Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 3 [4] 5 6 ... 40   Dolje

Autor Tema: Piaggio Zip  (Posjeta: 22827 )

malaga

• Spol: Muški
Odg: Piaggio Zip 50 4t
« Odgovori #75 : 21. Veljača 2009, 20:11:23 »

ako napraviš moga bi mi reć kako pa da ja to na svome sredin...mislin da dati 15ookn za auspuh na zipiću baš i nije pametan izbor :wink:
pa je... te "otvoris" auspuh i rezes/izbijas onoliko pregrada koliko glasno zelis da se cuje...
Evidentirano

malaga

« Odgovori #76 : 21. Veljača 2009, 20:35:24 »

evo ako netko zeli dobar auspuh po super cijeni onda je to ATD dubravcic-obicni ili prekrasan cetirioval za 600kn...
Evidentirano

baldeks

• Vozi: Runner 50 SP
« Odgovori #77 : 21. Veljača 2009, 20:37:11 »

evo ako netko zeli dobar auspuh po super cijeni onda je to ATD dubravcic-obicni ili prekrasan cetirioval za 600kn...
polovan ili??to sa rezanjem serijale je glupo jer ne možeš proć tehnički...jedino proširivanje cijevi u loncu i proširivanje grane :misli:
Evidentirano
ć

malaga

« Odgovori #78 : 21. Veljača 2009, 20:39:29 »

polovan ili??to sa rezanjem serijale je glupo jer ne možeš proć tehnički...jedino proširivanje cijevi u loncu i proširivanje grane :misli:
novi atd,ja da uzimam novi spuh uzeo bi njega...super izgleda i ful je otvoren,tako da je zvuk kao serdarevic sto se meni ne svida jer volim dublje :mrgreen: ali mozda ga uzmem jer je moj deak vec u godinama...stavio bi ga na granu od deaka...
Evidentirano

baldeks

« Odgovori #79 : 22. Veljača 2009, 12:15:29 »

novi atd,ja da uzimam novi spuh uzeo bi njega...super izgleda i ful je otvoren,tako da je zvuk kao serdarevic sto se meni ne svida jer volim dublje :mrgreen: ali mozda ga uzmem jer je moj deak vec u godinama...stavio bi ga na granu od deaka...
600kn samo lonac bez grane???ako je,šta bi ja sa ovom zipovom granom  :LOL:
Evidentirano
ć

biker4life

• Moderator
  • Vozi: '03 180 SP; '06 FZ1 S
« Odgovori #80 : 22. Veljača 2009, 12:19:12 »

Istina. Po meni je najbolje imati serijalu kao back-up. Kakve zakone donose, jos ce ici po cesti s uređajem za mjerenje buke, tako da... :palacdolje:
A glede prosirivanja cijevi i grane - opet bis dobio isto - glasniji auspuh s kojim neznam dali bis prosao tehnicki. :misli:

baldeks

« Odgovori #81 : 22. Veljača 2009, 12:22:02 »

Istina. Po meni je najbolje imati serijalu kao back-up. Kakve zakone donose, jos ce ici po cesti s uređajem za mjerenje buke, tako da... :palacdolje:
A glede prosirivanja cijevi i grane - opet bis dobio isto - glasniji auspuh s kojim neznam dali bis prosao tehnicki. :misli:
mislin da proširivanjem nebi bilo problema,ali bi bilo vađenjem onih malih katalizatora iz auspuha...kad bi se neki aftermarket kupija,normalno da serijalu triba sačuvat i stavit je na dan tehničkog...ili da odemo kod exfreejevog prijatelja koji će nas progurat priko veze  :mrgreen:
Evidentirano
ć

malaga

« Odgovori #82 : 22. Veljača 2009, 12:31:30 »

mislin da proširivanjem nebi bilo problema,ali bi bilo vađenjem onih malih katalizatora iz auspuha...kad bi se neki aftermarket kupija,normalno da serijalu triba sačuvat i stavit je na dan tehničkog...ili da odemo kod exfreejevog prijatelja koji će nas progurat priko veze  :mrgreen:
mnogi buse pregrade samo toliko da se cuje malo glasnije a da ipak mogu proci na tehnickom,evo recimo tu kod mene serviseri  bez problema i bez gubitka garancije buse pregrade na novom z750...
Evidentirano

baldeks

« Odgovori #83 : 22. Veljača 2009, 12:38:42 »

mnogi buse pregrade samo toliko da se cuje malo glasnije a da ipak mogu proci na tehnickom,evo recimo tu kod mene serviseri  bez problema i bez gubitka garancije buse pregrade na novom z750...
nisi mi odgovorija jel 600kn lonac ili lonac i grana???jel dobijaju išta oni šta sa borelom 10tkom buše rupe po loncu :mrgreen:
Evidentirano
ć

malaga

« Odgovori #84 : 22. Veljača 2009, 12:42:25 »

600kn samo top...e jbg ti bi i granu za 600kn,serdarevic bez grane je 1600kn...
Evidentirano

baldeks

« Odgovori #85 : 22. Veljača 2009, 12:44:41 »

600kn samo top...e jbg ti bi i granu za 600kn,serdarevic bez grane je 1600kn...
:mrgreen: jbg kad nisan upućen...i šta ću kad nabijen top na granu širine 1 cm??? :mrgreen:
Evidentirano
ć

malaga

« Odgovori #86 : 22. Veljača 2009, 13:00:46 »

:mrgreen: jbg kad nisan upućen...i šta ću kad nabijen top na granu širine 1 cm??? :mrgreen:
  ma nije ni toliko u toj grani koliko je u topu....cuo bi se cuo zip...ja sam jednog vidio sa otvorenim auspuhom i sprint filterom...super se cuje...evo na ljeto i ja uzimam zipaca tj. stari i ja na par cekova :mrgreen: jbt. kineski motor sa piaggio znakom kad ga uzmem na cekove :mrgreen: to mi ja da imam za po kruh
Evidentirano

baldeks

« Odgovori #87 : 22. Veljača 2009, 13:03:47 »

ma nije ni toliko u toj grani koliko je u topu....cuo bi se cuo zip...ja sam jednog vidio sa otvorenim auspuhom i sprint filterom...super se cuje...evo na ljeto i ja uzimam zipaca tj. stari i ja na par cekova :mrgreen: jbt. kineski motor sa piaggio znakom kad ga uzmem na cekove :mrgreen: to mi ja da imam za po kruh
aaa izvlači se ti cigo jedan,to ti kupuješ jer si skužija šta valja  :jesus: al ozbiljno isplati seuzet vidit ćeš...pitaj ako te šta zanima  :palacgore:
Evidentirano
ć

malaga

« Odgovori #88 : 22. Veljača 2009, 13:06:11 »

aaa izvlači se ti cigo jedan,to ti kupuješ jer si skužija šta valja  :jesus: al ozbiljno isplati seuzet vidit ćeš...pitaj ako te šta zanima  :palacgore:
ma neda mi se palit runnera za po kruh i do frenda do kafane...a sa malagutijem mogu samo dobit kaznu i neda mi se dok se vozim molim da izvucem zivu glavu  :LOL:...ovaj zip mi ja nesto kao bicikal,ajde dobro malo je sporiji od bicikla ali....reci koliko to ide :LOL:
Evidentirano

malaga

« Odgovori #89 : 22. Veljača 2009, 13:09:27 »

e ovo je zip :shock:
Evidentirano

biker4life

• Moderator
  • Vozi: '03 180 SP; '06 FZ1 S
« Odgovori #90 : 22. Veljača 2009, 13:13:57 »

A ono na podu je prednja lijeva plastika za Runnera (stari tip).
Sta ce mu pak to? :misli: :mrgreen:

EDIT: Cek cek, pa jel' ja to vidim Big Bore Pjađa ubacenog unutra... :slinavac:

malaga

« Odgovori #91 : 22. Veljača 2009, 13:15:30 »

A ono na podu je prednja lijeva plastika za Runnera (stari tip).
Sta ce mu pak to? :misli: :mrgreen:
ma to radi pa je sigurno slucajno uslikao,vidis da je sa strane i posuda sa kitom..
Evidentirano

malaga

« Odgovori #92 : 22. Veljača 2009, 13:17:41 »

baldeks nista ne odgovara,sigurno pere zipa pa da mi ga proda :LOL:

da biker4life,zbog toga sam i stavio sliku,a ti gledas plastiku :x
Evidentirano

exfreerider

• Vozi: ex.VXR 200 a ex.Zip 125 4T RR sada Polo TDI RR
« Odgovori #93 : 22. Veljača 2009, 14:51:12 »

Konkurencija mome sa 200 :mrgreen:
Evidentirano
gas i slalom...

baldeks

« Odgovori #94 : 22. Veljača 2009, 15:05:12 »

hahah..a malaguti,evo ja ću ti iskreno...svaka uzbrdica oko 50km/h(znači kad san sam,vožnju u 2 zaboravi)...ravnica oko 65-70,nizbrdo 75-80...ako ćeš iznad 80-baci se sa nebodera....troši ti ispod 3 litre...ako misliš na plac s njime,imaš kuku ispod volana,ravnu podnicu,ispod sica stane integralka i bubrežnjak bez problema,imaš pretinac ispod volana koji se otvara pritiskom brave paljenja,stanu ti sunčane naočale,rukavice i kacavida(šarafciger) :mrgreen: vozit ćeš ga 100 godina za 9000kn  :palacgore: a marka ti je piaggio  :mrgreen:  :palacgore:  8)
Evidentirano
ć

malaga

« Odgovori #95 : 22. Veljača 2009, 16:45:30 »

hahah..a malaguti,evo ja ću ti iskreno...svaka uzbrdica oko 50km/h(znači kad san sam,vožnju u 2 zaboravi)...ravnica oko 65-70,nizbrdo 75-80...ako ćeš iznad 80-baci se sa nebodera....troši ti ispod 3 litre...ako misliš na plac s njime,imaš kuku ispod volana,ravnu podnicu,ispod sica stane integralka i bubrežnjak bez problema,imaš pretinac ispod volana koji se otvara pritiskom brave paljenja,stanu ti sunčane naočale,rukavice i kacavida(šarafciger) :mrgreen: vozit ćeš ga 100 godina za 9000kn  :palacgore: a marka ti je piaggio  :mrgreen:  :palacgore:  8)
ma super je taj zip,ma to ce vecinom stari vozit jer ne zeli gileru nego nesto manje,a da mu dam firefox bi pao odmah ili bi se zabio u neki auto,jer je skuter lagan a ide... :wink:
Evidentirano

baldeks

« Odgovori #96 : 22. Veljača 2009, 17:54:50 »

ma super je taj zip,ma to ce vecinom stari vozit jer ne zeli gileru nego nesto manje,a da mu dam firefox bi pao odmah ili bi se zabio u neki auto,jer je skuter lagan a ide... :wink:
:palacgore:
Evidentirano
ć

baldeks

« Odgovori #97 : 06. Ožujak 2009, 17:40:15 »

evo danas napokon stigla i malossi red sponge,pa san bija u kratkom điru  :palacgore:
Evidentirano
ć

malaga

« Odgovori #98 : 06. Ožujak 2009, 17:42:09 »

jel sad cupa asfalt :LOL:
Evidentirano

baldeks

« Odgovori #99 : 06. Ožujak 2009, 17:44:16 »

jel sad cupa asfalt :LOL:
jede asvalt  :mrgreen:
Evidentirano
ć
 Str: 1 2 3 [4] 5 6 ... 40   Gore

Stranica je generirana za 0.163 sekundi uz 16 upita.