High 46

Spol: 
Vozi: Jazavcoubojicu Lokacija: nova vas-medulin
|
 |
« : 14. Veljača 2009, 07:26:22 » |
|
MK Highlanders - Nova Vas
5. rođendanski party održat će se u Taru (6 km od Poreča u smjeru Novigrada) 21.03. subota popodnevni sati ( od 17,00 ) a može i prije
mjesto događanja : dvorana ispod crkve 100-tinjak metara sa desne strane tj.gdje i lani
za sada sigurno : besplatni grah
sviraju : No Problemm - "stari" majstori svirki po moto susretima
Angola - isprobana ekipa iz Pazina ,sa ovim premijernim nastupom predstavljaju se na moto sceni
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 14. Ožujak 2009, 07:22:39 High 46 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
barba969
Spol: 
Vozi: kawasaki zzr 1100, zzr 600 , suzuki rg gamma Lokacija: Pula
|
 |
« Odgovor #1 : 14. Veljača 2009, 13:16:23 » |
|
.... računajte na nas ..... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Darvin

Spol: 
Vozi: ...najčešće, a ponekad me i voze... Lokacija: tu i tamo...
|
 |
« Odgovor #2 : 16. Veljača 2009, 15:47:11 » |
|
.... računajte na nas .....  Kasnim malo a upravo sam to htio reći... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
PRObike USB

Spol: 
Vozi: CBR 600 f, Yamaha Virago i DJEČJA KOLICA :) Lokacija: Republika Međimurje Pribislavec
|
 |
« Odgovor #3 : 23. Veljača 2009, 21:00:52 » |
|
Hm.... do Novigrada znam dojti... ali bogme neznam de je Poreč... Poreč je v deželi ? Ak najdem Poreč onda bum došel ves pogletati... ak me žena z lanca pusti, ak me ne pusti onda bu me ona za vuzicu dopelala do tam  Nadam se da bu nam se klapalo s cajtom da vas posjetimo .... Lijep pozdrav....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
High 46

Spol: 
|
 |
« Odgovor #4 : 24. Veljača 2009, 07:49:46 » |
|
Hm.... do Novigrada znam dojti... ali bogme neznam de je Poreč... Poreč je v deželi ? Ak najdem Poreč onda bum došel ves pogletati... ak me žena z lanca pusti, ak me ne pusti onda bu me ona za vuzicu dopelala do tam  Nadam se da bu nam se klapalo s cajtom da vas posjetimo .... Lijep pozdrav....  nekako ćemo i to srediti....možda da uz cestu svako toliko postavimo koju "bočicu" vinčeka da vam služi kao orijentir 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
PRObike USB

Spol: 
Vozi: CBR 600 f, Yamaha Virago i DJEČJA KOLICA :) Lokacija: Republika Međimurje Pribislavec
|
 |
« Odgovor #5 : 24. Veljača 2009, 13:48:45 » |
|
bočicu? Pa ja sam ti iz Međimurja ja ti manje od 5 litara ne vidim.... znači več pravi demižon
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
stararaga

Spol: 
Vozi: svaku koja ga lijepo zamoli... Lokacija: Pula, a i šire!!!
|
 |
« Odgovor #6 : 04. Ožujak 2009, 16:01:56 » |
|
Rezervirajte mi klupicu na kojoj sam i lani spavao... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
www.mkskunks.hrBorn To Be Bedast!!! Inače sam normalan, ali sam baš danas zaboravio popiti tabletu... Smatram sebe inteligentnim i osjećajnim ljudskim bićem sa dušom klauna zbog koje uvijek zabrljam u ključnim trenucima...
|
|
|
High 46

Spol: 
|
 |
« Odgovor #7 : 05. Ožujak 2009, 07:58:13 » |
|
bočicu?
Pa ja sam ti iz Međimurja ja ti manje od 5 litara ne vidim.... znači več pravi demižon
to smo dogovorili  Rezervirajte mi klupicu na kojoj sam i lani spavao...  amico,a da donesem iz hotela pomoćni ležaj da mi se ne grčiš po klupama kao lani 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
TRIKER

Spol: 
Vozi: VW TRIKE, TRIUMPH TT 600 carbon, SUZUKI INTRUDER Lokacija: Ormož SLO Kotoriba HR
|
 |
« Odgovor #8 : 05. Ožujak 2009, 15:48:10 » |
|
Bok  High 46 pa da si tak lep  kak ti je slikica u avataru mam bi krenuo na put nadam se da bi pronašao taj "lepi" kraj u deželi  Al nikad se nezna. TRIKER & PROPERTY RENEGADE
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
babaidida

Spol: 
Vozi: sve starije od 45 godina Lokacija: kraljevica
|
 |
« Odgovor #9 : 05. Ožujak 2009, 18:35:37 » |
|
Bok  High 46 pa da si tak lep  kak ti je slikica u avataru mam bi krenuo na put nadam se da bi pronašao taj "lepi" kraj u deželi  Al nikad se nezna. TRIKER & PROPERTY RENEGADEpozdrav TRIKERUtebi i tvojoj lipsoj polovici od  I babe
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
High 46

Spol: 
|
 |
« Odgovor #10 : 06. Ožujak 2009, 06:43:24 » |
|
Bok  High 46 pa da si tak lep  kak ti je slikica u avataru mam bi krenuo na put nadam se da bi pronašao taj "lepi" kraj u deželi  Al nikad se nezna. TRIKER & PROPERTY RENEGADE a čuj,to mi je slika iz mlađih dana
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
stararaga

Spol: 
|
 |
« Odgovor #11 : 06. Ožujak 2009, 19:17:36 » |
|
a čuj,to mi je slika iz mlađih dana Prije skupe operacije...ali sada si ipak puno bolji!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
www.mkskunks.hrBorn To Be Bedast!!! Inače sam normalan, ali sam baš danas zaboravio popiti tabletu... Smatram sebe inteligentnim i osjećajnim ljudskim bićem sa dušom klauna zbog koje uvijek zabrljam u ključnim trenucima...
|
|
|
GORAN64

Spol: 
|
 |
« Odgovor #12 : 07. Ožujak 2009, 22:12:08 » |
|
Sretan rođendan,te puno sretnih kilometara svim članovima MK Highlanders.Pozdrav iz Hrastovskog. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
B.T.G.O.G.By the grace of god ride free
|
|
|
Tananda
Anđeo kočničar

Spol: 
Vozi: bicikl Lokacija: Zagreb
|
 |
« Odgovor #13 : 12. Ožujak 2009, 21:16:43 » |
|
upravo sam nazicala slobodan vikend, stizem i ja moram malo udisati morski zrak, a i nadam se da ce biti sunca 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
... vezite se, polijecemo.... God is a DJ!Don't take yourself so seriously. No one else does.
|
|
|
High 46

Spol: 
|
 |
« Odgovor #14 : 13. Ožujak 2009, 06:57:00 » |
|
upravo sam nazicala slobodan vikend, stizem i ja moram malo udisati morski zrak, a i nadam se da ce biti sunca   super  mora bit lijepo vrijeme ako ti dolaziš 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
stararaga

Spol: 
|
 |
« Odgovor #16 : 17. Ožujak 2009, 07:51:08 » |
|
Ma ni problem...duge mudante na sebe i pelji!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
stararaga

Spol: 
|
 |
« Odgovor #17 : 19. Ožujak 2009, 11:22:48 » |
|
Ća je fažol već pronat? Danas niman ća isti, pa pitan... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
High 46

Spol: 
|
 |
« Odgovor #18 : 20. Ožujak 2009, 07:42:52 » |
|
Ća je fažol već pronat? Danas niman ća isti, pa pitan...  a ne amiko moj.....fažo se kuha u subotu tako da se moraš snaći za užinu do tada.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zpocekaj

Spol: 
Vozi: Moto Guzzi V65c Lokacija: ISTRA
|
 |
« Odgovor #19 : 20. Ožujak 2009, 14:04:25 » |
|
ma ki to nezna di je Poreč? a kako če onda do Novigrada doj? da nam se u istri izgubi. joh je nami
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
DADO PU

Spol: 
Vozi: FZ1S Lokacija: ITM
|
 |
« Odgovor #20 : 20. Ožujak 2009, 14:09:12 » |
|
ma ki to nezna di je Poreč? a kako če onda do Novigrada doj? da nam se u istri izgubi. joh je nami
Poč, ti moreš anke na noge 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zpocekaj

Spol: 
Vozi: Moto Guzzi V65c Lokacija: ISTRA
|
 |
« Odgovor #21 : 21. Ožujak 2009, 11:25:47 » |
|
vero ja da moren! trdo sprida i meko srce
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
stararaga

Spol: 
|
 |
« Odgovor #22 : 21. Ožujak 2009, 19:16:19 » |
|
Ja se prontivan...ali gren z veturon jer me križa bole...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Tananda
Anđeo kočničar

Spol: 
Vozi: bicikl Lokacija: Zagreb
|
 |
« Odgovor #23 : 21. Ožujak 2009, 23:14:06 » |
|
mda, eto, ipak niste dobro poradili na vremenskoj prognozi  molim sljedece godine manje vjetra narucite  al boca fine tekucine ceka spremna da se negdje nadjemo, kad je vec dostava na kucnu adresu bila onemogucena 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
... vezite se, polijecemo.... God is a DJ!Don't take yourself so seriously. No one else does.
|
|
|
Lucho 23

Spol: 
Vozi: yamaha R6 Lokacija: Istra
|
 |
« Odgovor #24 : 22. Ožujak 2009, 20:06:36 » |
|
Highlandersi boun kompleano, planira san đir do Tara, ma je bilo malo zima a i žena je ništo njurgala. Ča niki neće stavit slike?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
samo da nešto piše
|
|
|
|