Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 7 8 [9]   Dolje

Autor Tema: orion 250  (Posjeta: 17534 )

malaga

• Spol: Muški
Odg: orion 250
« Odgovori #200 : 27. Travanj 2011, 18:11:31 »

E hvala ti što si pročitao i odgovorio, a ovaj za 800 E ti je na: http://www.njuskalo.hr/enduro-cross-motori/zongshen-orion-250-cm3-oglas-2730786

Šta kažeš??
taj motor nemozes registrirati,pa mi nije jasno zasto se brines jer nemas A kategoriju
Evidentirano

luka737

« Odgovori #201 : 27. Travanj 2011, 18:48:27 »

taj motor nemozes registrirati,pa mi nije jasno zasto se brines jer nemas A kategoriju
da tocno to,to nemres ni registrirat ....a ne znam bas jel ti to onda samo tak da uzmes,nije bas u naj stanju :misli:   iskreno ja nisam mislio na tog,ja sam mislio na onog supermoto,da to mislis uzet :palacgore:
Evidentirano

maldini

• *
  • Spol: Muški
« Odgovori #202 : 28. Travanj 2011, 11:37:59 »

da tocno to,to nemres ni registrirat ....a ne znam bas jel ti to onda samo tak da uzmes,nije bas u naj stanju :misli:   iskreno ja nisam mislio na tog,ja sam mislio na onog supermoto,da to mislis uzet :palacgore:

Ma dobro, A kategorija je najmanji problem, ako se poslije nabrijem a enduro lako to položim, imam B pa misliim da mi treba desetak sati vožnje i to je to..Kažeš da ne preporučuješ taj s njuškala?? Meni fakat treba nešto samo da vidim da li ću se uopće zagrijat za to jer nikad nisam bio neš posebno nabrijan na motore osim tih krosera i endura..mislim vozio sam se deset puta u križ na njima kužiš. A ne da mi se uzimat novo kad je moguće da ću ga upalit 10 puta i odhebat sve skupa..Ne vjerujem da baš može bit u katastrofa stanju za to šta ja hoću
Evidentirano

luka737

« Odgovori #203 : 28. Travanj 2011, 18:15:40 »

Ma dobro, A kategorija je najmanji problem, ako se poslije nabrijem a enduro lako to položim, imam B pa misliim da mi treba desetak sati vožnje i to je to..Kažeš da ne preporučuješ taj s njuškala?? Meni fakat treba nešto samo da vidim da li ću se uopće zagrijat za to jer nikad nisam bio neš posebno nabrijan na motore osim tih krosera i endura..mislim vozio sam se deset puta u križ na njima kužiš. A ne da mi se uzimat novo kad je moguće da ću ga upalit 10 puta i odhebat sve skupa..Ne vjerujem da baš može bit u katastrofa stanju za to šta ja hoću
a da to je drugo...ak nisi bas siguran ni da ne zanima onda ti moze bit ok,jer gle da ga sad kupis za 800eura nemres ni puno izgubit ak ti se ne svidi :palacgore:  ...znaci ak ti se ne svidi mos ga prodat opet za isto tolko,za to je ok...samo onda nista od ceste i tog,to je nesto drugo...po puteljcima,sumi i livadi :palacgore:
Evidentirano
 Str: 1 ... 7 8 [9]   Gore

Stranica je generirana za 0.064 sekundi uz 16 upita.