog tko zna čega neodgovarajuće kvalitete.. To se riješava kod servisera, u garantnom roku, na garanciju.
Ukoliko ti to serviser ne složi, a zbog toga se počelo dešavati još nešto...nije kriv onaj koji ti je prodal motor. Nego serviser koji svoj posao nije napravio kako treba.
Treba samo reči bobu - bob, a popu - pop.

nisi razumija sta sam htio rec.
semering je ocito bio losije kvalitete, u servisu su ga prominili i sve 5.
kazem da postoji mogucnost da i neki drugi djelovi budu losije kvalitete ili neispravni a da se to nemoze uocit pri preuzimanju motora.
Evidentirano

infinity

« Odgovori #507 : 20. Veljača 2009, 16:51:07 »

Ima li smisla više pisat o tom motoru :misli:
Uglavno taj SV če se teško kome prodat :mrgreen:
Evidentirano

Bandit

• ADMIN PIZDEK
  • Administrator
« Odgovori #508 : 20. Veljača 2009, 16:51:43 »

nisi razumija sta sam htio rec.
semering je ocito bio losije kvalitete, u servisu su ga prominili i sve 5.
kazem da postoji mogucnost da i neki drugi djelovi budu losije kvalitete ili neispravni a da se to nemoze uocit pri preuzimanju motora.

Ne razumiješ...bio je ispravan. Jer je sve bilo u redu.
No, zbog lošije kvalitete otišal je k vragu prije nego je trebal. I to nije do prodavača, kako svi optužuju u ovom topicu frulexa. Jbg, niti proizvodi taj motor, niti ga je servisiral.

O temi: Sve kaj se dešavalo na motoru nije do trgovca koji je motor prodal. Jer da je motoru lupal kuplung kad ga je preuzel, mogel ga je odmah i vratit.
No to se desilo u toku upotrebe, i to ne na 4-5000 km.
Krivica je na servisu, i to nestručnom.
Htjeli vi to priznat ili ne.
Evidentirano

vuki_750

• **
« Odgovori #509 : 20. Veljača 2009, 16:55:21 »

Ne razumiješ...bio je ispravan. Jer je sve bilo u redu.
No, zbog lošije kvalitete otišal je k vragu prije nego je trebal. I to nije do prodavača, kako svi optužuju u ovom topicu frulexa. Jbg, niti proizvodi taj motor, niti ga je servisiral.

O temi: Sve kaj se dešavalo na motoru nije do trgovca koji je motor prodal. Jer da je motoru lupal kuplung kad ga je preuzel, mogel ga je odmah i vratit.
No to se desilo u toku upotrebe, i to ne na 4-5000 km.
Krivica je na servisu, i to nestručnom.
Htjeli vi to priznat ili ne.
ja nisan nikoga napada a pogotovo ne tog fruleksa.
sta se tice servisa, slazem se.
Evidentirano

live-for-ride

• Vozi: Nikolinu
« Odgovori #510 : 20. Veljača 2009, 16:59:46 »

ja nisan nikoga napada a pogotovo ne tog fruleksa.
sta se tice servisa, slazem se.
ok, nisi ti  :palacgore: , ali ga je napalo hrpa ljudi jer mu je "prodao loš i neispravan motor"....mojne me. Ako je u prvom kilometru čuo da motor ne radi dobro mogao ga je vratiti, a hvala bogu, ima dovoljno iskustva s motorima. Iskreno, žao mi je svih koji su na bilo koji način upleteni u cijelu glupost. Od onog koji je motor prodao, onog koji ga je "servisirao" pa i nesretnog vlasnika kojemu očekivanja od motora nikako nisu ispunjena. Iskreno....

mrcina

• Vozi: x9 EV 250ccm Black Box / Vectra 1,6 16v
« Odgovori #511 : 20. Veljača 2009, 22:03:21 »

ovako ako je gosp. cecic kontaktirao g. hrca pokojnog da sa motorom nije u redu več u startu kakvo je sad ovo pametovanje.

motor koji nakon 200km nevalja je motor sa greškom i to je napomenuto odmah nakon kupovine.

ako se ne čita post otpočetka onda se dođe do ovoga da se govori napamet.

ako motor nemožete dovesti u red da radi kako treba bez da zamjenite te fuck plastike onda se potrudite vratiti lovu jer motor stenje odpočetka kupovine a što je znao pok. g.hrc.

u svemu ovome oštečen je kupac jer nemože ostvariti svoje pravo ispravan motor.

ako vi predstavljete firmu od pok.g. hrca onda ste pristrani jer se ne držite prava kupca a to je da je on uvijek u pravu.
motor nije fizički oštečen več je motor u garantnom roku zaribao(figurativno). kako bi ga on trebao voziti  30km/h u 5 brzini i čekati da mu prođe garancija da vi nebi imali problema sa njime.

ako je to proizvod sa greškom vi ju morate ispraviti.
Evidentirano
Piaggio X9 250  Black Box

sid

• Vozi: Kawasaki ZR 7
« Odgovori #512 : 20. Veljača 2009, 22:13:19 »

da je musterija uvijek u pravu, mnoge musterije bi gurale travicu odozdola, i na motorima i u autima
Evidentirano
VISE RADITE A MANJE PROSVJEDUJTE Z. A
Prodajem stan u Zgb. na Sv. Duhu
KOJI QURATZ VRIJEDI PENZICIMA IC' STRAJKAT ?

tl1000

• fluke carrier
« Odgovori #513 : 20. Veljača 2009, 22:49:42 »

da je musterija uvijek u pravu, mnoge musterije bi gurale travicu odozdola, i na motorima i u autima
can you please translate this  :mrgreen:
Evidentirano
rsv t

sid

« Odgovori #514 : 20. Veljača 2009, 22:55:11 »

off course  :mrgreen:

dakle raznorazni likovi donosili pakne za kocnice koje su bile popucale i prije 10 godina dale svoje, diskove kojima su rubovi bili turpijama skidani samo da plocica udje, glave volana koje su imale toliko lufta da su stalno bile u krajnjem polozaju, dijelove klipove koje ni cigani na smetlistu ne bi uzeli, i tako dalje,
osobno po meni musterija nije uvijek u pravu, da musteriji treba korektno izaci u susret i biti pristojan da,a za prostituciju postoje druge ustanove
Evidentirano

frulex

• **
  • Vozi: napokon!! al sad malo off-road
« Odgovori #515 : 20. Veljača 2009, 23:30:46 »

ovako ako je gosp. cecic kontaktirao g. hrca pokojnog da sa motorom nije u redu več u startu kakvo je sad ovo pametovanje.

motor koji nakon 200km nevalja je motor sa greškom i to je napomenuto odmah nakon kupovine.

ako se ne čita post otpočetka onda se dođe do ovoga da se govori napamet.

ako motor nemožete dovesti u red da radi kako treba bez da zamjenite te fuck plastike onda se potrudite vratiti lovu jer motor stenje odpočetka kupovine a što je znao pok. g.hrc.

u svemu ovome oštečen je kupac jer nemože ostvariti svoje pravo ispravan motor.

ako vi predstavljete firmu od pok.g. hrca onda ste pristrani jer se ne držite prava kupca a to je da je on uvijek u pravu.
motor nije fizički oštečen več je motor u garantnom roku zaribao(figurativno). kako bi ga on trebao voziti  30km/h u 5 brzini i čekati da mu prođe garancija da vi nebi imali problema sa njime.

ako je to proizvod sa greškom vi ju morate ispraviti.

ne, ne, ajmo ovako! motor koji nakon 200 km ne valja se vozi u servis pod hitno!!!! ne prijavljuje se kvar nakon godinu i pol niti se garantna prava i uvijeti dogovaraju i pregovaraju putem telefona!!!!

ja konkretno sam u firmi hrc-dudo odrađivao sve garantne zahtjeve i to po sistemu da se niti jedan zahtjev stranke ne odbija pod sablonom "to je glupo, to ti nije garancija". svaki najsitniji detalj se prijavljuje i principal tu uvijek ima zadnju. zahtjevi kao "puko mi je sic" ili "guli mi se retrovizor" su prijavljeni i odobreni iako se moglo naci puno objasjenja koja ne prolaze garanciju. bilo je naravno i zahtjeva tipa "joj puko mi je auspuh od pucanja na susretu, kakav je to auspuh koji pukne od malo pucanja" takvi naravno nisu odobreni ali su isto tako prijavljenji, poslikani i evidentirani. da skratim.... kada postoji problem sa motorom motor se u sto kracem roku vozi u ovlasteni servis!! ta stavka ujedno je navedena i u servisno-garantnoj knjizici!!! i svi garantni zahtjevi se prijavljuju i obrađuju. ako postoje osnove rijese se naravno!

a vi probajte ponovo procitat moje postove na ovu temu. motor je doveden i ispravno stanje i zamjenjeni su svi dijelovi koje je g. Cecic prijavio u garantnom zahtjvu iako to nije trebalo tako bit odrađeno!

najlakse je sad pozivat se na pokojnog i prozivat ga na potrosackom kodu. stvarno hvale vrijedan potez koji je nadam se autoru donio ono sto je zelio!! :palacdolje: :palacdolje: :palacdolje:
« Zadnja izmjena: 20. Veljača 2009, 23:48:28 frulex »
Evidentirano

mrcina

« Odgovori #516 : 21. Veljača 2009, 13:05:32 »

činimi se da u početku posta piše da mu je pokojni gazda rekao da motor otpelja u ovlašteni servis a pošto se korisnik nalazio u splitu onda u split.

ako sam dobro shvatio da sad ne uzimam citat.

drugo, on je obavijestio pokojnog g.hrca o kvarovima a nije sa njim raspravljao što ide a što neide u garanciju.

off course  :mrgreen:

dakle raznorazni likovi donosili pakne za kocnice koje su bile popucale i prije 10 godina dale svoje, diskove kojima su rubovi bili turpijama skidani samo da plocica udje, glave volana koje su imale toliko lufta da su stalno bile u krajnjem polozaju, dijelove klipove koje ni cigani na smetlistu ne bi uzeli, i tako dalje,
osobno po meni musterija nije uvijek u pravu, da musteriji treba korektno izaci u susret i biti pristojan da,a za prostituciju postoje druge ustanove

odgovor sidu je da trebaš biti glup to napraviti što si napisao.

u garanciji piše što ide u nju ali ako pakna pukne doslovno nakon 100-200km uredu je zamijeniti ju u garanciji jer več pri kupovini je imala grešku koja se ajmo reč odmah detektirala.

Evidentirano

sid

« Odgovori #517 : 21. Veljača 2009, 17:07:41 »

:misli:

ne te razmem,
ljudi donose rabljene dijelove, naocigled sjebane, ili ocito prastare, sorry stari ja to ne ugradjujem, a ko ti nije pravo, dalek ti put i zatvori vrata za sobom.
Jednostavno, n.b. vec du go se ne bavim mehanikom osim za svoje potrebe
Evidentirano

mrcina

« Odgovori #518 : 21. Veljača 2009, 18:03:53 »

mislim na to da zamijeniš tako star dio koji je puko nakon podužeg vremena korištenja.
Evidentirano

Bandit

• ADMIN PIZDEK
  • Administrator
« Odgovori #519 : 21. Veljača 2009, 18:43:55 »

mislim na to da zamijeniš tako star dio koji je puko nakon podužeg vremena korištenja.
Ali ne na garanciju.
Jer je pitanje...kako to da je jednom čovjeku nekaj puklo, a onih drugih 99 se vozi bez problema?
Evidentirano

sid

« Odgovori #520 : 21. Veljača 2009, 19:25:21 »

krivo si me razumio
1. drugima sam radio samo na autima, motore samo sebi i frendovima za pivicu  :palacgore:
2. ako je greska pri poravku (ili ugradjenom djelu kojeg sam ja nabavio) reklamacija je bila besplatna
3. ako je greska nastala zbog dijela kojeg je donijela musterija (a nije nastala zbog ugradnje) besplatnu reklamaciju nisma priznao
4. dijelove koji su naocigled evidentno bili osteceni ili nesigurni ili neodgovarajuci nisam htio ni ugradjivati, bez obzira na inzistiranje musterije.

Tako da kod mene nije musterija uvijek bila u pravu.
Evidentirano

Frgich

• Vozi: o V Strom 1000 DL K6
« Odgovori #521 : 21. Veljača 2009, 21:43:29 »

trebao si boldat ovaj zadnji dio, jer mislim da je japanac imao i previše prilika da kaže svoju stranu pa se pogubio sam sa sobom i nije bjasnio puno toga što je pod upitnikom, a do DANAS se druga strana (relevantna) praktički nije ni čula, a nikome to nije smetalo i svi su se odmah bili digli na linč...  :palacgore: ja sam imao prilike razgovarat sa gazdama servisa i prodaje suzukia i oba imaju puno toga za reć ali hladne glave na sudu a ne vrele na forumu, što mislim i da je najpametnije u ovom slučaju! :wink: što je najgore on nijednog servisera nije direktno optužio za išta bez obzira na brojne upite na forumu, sami zaključite zašto...  :palacdolje:

Ovo je bitno, ili ti mozebotno i najbitnije  :mrgreen: . Bez sustezanja to i to, argumenti, dokle smo od strane vlasnika imali samo neartikulirani govor, bez interpunkcije, za kojega je Waynder doktor pravopisa  :LOL: .

Ovo sto je Bandit napisao podvlaci crtu. Onaj servis ili bolje receno KVAZI servis ili "serviser" koji je tandrkao po motoru kojega je guzda ocigledno vozio tako da mu je vadio mast, treba odgovarati za lose servisirani motor, a guzdi je bolje ako nekog optuzuje da se pripremi ako dodje do sudskog natezanja da kaze sto je sa motorom radio i kako je divljao  :palacdolje: :palacdolje: :palacdolje:
Sve u svemu lakrdija od situacije :shock:
Evidentirano
If you wish to be out front,
Then act as if you were behind
Lao Tzu

mylala

• **
  • Vozi: Sve, samo yamahe ne
« Odgovori #522 : 22. Veljača 2009, 10:56:39 »

evo možda i nije baš on-topic i nema direktne veze sa suzukijem, ali ipak:

C/P index.hr

Moja iskustva sa subaruom i eurorentom - NIKAD VIŠE NEĆU NI POMIŠLJAT O KUPOVINI TOG SMEĆA KOD TIH RETARDIRANIH IDIOTA! Čemu tako? Krajem 2005. u zagrebačkom eurorentu kupih novog legacy-a 2.0, 165 ks. Lijep auto, susjedi zavide, sve super... do 25.000 km... Tad počinju prvi ozbiljniji problemi, raštelali se ventili a ovi idioti su to skužili tek nakon mog cca 10-og posjeta servisu kad sam već bio lud od uvjeravanja da sam lud i da je auto ok. Prije toga bio sam na sevisu samo par puta - na 3.000 km zbog "cukanja" u vožnji, na 7.000 jer se upalila lampica motora - isto kao i na 21.000 km, na 7.000 km kad su čistili kočnice - isto kao i na 11.000 i 15.000 km., itd... Vrhunac svega bio je na 116.000 km, kad je, naravno, garancija istekla iako je auto bio unutar 3 godine starosti. Tad je naime pukla cjevčica koja se nalazi u karteru i koja vuče ulje iz motora, te je motor ostao bez ulja - posljedice: servis u auto lončariču (kojima svaka pohvala na stručnosti!) uz veliki popust me koštao cca 22.000,00 kn! U Eurorentu takav servis bi došao cca 50.000,00 kn!!! Naravno da za garanciju nisu ni željeli čuti... U Ločnariću sam doznao da moj legacy nije usamljeni slučaj ovakvog kvara koji se kod njih popravaljao, a gledajuću jučerašnji "Potrošački kod" na HTV-u, vidjeh da nas ima još. Za one koji nisu gledali, ista stvar dogodila se čovjeku dok je vozilo bilo pod garancijom, ali mu u Eurorentu garanciju NISU PRIZNALI!!!! Doduše, upućenije to ne čudi jer debili iz Eurorenta subarue kupuju po povoljnijoj cijeni, a povoljniju cijenu im omogućuje činjenica da Subaru Italia (koji su u biti centrala za naš dio Europe) ne priznaje garanciju, već sve popravke Eurorent mora snositi iz svoga džepa! Stoga i ne čudi što su mi u Interservice-u u Ljubljani neke stvari mijenjali u garanciji, a u Eurorentu te iste stvari nisu se mogle zamijeniti u sklopu garancije! Da ne duljim, to govno od legacy-a sam prodao, a idućeg subarua kupujem 2314. god!

http://www.index.hr/forum/default.aspx?q=t&idf=25&idt=212125    :mrgreen:
Evidentirano
Online again

Izjava Voditelja prodaje yamahe:
Honda je definitivno broj 1. u poznatom moto svijetu
 Str: 1 ... 19 20 [21]   Gore

Stranica je generirana za 0.19 sekundi uz 15 upita.