Bog svima:
iznimno mi je krivo zbog nekih komentara na forumu o fešti koja je održana u mom lokalu, jer su neistiniti pa imam potrebu obrazložiti s nekoliko rečenica netočne navode koje iznose organizatori moto-party-a.
- organizator je došao pitati za prostor......
- nikakve riječi nije bilo o cijenama alkoholnih kratkih pića, jer su cijene bile pregledane i s tim dijelom smo se
složili, jer su cijene inače povoljne
- točeno pivo Tuborg Green (0,5l) je sa 16 kn spušteno na 12 kn, što je i bilo dogovoreno, a sve ostale cijene
piva i drugih pića su bile po standardnom cjeniku
- od strane vlasnika lokala su bili predlagani i drugi objekti za održavanje party-a da bi se svi pozvani osječali što
ugodnije; što znači da se nije ni gledalo ni razmišljalo o nekoj zaradi, nego da party bude što ugodniji i bolji
- dogovoreno je da će se sam organizator pobrinuti oko svega a opet je večinu doprinilo osoblje lokala,
uključujući i sutrašnje čišćenje lokala i okoliša, kupnju inventara,....
- alkohol, vino,..., koje je donešeno nije stvaralo nikakav problem, iako nije bilo riječi o tome
- ako je na sat vremena nestalo nestalo CO2 ili plastičnih čaša, samo se možemo ispričati a ne da smo to htjeli
nego smo malo bili zatečeni brojem ljudi i možda smo trebali boce piva od 0,5l staviti na 12 kn
- sa naše strane je bilo razumjevanja za sve pa smo dali neke pive za lutriju, kupili majice za osoblje.... eto kao
malu donaciju za klub i nije bilo prigovora za uzete boce pića i razbijenu fontanu
- ako nešto nije bilo ok mi se još jednom ispričavamo, iako je samo bilo nekih propusta radi nekog nesporazuma ili
lošeg dogovora a nikako radi nečega namjernoga ili nečega trečeg... prvi puta smo se susreli s takvim party-em
Hvala!
Svim bikerima sretna i ugodna vožnja bilo gdje u svijetu!