mali osvrt oko fame cluba Alternativa gdje je prvotno trebala biti odrzana nasa festa
vjerujem, vec i sami znate da smo prakticki u zadnji trenutak odlucili preseliti nasu zabavu u nase prostore u Planom, iz cluba Alternativa. zasto? jer prvotni dogovor s tim ljudima je mijenjan 3 puta i to s njihove strane. prvotni dogovr je bio... 3000kn najam za tu ...vecer i njima 50% zarade od pića, s tim da oni obave nabavu pića za tu vecer. naravno, praksa je bila drugacija. mi smo dolazili na dogovore s gđom.Vjekoslavom koja nikad nije bila u tim prostorima kada je trebala biti, te je cekali i po sat vremena, da bi mi sami nabavljali i dogovarali s diskontima piće itd, itd. da bi 7 dana prije odrzavanja susreta izjavila da uz tih 3000 kn najma prostora, oni drzali glavni i jedini tamo postavljeni šank s kojeg cijela zarada ide njima, a da mi mozemo postaviti nesto svoje. tipa da sami nabijemo negdje mali šank(prostor ne odise velicinom i kvadratima), tocionik ili sto vec. te je izjavila da ona namjerava raditi za tim svojim sankom samo do ponoci jer to ionako nije njezin party. pametnom dosta. Doticna imenovana gospođa se izuzetno naljutila kada samo otkazali cijelu manifestaciju na toj adresi, vlasniku prostora, s kojim ona radi, tih istih 7 dana ranije, da bi pocela vrijeđati direktno i indirektno uz pokusaj sabotaže cijelog dgađaja. prijatelji bajekri, vecina vas je radila susrete i znate kako to ide... zar smo trebali ostati u tom lokalu?