|
Alen
|
 |
« : 17. Siječanj 2009, 23:32:22 » |
|
Moto-hodočašće u Međugorje održati će se od 24.04 do 26.04.2009. g. Otkrivanje novih putova oduvijek je bio izazov za ljude. Dragi motociklisti, predsjednici moto-klubova, bikeri, Ovim dopisom želja nam je obavijestiti Vas o hodočašću motorista koje će se održati u Međugorju 25.04.2009.g. Nastupajući na malonogometnim turnirima, organizirajući Maraton mira, upravo preko Vas bikera došli smo na ideju da u suradnji s motociklistima iz različitih moto-klubova organiziramo moto-hodočašće u Međugorje. Nadamo se da će dolazak na jedno ovakvo moto-hodočašće, za sve Vas biti izazov, kao i za nas koji ga organiziramo, jer ne možemo reći da imamo ljubavi prema motorima koliko dobrih prijatelja među onima koji ih voze. Zamislili smo ovo moto-hodočašće kao događaj gdje bi mnogi otkrili nove putove sa željom da posjetite mjesto gdje nas Gospa sve poziva na mir, mjesto gdje ste možda oduvijek željeli doći, ali nikada nije bilo dovoljno motiva. Kao poseban motiv za dolazak u Međugorje trebala bi biti Sv. misa koja će biti posvećena svim Vašim poginulim prijateljima motociklistima. Detaljan raspored događanja objaviti ćemo na našim web stranicama najkasnije 14 dana prije datuma održavanja hodočašća. Radi što bolje organizacije molimo Vas da ispunite Vaše podatke (pod PRIJAVNICA) i pošaljete prijavu za hodočašće. Sve daljnje informacije moći ćete pratiti na stranicama udruge www.kup-karmel.com Veselimo se Vašem dolasku i očekujemo Vas u što većem broju.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
motmed
Spol: 
Vozi: zrx 1200s Lokacija: zg - ivanic grad
|
 |
« Odgovor #1 : 01. Veljača 2009, 23:44:39 » |
|
Super! Pozdravljam ideju i dolazim iz Zagreba.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
cobRRa

Spol: 
Vozi: Fireblade 954 Lokacija: Zagreb
|
 |
« Odgovor #2 : 02. Veljača 2009, 09:21:42 » |
|
cestitke na ideji, ozbiljno cemo porazgovarati u klubu kada bude bilo vise informacija i znali se detalji. pozz. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
DARIOGF

Spol: 
Vozi: KAWASAKI; VN 2000 Lokacija: Dubrava Zagreb
|
 |
« Odgovor #3 : 02. Veljača 2009, 10:37:08 » |
|
cestitke na ideji, ozbiljno cemo porazgovarati u klubu kada bude bilo vise informacija i znali se detalji. pozz.  Sve potrebne informacije i detalji se nalaze na stranici www.kup-karmel.com. Na stranici se nalazi apsolutno sve, znači od informacija o organizatoru, info kontakt telefoni, do linkova o mogučem smještaju ako netko ne želi spavati u kampu. Evo i flayer, krenuli smo sa dijeljenjem, biti će ih i na winteru FBC Goodfellas jer sam ja član toga kluba a jedan od organizatora sam. Moram napomeniti da mi je žao što je ovakvo događanje najavljeno samo pod rubrikom susreti u okolnim zemljama a ideja je krenula iz Hrvatske, naravno da sudjeluje ekipa motorista i iz Bosne i Hercegovine a ELEFANTENTREFFEN kao događaj je najavljen na stranici susreti u Hrvatskoj pa ne vidim razlog zašto jedno ovakvo događanje nebi bilo najavljeno i pod susreti u Hrvatskoj jer to nije klasični susret već HODOČAŠĆE, pa ako slučajno moderatori vide potrebu za tim bio bih jako zahvalan na njihovoj susretljivosti.
|
|
|
|
cobRRa

Spol: 
|
 |
« Odgovor #4 : 02. Veljača 2009, 10:56:41 » |
|
ok. sve sam nasao na stranici. jedna stvar me zanima: dali ce biti organizirana zajednicka voznja iz gradova do medjugorja ili ce bikeri dolaziti sami? tnx.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
DARIOGF

Spol: 
|
 |
« Odgovor #5 : 02. Veljača 2009, 11:02:37 » |
|
ok. sve sam nasao na stranici. jedna stvar me zanima: dali ce biti organizirana zajednicka voznja iz gradova do medjugorja ili ce bikeri dolaziti sami? tnx.
Mi smo zamislili da se dolazi individualno jer nažalost nismo u mogučnosti izorganizirati osiguranja po cesti ali koliko znam ekipa koja kreće recimo iz Zagreba nešto govori da bi se to i moglo organizirati pa sada ako ideja zaživi super, ali Robi i ja kao organizatori nismo u mogučnosti to osigurati pa smo išli na opciju samostalnog dolaska.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 31. Ožujak 2009, 11:39:53 DARIOGF »
|
Evidentirano
|
|
|
|
cobRRa

Spol: 
|
 |
« Odgovor #6 : 02. Veljača 2009, 11:19:44 » |
|
hvala na cijelom infu. ako ce biti dogovora oko zajednickog odlaska do medjugorja siguran sam da ce se pisati na ovim stranicama kako ce se bliziti vrijeme odlaska. pozz.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Tigar5
Spol: 
Vozi: YAMAHA FZ 6 Lokacija: Zagreb-Plitvice
|
 |
« Odgovor #7 : 04. Veljača 2009, 19:21:29 » |
|
Super! Pozdravljam ideju i dolazim iz Zagreba.
Zar nismo rekli da idemo zajedno ?! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Plitvička kraljica je drvena ali je moja. Pamet u glavu,pa po gasu !
|
|
|
motmed
Spol: 
|
 |
« Odgovor #8 : 04. Veljača 2009, 21:39:12 » |
|
Naravno zajedno idemo, to smo danas u birtiji dogovorili. Ovo je tek početak i sigurno će nas biti još.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Handžar
Spol: 
Vozi: Drag-star 650 Lokacija: Zagreb-Malešići
|
 |
« Odgovor #9 : 09. Veljača 2009, 09:18:29 » |
|
Pa valjda ćemo se i sami moći organizirat ako nebude bilo drugačije niti je prvi niti zadnji put i bit će mi čast sudjelovat u svemu tome ....! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
motmed
Spol: 
|
 |
« Odgovor #10 : 09. Veljača 2009, 23:10:36 » |
|
ima nas, ima i biti će nas sve više. Za detaljne dogovore ima još dosta vremena..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
maximus

Spol: 
Vozi: Honda CBR1000F Lokacija: Široki Brijeg
|
 |
« Odgovor #11 : 13. Veljača 2009, 09:32:51 » |
|
svaka čast na ideji ja sam blizu međugorja ako treba sta stojimo na raspolaganju MK-ŠIROKI www.mk-siroki.com
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 12. Ožujak 2009, 14:20:14 maximus »
|
Evidentirano
|
|
|
|
djekomax

Spol: 
Vozi: SUZUKI GSXR1100 Lokacija: Široki Brijeg
|
 |
« Odgovor #12 : 13. Veljača 2009, 11:22:47 » |
|
Ideja je odlična,podržavamo je 100%
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
brajo
Spol: 
Vozi: R1 Lokacija: LIVNO
|
 |
« Odgovor #13 : 16. Veljača 2009, 20:07:12 » |
|
Veliki pozdrav od Vukova iz Livna. Cudilo me samo sto je toliko trajalo da se netko nije prije potrudio oko hodocasca u medjugorje. RACUNAJTE NA VUKOVE U SVEMU !!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
DARIOGF

Spol: 
|
 |
« Odgovor #14 : 18. Veljača 2009, 08:52:50 » |
|
Veliki pozdrav od Vukova iz Livna. Cudilo me samo sto je toliko trajalo da se netko nije prije potrudio oko hodocasca u medjugorje. RACUNAJTE NA VUKOVE U SVEMU !!!  Hvala ti, evo Brajo za tebe i ostale da se zna, ideja postoji skoro pet godina ako se ne varam a zadnjih godinu dana mislim da je toliko ako nije i više se radilo na dozvolama i odobrenjima, koje je odradio Robi čovjek koji nikada nije imao veze sa motorima ali je imao veze samnom i mojim pričama hehehehe i malo po malo i evo ga sve se polako slaže, što se pomoći tiče dobro došla je i tko god hoće pomoći molio bih da mi pošalje broj telefona na PP jer nemam brojeva od nikoga u BIH, dečki iz Međugorja su rekli da če pripremiti kamp, ja sam tamo od utorka 21.04. da i ja pomognem oko priprema a prepoznat če me se lako motor je ZG registracija a tamo di je motor tamo sam i ja, a tko neče poslati broj meni može otići na stranicu www.kup-karmel.com i kontaktirati direktno Robija ili mene.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Nike
NIXON
Moderator

Spol: 
Vozi: YAMAHA FZ6N/Vespa PX 200 Lokacija: Yamaha Pribudić&Borčić Split
|
 |
« Odgovor #15 : 18. Veljača 2009, 10:16:21 » |
|
Moram napomeniti da mi je žao što je ovakvo događanje najavljeno samo pod rubrikom susreti u okolnim zemljama a ideja je krenula iz Hrvatske, naravno da sudjeluje ekipa motorista i iz Bosne i Hercegovine a ELEFANTENTREFFEN kao događaj je najavljen na stranici susreti u Hrvatskoj pa ne vidim razlog zašto jedno ovakvo događanje nebi bilo najavljeno i pod susreti u Hrvatskoj jer to nije klasični susret već HODOČAŠĆE, pa ako slučajno moderatori vide potrebu za tim bio bih jako zahvalan na njihovoj susretljivosti.
Vrlo rado bih, ali ako napravimo jedan ustupak, tražit će i ostali. Napravili smo "podforum susreti u okolnim zemljama" da barem malo zaštitimo našu scenu, susrete naših klubova i ovim datumom se nažalost direktno pogađa tradicionalni susret MK "Reborn" koji je u relativnoj blizini, sat vremena udaljen od Međugorja... Možda ne bi bilo loše da stavimo link i pod "PUTOVANJA"... Ja sam saznao za hodočašće na Vašem susretu, tema je tu na forumu, svi je vide, jako puno ljudi već zna za ovo. Ako želiš, mogu napravit članak na stranici koji će se vidjeti gore na vrhu foruma i temu staviti sticky 2 tjedna prije hodočašća
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Pribudić-Borčić Plus d.o.o.
|
|
|
DARIOGF

Spol: 
|
 |
« Odgovor #16 : 18. Veljača 2009, 11:48:01 » |
|
Vrlo rado bih, ali ako napravimo jedan ustupak, tražit će i ostali. Napravili smo "podforum susreti u okolnim zemljama" da barem malo zaštitimo našu scenu, susrete naših klubova i ovim datumom se nažalost direktno pogađa tradicionalni susret MK "Reborn" koji je u relativnoj blizini, sat vremena udaljen od Međugorja... Možda ne bi bilo loše da stavimo link i pod "PUTOVANJA"...
Ja sam saznao za hodočašće na Vašem susretu, tema je tu na forumu, svi je vide, jako puno ljudi već zna za ovo. Ako želiš, mogu napravit članak na stranici koji će se vidjeti gore na vrhu foruma i temu staviti sticky 2 tjedna prije hodočašća
Nike, prijatelju radi kako misliš da je dobro a da ti nitko ne prebacuje, nažalost je danas jako teško ne poklopiti se sa nekim i meni uopće nije bio interes u tome nego sam vidio elefant pa sam mislio, ali izgleda da sam krivo mislio, ma nema veze, zaboravi da sam to napisao ako treba ja ču to izbrisati jer kada sad to čitam uopče mi je glupo to što sam napisao jer ispada kao da nešto dijelim a to mi nikako nije bila namera. E da i moram reći da se nitko ne iznenadi, moto susret je moto susret a ovo definitivno nije moto susret tako da se nikoga ne pogađa. Na moto hodočašću neče biti rock grupe i neče biti onoga što je vezano uz klasičan susret, moto hodočašće je zamišljeno na način da se dođe motorom u Međugorje kod Gospe, da se ode na Križevac i na Svetu misu, da se posvete svi motori i vozači i opčenito da se provede vrijeme na sasvim drugačiji način nego na moto susretu. Obzirom da je to u Međugorju i da se ovo hodočašće nemože odraditi u jednom danu radi se od petka - nedjelje. Služit če se Sveta misa za sve stradale na motoru jer ima nas koji smo pali ali smo ostali, i pozvani su svi a doći će oni koji budu htjeli.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Nike
NIXON
Moderator

Spol: 
Vozi: YAMAHA FZ6N/Vespa PX 200 Lokacija: Yamaha Pribudić&Borčić Split
|
 |
« Odgovor #17 : 18. Veljača 2009, 13:48:22 » |
|
 Sve 5. Mogu i ja sve obrisat ako hoćeš. Vidimo se opet nadam se 28.02  Evo našao sam i raspored na stranici, pa će valjda netko ko bude uspio iskombinirat prisustvovat na oba događaja -petak 24.04.2009.god. -dolazak motociklista i prihvat od 17h u kamp u kojem će moći podignuti šatore (predviđeno za one koji dolaze iz daljih krajeva) -subota 25.04.2009.god. -9h polazak motorima na Križevac -pobožnost križnog puta -12h-14h povratak u kamp -ručak -svjedočenje mladića iz zajednice MILOSRDNI OTAC -17h večernji crkveni program -18h sv.misa za sve poginule motocikliste -nakon sv.mise blagoslov motora koji će biti parkirani na parkiralištu iza crkve -nedjelja 26.04.2009.god -8h sv.misa -defile motorima od Crkve-Podbrdo-Križevac -povratak kućama Zadnja Promjena ( Petak, 30 Siječanj 2009 )
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Pribudić-Borčić Plus d.o.o.
|
|
|
DARIOGF

Spol: 
|
 |
« Odgovor #18 : 18. Veljača 2009, 14:01:07 » |
|
VIDIMO SE
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 23. Veljača 2009, 10:00:03 DARIOGF »
|
Evidentirano
|
|
|
|
mirox
 |
« Odgovor #19 : 09. Ožujak 2009, 18:40:23 » |
|
Super.Veliki poz za Vas ja sam novi član na motori .hr naravno da dolazim iz srednje bosne ili iz Hr. ak budem u Hr.u svakom slucaju dolazim 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
skuco

Spol: 
Vozi: yamaha Lokacija: u šumi
|
 |
« Odgovor #20 : 09. Ožujak 2009, 19:20:02 » |
|
Idem i jaa.. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Znam da alkohol skodi al utjehe u vodi nema!
|
|
|
STRSLJAN

Spol: 
Vozi: hornet 600 Lokacija: jastrebarsko
|
 |
« Odgovor #21 : 10. Ožujak 2009, 13:25:41 » |
|
Jako zanimljiv izlet, mogla bi se organizirati, nać ekipu i pomalo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
skorpion

Spol: 
Vozi: BMW K1200LT Lokacija: Jastrebarsko
|
 |
« Odgovor #22 : 10. Ožujak 2009, 14:05:23 » |
|
ekipa se več sprema ...............
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
skuco

Spol: 
Vozi: yamaha Lokacija: u šumi
|
 |
« Odgovor #23 : 10. Ožujak 2009, 14:53:11 » |
|
ekipa se več sprema ...............
O nee.. pa zar i ti.!  Onda se vidimo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Znam da alkohol skodi al utjehe u vodi nema!
|
|
|
skorpion

Spol: 
Vozi: BMW K1200LT Lokacija: Jastrebarsko
|
 |
« Odgovor #24 : 10. Ožujak 2009, 14:57:46 » |
|
|
|