vidim da ga niko nije imao..! od ovih iznad

nisam ni ja ali ti pricam iz prve ruke jer ga ima frend
njegov je 19/16 kotaci. i zracnjak..
zbog kotaca nije bas za njive i jakooo lose puteve.. i imas mali osjecaj kod naglih kocenja kao da ces past napred.
masina je odlican, isto kao i sasija.. eto masinu nije da ju odrazava kak treba ali bio je na redovnim servisima onim prvim. i poslje toga mjenja ulje kad se sjeti a vadi mu mast stalno.. od turiranja do voznje po ravnici u 5 u blokadi pa do skakanja...
najveci kvarovi su mu bili.
pucanje mortizera zadnjeg (ima 110 kg. i skace s njim a ovjes je dosta krut) i piksa i vilica nikad vidli masti i dotezanja.
pucanje srca zadnje felge (nikad nije dotegnuo srafe i vozio se s otpustenim srafima) niej puklo nego se navoj od srafa rasirio i poglodao.
pucanje prve rucie kocnice (pal je i jbg)
eto kvarova.. cijene dijelova su smjesne..!
felga komplet mislim da je oko 300 kn guma oko 150 kn.
rucica kocnice oko 100 i manje kuna..
drugi frend je imao isti takav samo kaj ima 21/18 kotace i on je puno bolji za vozit se po sumi i nervaninama i bolji osjecaj voznje je... ali on se vozio celavom gumom po blatu i pregrijao i se klip se sljepil sa krikama..
novi klip i karike 200 ili 250 kn.. mislim da je dobio i bolcn.
potrosnja je oko 3l. vise manje
max brzina oko 100 +- kmh pricam o stvarnoj... po satu od auta sije 110+ na ravnici
oba krosera prolaze razno razne torture.. ovaj prvi manji se bolje odrzava (koji put ga opere, mjenja ulje.. i razrađen je kak treba)
ovaj drugi nit se pere, srafi, mjenja bilo kaj i od prvog je dana u blokadi..
bio je na kros stazi i vozen je uvijek u paru sa 125 2t. (đamaha yz) i ovog kineza je ljepse vozit po sumi i brdima di nemas zaleta nego đamahu.
ti odluci...
ako si bas hard croseras da skaces 2+ metra u zrak... da imas neke xxl extremne zahtjeve i steze... nemoj uzimat...
ali ako trazis motor za furat se po sumskim putevima, njivama, blazi kros sa ne bas tolko skokova... ovo je stvar za tebe..!
jedini moj savijet ti je. da cim ga kupis kupis i kilo kljuc sa njime (400 kn u pevcu od luxa) i raskopas motor doma, cijeli cak bi ti mogao preporucit da i masini promjenis sve srafe koje mozes bez da ju otvaras.. i sve srafe da promjenis i priegnes na tocnu propisanu kilazu i garantriam ti da uz minimalan trud dobivas maximalan uzitak..
i ovaj 250 kaj je vodeno hlađenje je jaci skoro 20% od zracnjaka... i to je testirano sa moje strane..