Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 13 14 [15]   Dolje

Autor Tema: Kupujem prvi skuter veće kubikaže - pomoc pri odabiru  (Posjeta: 8130 )

Qwasy6

• **
  • Spol: Muški
Odg: Kupujem prvi skuter pomoc pri odabiru
« Odgovori #350 : 17. Veljača 2009, 12:28:01 »

ako se slazete mislim da je vrijeme da zakljucam ovu temu onda... otvorit cu novu jednog lijepog dana kada polozim i odvozim par kilometara:) pozdrav
Evidentirano
The intelligent man finds almost everything ridiculous, the sensible man hardly anything.

Qwasy6

• **
« Odgovori #351 : 26. Ožujak 2009, 18:29:13 »

da i ovdje kazem da je Yamaha X-max prodana danas, vec ju novi vlasnik vozi za Novi Vinodolski, dok ja skupljam za motor.. skuter je meni u ovih kratkih 50km bio odlican, svidio mi se po svemu, udoban, prostran, ma dovoljno je reci da od kad sam ga stavio u oglasnik stalno sam imao pozive, ali srce hoce motor i nemozes protiv toga... bio sam vec spomenuo da mi se malo sreca osmjehnula na kladionici a izgleda da sam nasao i neki poslic, sve u svemu moglo bi se skupit nesto...ako se skupi za novi prednost ce imati Yamaha Split, zbog svega :palacgore:
« Zadnja izmjena: 26. Ožujak 2009, 18:52:39 Qwasy6 »
Evidentirano
The intelligent man finds almost everything ridiculous, the sensible man hardly anything.

malaga

« Odgovori #352 : 26. Ožujak 2009, 18:40:29 »

o pa onda cu ja vidjet tu yamahu tvoju...
Evidentirano

Qwasy6

• **
« Odgovori #353 : 26. Ožujak 2009, 18:52:24 »

o pa onda cu ja vidjet tu yamahu tvoju...

da, moguce je, gledat cu ju i ja, posto znam ljetovat u Novom,haha, valjda cu dotad kupiti neki motor da mi bude lakse
Evidentirano

Nike

• NIXON - DALMATI MC
  • Vozi: YAMAHA FZ6N, YN50
« Odgovori #354 : 27. Ožujak 2009, 08:41:10 »

da i ovdje kazem da je Yamaha X-max prodana danas, vec ju novi vlasnik vozi za Novi Vinodolski, dok ja skupljam za motor.. skuter je meni u ovih kratkih 50km bio odlican, svidio mi se po svemu, udoban, prostran, ma dovoljno je reci da od kad sam ga stavio u oglasnik stalno sam imao pozive, ali srce hoce motor i nemozes protiv toga... bio sam vec spomenuo da mi se malo sreca osmjehnula na kladionici a izgleda da sam nasao i neki poslic, sve u svemu moglo bi se skupit nesto...ako se skupi za novi prednost ce imati Yamaha Split, zbog svega :palacgore:
Hvala :palacgore:
Evidentirano
D.F.F.D.
 Str: 1 ... 13 14 [15]   Gore

Stranica je generirana za 0.06 sekundi uz 15 upita.