Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 28 29 [30]   Dolje

Autor Tema: MK "BROD" - Slavonski Brod, 8.-10.05.2009.  (Posjeta: 41735 )

V_max

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: Suzuki Bandit 600N
Odg: Prijedlog za trku ubrzanja za MK Brod
« Odgovori #725 : 12. Svibanj 2009, 10:12:29 »

Dobra ideja u svakom slucaju!!!

Igor ima pravo...dali R/RR motor bez maski spada pod nakeda..i dali je naked sa R/RR motorom jos uvijek naked...

...samo primjer...na bandita 600 stanu uljaci sa gsxr-a...600-1100 pa ti sad gledaj...a u origunalu 600cc sa 75ks...

yetty

• **
  • Vozi: GSX-750
Odg: MK "BROD" - Slavonski Brod, 8.-10.05.2009.
« Odgovori #726 : 12. Svibanj 2009, 10:45:22 »

pa došli i oni na moto susret  :mrgreen:
Vidili da se plača upad pa netragom nestali  :LOL:
Evidentirano
Nemojte me za......t jer znam karate,kung-fu,tae-kwon-do,jiu-jitsu,aikido,judo i još bar 47 drugih opasnih riječi.
www.tava.hr

tomislav_74

• **
  • Vozi: fazer 600 S2
« Odgovori #727 : 12. Svibanj 2009, 11:28:43 »

Vidili da se plača upad pa netragom nestali  :LOL:

bili samo na utrci ubrzanja  :mrgreen:
Evidentirano

hanumica

• *
  • Spol: Ženski
« Odgovori #728 : 12. Svibanj 2009, 14:01:56 »

čitam već 2h ovih 30 str. i ne vjerujem. ja sam iz Broda i ne vozim motor vozim se nanjemu kad imam priliku što i nije baš često, ali zbog moje velike ljubavi prema motorima i vama bikerima dala sam 70kn za kartu. svatko od vas ovdje ima pravo u nekom pogledu ali od kukanja i pilanja o organizaciji i tome slično jedino što ste dobili je međusobno kajlanje na pristojan način i nimalo rezultata. nova sam ovdje i ne znam jel mi pametno komentirati ovo sve baš na startu ali nema veze. osobno mislim da je bilo više naglaska na mega nego na biker i jako me je ražalostilo što je tako. određene stvari koje su napravljene od strane grada i građana nisu bile u redu, i premda sam iz Broda ako će me netko prozvat što govorim sada protiv njih, neka izvoli ali ako nešto nije korektno nije i gotovo. nadalje, vas koji niste iz broda molim da shvatite da ovaj grad jednostavno tako funkcionira i da će uvijek tako biti jer sva ta velika događanja organiziraju neki ljudi u odjelima i kravatama koje zanima novac i ništa više. mislim ajd sad, gdje u svijetu nije tako. tužno ali istinito. ne isplati se pilat piljevinu. vi koji jeste, zauzmite se malo za neke stvari u gradu, puno je nezadovoljnih ovim, i bikera i civila. Došla sam na motosusret, koncert, razuzdanu pijanku, koko god hoćete, da upoznam bikere, vidim motore i uz božju providnost provozam se na kojem. i jesam i bilo mi je ok. upravo zbog ljudi koje sam upoznala na kvazi motorijadi sada sam ovdje i da nije bilo njih ne bih sada znala za ovo. i pisala litanije :) Iznosite svoja mišljenja imate pravo na njih ali molim vas poštujte tuđa i ako vam se ne sviđaju lijepo recite i nastavite dalje. svi smo sposobni na pristojan način reći nekome da je seljačina (ili ne), ali to nije bit ničega i ne vodi nigdje. više manje su se svi dobro zabavili i napili, od sreće ili muke ,ne ulazim u to. dakle - vidjet ćemo svi kako će biti iduće godine,. svima vama koji još uvijek imate osjećaj za pravi moto susret koji nisu iskvareni utjecajem bankarstva i ostalih  sličnih poroka SVAKA ČAST!!!!!!!   
Evidentirano
Beskrajna ljubav jedina je istina, sve ostalo je iluzija....

svakak

• Vozi: Yamaha Tenere 1VJ
« Odgovori #729 : 12. Svibanj 2009, 14:12:53 »

Evidentirano
Sve su gljive jestive, neke samo jednom.
http://togs.biz/josip

Iwa

• Nemesis
  • Vozi: cbr1000f
« Odgovori #730 : 12. Svibanj 2009, 14:22:27 »

Itekako ima smisla reći svoje mišljenje i iznjeti svoj dojam. u slučaju kritike čak i više nego u slučaju odobravanja. jer šutnja znači odobravanje.

to što neki ljudi nisu u stanju provariti kritiku, a kamoli da pomisle da možda ima nešto dobronamjerno u tome svemu, kako bi u brodu jednom bilo malo više motora i motorista na mega moto susretu, i kako bi svima bilo bolje (jednima jer se osjećaju kao sa su na moto susretu, a drugima jer će prvi zbog toga ostaviti tamo puno para)....

moto susreti u hrvatskoj su tradicija. tradicija koja ima svoja nepisana pravila, koja većina klubova dobro zna i razumije. brod je odlučio izaći iz te tradicije, kao što su jednom probali biker days u puli. ovih drugih više nema. pojeli ih novci.
i nikoga ne treba čuditi što ova tema ima 30 strana, i što će ih imati i još. jer mega moto susret u brodu nije najveći hrvatski moto susret. mega da, susret da, ali moto (za i zbog  motorista),  e to je ono o čemu se ovdje radi..... najveći moto susret ove godine je bio moto susret u umagu.
Evidentirano
crna kraljica

In a land of sheep a few wolves still roam....

hondamoto

• **
  • Vozi: FZS 1000
« Odgovori #731 : 12. Svibanj 2009, 14:24:31 »

Itekako ima smisla reći svoje mišljenje i iznjeti svoj dojam. u slučaju kritike čak i više nego u slučaju odobravanja. jer šutnja znači odobravanje.

to što neki ljudi nisu u stanju provariti kritiku, a kamoli da pomisle da možda ima nešto dobronamjerno u tome svemu, kako bi u brodu jednom bilo malo više motora i motorista na mega moto susretu, i kako bi svima bilo bolje (jednima jer se osjećaju kao sa su na moto susretu, a drugima jer će prvi zbog toga ostaviti tamo puno para)....

moto susreti u hrvatskoj su tradicija. tradicija koja ima svoja nepisana pravila, koja većina klubova dobro zna i razumije. brod je odlučio izaći iz te tradicije, kao što su jednom probali biker days u puli. ovih drugih više nema. pojeli ih novci.
i nikoga ne treba čuditi što ova tema ima 30 strana, i što će ih imati i još. jer mega moto susret u brodu nije najveći hrvatski moto susret. mega da, susret da, ali moto (za i zbog  motorista),  e to je ono o čemu se ovdje radi..... najveći moto susret ove godine je bio moto susret u umagu.
:palacgore:  :palacgore:

Iwa

• Nemesis
« Odgovori #732 : 12. Svibanj 2009, 14:30:00 »

Ova dvojca na 0:40 su baš za primjer  :palacdolje:

cieli video je za sramotu. u današnje vrijeme kad ljudi na motorima ginu ko muhe i svaki vikend je rip rublika prepuna, a o nesrećama da ne govorim, niko se ne može ponositi ovim što sam vidjela u tom videu. ljudi koji vise sa motora, gologlavi vozači i polugole suvozačice, većina bez ikakve opreme..... divljanje u defileu.....

pitam se koja je poruka ovoga ?
Evidentirano
crna kraljica

ivanSB

• **
  • Vozi: Kawasaki zx10R - 06" tata kupio
« Odgovori #733 : 12. Svibanj 2009, 14:37:01 »

cieli video je za sramotu. u današnje vrijeme kad ljudi na motorima ginu ko muhe i svaki vikend je rip rublika prepuna, a o nesrećama da ne govorim, niko se ne može ponositi ovim što sam vidjela u tom videu. ljudi koji vise sa motora, gologlavi vozači i polugole suvozačice, većina bez ikakve opreme..... divljanje u defileu.....

pitam se koja je poruka ovoga ?

poruka Gas - Gas   :mrgreen:

P.S. Vozilo se polako u defileu, a bilo je jako vruće i još motori nabili temp. Slažem se da opremu treba imati, ali u ovakvom defileu nije potrebna.

ćlan sam kluba i nema šanse da išta negativno govorim, ali shvatio sam da mi nekako više štimaju manji susreti.... ovo je previše rulje (za mene).
Evidentirano

Silvio

• Vozi: ZZR1400
« Odgovori #734 : 12. Svibanj 2009, 14:40:22 »

čitam već 2h ovih 30 str. i ne vjerujem. ja sam iz Broda i ne vozim motor vozim se nanjemu kad imam priliku što i nije baš često, ali zbog moje velike ljubavi prema motorima i vama bikerima dala sam 70kn za kartu. svatko od vas ovdje ima pravo u nekom pogledu ali od kukanja i pilanja o organizaciji i tome slično jedino što ste dobili je međusobno kajlanje na pristojan način i nimalo rezultata. nova sam ovdje i ne znam jel mi pametno komentirati ovo sve baš na startu ali nema veze. osobno mislim da je bilo više naglaska na mega nego na biker i jako me je ražalostilo što je tako. određene stvari koje su napravljene od strane grada i građana nisu bile u redu, i premda sam iz Broda ako će me netko prozvat što govorim sada protiv njih, neka izvoli ali ako nešto nije korektno nije i gotovo. nadalje, vas koji niste iz broda molim da shvatite da ovaj grad jednostavno tako funkcionira i da će uvijek tako biti jer sva ta velika događanja organiziraju neki ljudi u odjelima i kravatama koje zanima novac i ništa više. mislim ajd sad, gdje u svijetu nije tako. tužno ali istinito. ne isplati se pilat piljevinu. vi koji jeste, zauzmite se malo za neke stvari u gradu, puno je nezadovoljnih ovim, i bikera i civila. Došla sam na motosusret, koncert, razuzdanu pijanku, koko god hoćete, da upoznam bikere, vidim motore i uz božju providnost provozam se na kojem. i jesam i bilo mi je ok. upravo zbog ljudi koje sam upoznala na kvazi motorijadi sada sam ovdje i da nije bilo njih ne bih sada znala za ovo. i pisala litanije :) Iznosite svoja mišljenja imate pravo na njih ali molim vas poštujte tuđa i ako vam se ne sviđaju lijepo recite i nastavite dalje. svi smo sposobni na pristojan način reći nekome da je seljačina (ili ne), ali to nije bit ničega i ne vodi nigdje. više manje su se svi dobro zabavili i napili, od sreće ili muke ,ne ulazim u to. dakle - vidjet ćemo svi kako će biti iduće godine,. svima vama koji još uvijek imate osjećaj za pravi moto susret koji nisu iskvareni utjecajem bankarstva i ostalih  sličnih poroka SVAKA ČAST!!!!!!!   

bla,bla,bla i na kraju ništa  :misli:  opće ne kužim o čemu pričaš .....ili sam glup da to shvatim,boldao sam neke tvoje riječi iz kojih se da naslutiti da pokušavaš nešto istiskat iz sebe....ali šta....jel to trebalo izaći na usta??.... ili imaš tvrdu stolicu??  :misli:
slobodno se izjasni,svatko ima pravo na to... tvoj post je muka za pročitati... ni vrit ni mimo!
koliko mogu skužiti još jedan primjer Hrvatskog jala i prezira....a šta da ti kažem,organiziraj onda peticiju protiv brodskih susreta,skupljaj potpise,izađi na ulice,blokiraj promet prema poloju,štrajkaj glađu.... demokracija je pa izvoli!

i na kraju uopće neznam jel tebi bilo dobro na poloju ili nije.... i jesi se napila od sreće ili tuge?...
nakon toliko godina na motoru ja još očigledno neznam gdje su to PRAVI susreti ....daj reci pa da odem i ja tamo...
Evidentirano
It's my life  It's now or never  I ain't gonna live forever  I just wanna live while I'm alive

Iwa

• Nemesis
« Odgovori #735 : 12. Svibanj 2009, 14:42:18 »

poruka Gas - Gas   :mrgreen:

Slažem se da opremu treba imati, ali u ovakvom defileu nije potrebna.

jesi siguran ? hrpa svakakvih ljudi oko tebe, pretežno neuračunljivih od alkohola ili nečeg trećeg. voze se ko rakova deca. ja mislim da bi se obukla u airbag balon kad bi zbog nekog poremećaja pala na pamet vozit se u defileu.  :mrgreen:
Evidentirano
crna kraljica

ivanSB

• **
  • Vozi: Kawasaki zx10R - 06" tata kupio
« Odgovori #736 : 12. Svibanj 2009, 14:50:12 »

jesi siguran ? hrpa svakakvih ljudi oko tebe, pretežno neuračunljivih od alkohola ili nečeg trećeg. voze se ko rakova deca. ja mislim da bi se obukla u airbag balon kad bi zbog nekog poremećaja pala na pamet vozit se u defileu.  :mrgreen:

Slažem se ćak je i bila teška prometna. Ja sam skoro umro od vrućine u defileu a bio sam u kratkoj majici, kak bi bilo da sam još i opremu navuko na sebe. Jedino me glava bolila od vjetra, grrr trebo sam kacigu bar obuć  :(
Evidentirano

hamersmith

• **
  • Vozi: Yamaha DragStar 1100
« Odgovori #737 : 12. Svibanj 2009, 14:55:20 »

defile ili ne, prometna kultura mora postojati. klincima koji voze skutere i gledaju sa strane svi mi smo na neki način uzor jer "kad narastu" žele voziti "velike" motore.

nije se dogodilo jednom da je u defileu bilo stradalih.
Evidentirano
Što se mora teško je!

Gato

• Vozi: TuDuMa 850
« Odgovori #738 : 12. Svibanj 2009, 15:06:46 »

Slažem se ćak je i bila teška prometna. Ja sam skoro umro od vrućine u defileu a bio sam u kratkoj majici, kak bi bilo da sam još i opremu navuko na sebe. Jedino me glava bolila od vjetra, grrr trebo sam kacigu bar obuć  :(
Sva sreca pa te glava boljela od vjetra, a ne od kocenja njome po cesti, ili nedajboze od visestrukih prijeloma svih mogucih dijelova tijela, kao kolegu Sisija i onog malog na skuteru koji su se sasili jedan u drugoga na polojskoj cesti nakon defilea  :(. Nakon takvog necega vise te nije briga za vrucinu, nego u full opremi ides i na pisanje (ako si pametan). :mrgreen:
Evidentirano
Ne slusajte narodnjake, umrite prirodnom smrcu!

Free Rider - Mačak - Slavonija

Bandit

• ADMIN PIZDEK
  • Administrator
  • Vozi: Suzuki SV 1000 S
« Odgovori #739 : 12. Svibanj 2009, 15:07:21 »

defile ili ne, prometna kultura mora postojati. klincima koji voze skutere i gledaju sa strane svi mi smo na neki način uzor jer "kad narastu" žele voziti "velike" motore.

nije se dogodilo jednom da je u defileu bilo stradalih.

I ne samo u defileu. Nego i u vožnjama organiziranima u nečiju čast.
Gdje god se okupi neka veća skupina motorista koji imaju i malo alkohola u sebi, a vozi se kroz grad radi atrakcije i sl., neminovno je da bude i incidenata. Manjih ili većih, primjećenih ili ne.

No, mislim da to više nije tema, i da smo otišli poredaleko.
Kritika ima, organizator je uputio vrlo jasnu poruku svima. I ovo je The End. Fin. Konec.

!zakljucano!
Evidentirano
Procjene vrijednosti motocikala (i drugih vrsta vozila i plovila) pri kupoprodaji, a za potrebe plaćanja poreza. Javiti se na pp, ili na procjena.plovila@gmail.com

Bandit

• ADMIN PIZDEK
  • Administrator
  • Vozi: Suzuki SV 1000 S
« Odgovori #740 : 14. Svibanj 2009, 12:14:56 »

Daj još, molim te, objavi naše slike! Nisam stigao ranije!  :( Please!  :palacgore:

http://vilenjaci.hr/files/susreti/mk_brod_2009/index.php
Evidentirano
Procjene vrijednosti motocikala (i drugih vrsta vozila i plovila) pri kupoprodaji, a za potrebe plaćanja poreza. Javiti se na pp, ili na procjena.plovila@gmail.com
 Str: 1 ... 28 29 [30]   Gore

Stranica je generirana za 0.155 sekundi uz 15 upita.