Super stvar al definitivno malo too much.... Daj molim te za tu lovu radje kupim obican Garmin i stavim ga u tank torbu i opet sve vidim.... i kupim jos jednog za rezervu 
Dečki moji, pa
svaka roba ima svog kupca, i svaki proizvod ima svoju publiku!
Zumo serija je, po mojem skromnom mišljenju, najbolja GPS solucija na tržištu. Ona ima specifičnosti koje niti jedna druga serija nema, a drugo je pitanje da li tako nešto nekome treba ili ne.
Zumo je, sa svojom mogućnosti da ga se poslužuje preko touch-screena u rukavicama, te da je otporan na vodu i benzin, maltene unikatan uređaj namijenjen bajkerskom tržištu, no osobni je stav koja od funkcija tu igra i ima velikog smisla, a koja malo manjeg...
Kako se za svaki put pripremam u miru svoje sobe, tako mi je osobno mogućnost posluživanja u rukavicama pomalo i besmislena, jer ne znam u kojoj bih se situaciji morao naći (ili u kakvoj to žurbi!!), pa da navigaciju poslužujem za vrijeme vožnje, a pogotovo u rukavicama... to bi morala biti huda žurba, tipa lopova koji su se nakon krađe i u bijegu izgubili u nepoznatom gradu, pa da mi treba programiranje ili traženje u rukavicama!
Stati pokraj puta (što je obaveza, rad na GPS-u za vrijeme vožnje teško da je moguć, osim odabira gotovih funkcija po "one touch" sistemu, a još manje je smislen i pametan...), skinuti rukavice, udahnuti i vidjeti gdje jesam i što točno trebam, pa to u miru potražiti... na to se uvijek može potrošiti par minuta pokraj puta, još bolje za stolom u kakvom bircu na benzinskoj pumpi ili odmaralištu uz cestu, uz kavicu... no sto ljudi, sto čudi, a visoku cijenu Zumo serije čini i unikatan softver, razvijen specijalno za te i takve potrebe hardvera i vozača, koji u velikoj većini ne dijeli sa ostalim GPS modelima iz vlastite kuće.
Od važnijih funkcija, tu je vodonepropusnost, pa stereo-bluetooth, dok je preostala lista dodataka tu da iskoristi postojeće hardverske i softverske mogućnosti aparata.
Uglavnom, nekakav mobitel sa nekakvim kartama nije niti sluga bilo kojem uređaju iz Zumo serije, tako je potpuno bezveze tješiti samoga sebe kako se najvažniji "features" Zuma 550 mogu kompenzirati na taj način, jer čitanje naziva ulica sa kućnim brojem niti izbliza ne pokriva nikakav mobitel, pa čak niti puno moćniji GPS-uređaji od jednog mobitela. Kada to čitanje spustite putem stereo-bluetootha u kacigu, bez imalo napora, matematika bi mogla izgledati i drugačije, a putovanje daleko ležernije...
Npr, kupim jeftiniji mobitel bez GPS-a da imam čime mobitelirati, i kupim Zumo. I za put sam puno spremniji nego sa mobitelom nakrcanim krekiranim kartama.