Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1]   Dolje

Autor Tema: NOVA RAČA 2006 DA ili NE ?  (Posjeta: 1024 )

romel

• **
  • Spol: Muški
NOVA RAČA 2006 DA ili NE ?
« : 09. Studeni 2005, 00:46:45 »

Pitanje je sad. Da li da radimo moto utrke ili ne? Hoće li oldtimeri tražiti dulju stazu od naših 750 metara, skuterima je dobra, supermoto dečki isto kažu ok. Zanima me reakcija i Vas koji niste vozili a bili ste u našem malom mjestu. Entuzijazam imamo a žao mi je kad pojedinci ne žele cijeniti naš trud.
Pozdrav svima iz Monte Carla, pardon Nove Rače :cool:
Evidentirano
pocrnic@gmail.com

MCK NOVA RAČA

Ogi

• Vozi: starudije
« Odgovori #1 : 09. Studeni 2005, 01:28:49 »

:cool: Ufff stvarno ja bi dao podrsku, bili smo ove godine tamo i meni se fakat svidjelo, pogotovo ona klopa srneća, i stvarno bi  volio  iduće godine pobrati koji pehar i tamo, kada već ove godine nisam uspel da mi drugi cilindar proradi.....   ma i tvoja konkurencija žestoka (Adrian) gori  od želje  da protutnji tamo, posto on obozava te kratke staze....
Dečki držimo vam figeee  svi mi iz  RT motori. :roll:
Evidentirano

Haponja

• Vozi: Fazer S2
« Odgovori #2 : 09. Studeni 2005, 01:49:46 »

Bio sam dvije godine za redom i svaki put je bilo super, organizacija i sve... samo tako nastavite ! :cool:
Evidentirano
HONDA VTR SP2 tribute
---------------------------------------------
YAMAHA Fazer 600 S2 - 2007.g 40000 kn

Dylan

• Vozi: Kawasaki ER 5
« Odgovori #3 : 09. Studeni 2005, 07:46:32 »

Desni krug... ko stvoren za lijevaka!... i Emila, naravno :mrgreen:

Nova Rača :cool:
Evidentirano
...mi trkači... :)

BLADERIDER

• Vozi: Hondu mio 600(freza)
« Odgovori #4 : 09. Studeni 2005, 08:39:57 »

E sad, kakvo je to pitanje?!!!
Pa naravno, ja idem po pehar tamo nagodinu u klasi 50 kubika s mjenjaćem!!!!!  
 8)
Ako nađem vremena možda budem i nekakve oldtimere ganjo!!!

Staza je super, to što je kratka nesmeta!!
Asfalt je dobar, drže gume dobro!!!
Evidentirano
BLADE BILOGORSKI OD  STALE
                                       VIRTUOZ NA VILAMA                 
KRALJ BILOGORE!!!!
               NEKA IM BOG OPROSTI JER JA NE MOGU!!!

berislavv

• Mister motori.hr forum 2008.
  • Vozi: Honda CB1300A
« Odgovori #5 : 09. Studeni 2005, 10:46:38 »

Ja bio ove godine kao gledatelj i provod je bio super.
Motori jurcaju oko crkve, ambijent super, bas kak romel veli kao MonteCarlo  :)

A da ne velim pristupacne cijene cuge i klope, ak bude ja dolazim ove godine ponovo.
Evidentirano
Proud to be velika škemba® & mala sisa
ja sam debela BeRRta

romel

• **
« Odgovori #6 : 09. Studeni 2005, 11:00:06 »

:cry: je ali sad dobivam obavijest da oldtimeri vjerojatno neće voziti "zbog pravilnika" odnosno ljudu koji su protiv nas običnih seljaka koji sve arde zabadava i za prijatelje motosporta, želju imamo ali molim da me podržite :cry:
Evidentirano
pocrnic@gmail.com

MCK NOVA RAČA

Saša 69

• motori.hr
  • Administrator
  • Vozi: Suzuki
« Odgovori #7 : 09. Studeni 2005, 11:12:22 »

svi se prekenjavaju do besvjesti. Pridrzavaju se nekih europskih pravilnika i paze da ne odstupaju od njih, a citav sistem je u takvom kurcu da nemre biti u vecem.

Dobro zar se ne moze naci dovoljan broj klubova koji bi dao dovoljno glasova jednoj kompletno novoj upravi Saveza. Pritom ne mislim samo na promjenu 2-3 covjeka, nego doslovce maknut od tamo sve i postavit nove ljude, ukljucujuci tajnice i cistacice.
Zar nije sramota da ove godine INA da jos vecu lovu u savez kako bi se pomogli klubovi, a bas ove godine niko od klubova nije vidio niti jednu lipu. Barem ne po pitanju brzinaca i oldtimera.
Evidentirano

Dylan

• Vozi: Kawasaki ER 5
« Odgovori #8 : 09. Studeni 2005, 12:33:38 »

Pa čekaj... Zar nije sad u savezu jedan od glavnih prof. Đurović, i zar nije voditelj sporta Kec?
Evidentirano
...mi trkači... :)

Saša 69

• motori.hr
  • Administrator
  • Vozi: Suzuki
« Odgovori #9 : 09. Studeni 2005, 12:38:45 »

Citat: Dylan
Pa čekaj... Zar nije sad u savezu jedan od glavnih prof. Đurović, i zar nije voditelj sporta Kec?

Đuru su na "finjaka" odkantali a Kec nemre nista sam. Stvar je u tome tko sjedi na vrhu. Sad ne bi pricao o vezama i pranju love izmedju saveza i Ine, ali to se sve tako i onako jako dobro zna.

Za sutra je Đuro sazvao sastanak brzinaca i bas me zanima sto ce biti receno.
Evidentirano

zweky

• Jedna mala, pjegava, plava
  • Spol: Ženski
  • Vozi: kle,lila pila,zeko
« Odgovori #10 : 09. Studeni 2005, 12:40:19 »

meni je isto dost zgodna staza tamo.tak da imate i moj glas za održavanje u slijedećoj godini.prije svega mislim da dečki tamo ulažu puno truda da se sve to održi,a to treba cijenit.
a što se saveza tiče,ako će biti bolje nakon smjene i tu imate moj mali glasić,a mogli bi ih po svemu sudeći puno skupit
Evidentirano
mila,mirna,tiha i povučena
conscientia mille testes

fire__blade

• **
  • Vozi: RS 125 & Zip SP70
« Odgovori #11 : 09. Studeni 2005, 16:54:03 »

ma nije loše tamo organizirat trku. ovogodišnja je bila dosta dobra možda malo više bala sjena ili pokoja guma radi malo bolje zaštite prilikom padova i to je sve šta bi ja reka... ja bi svakako volija da se organizira trka i u 2006. ja ću vozit SP 70 ako bude utrke.

eh još samoda je potrevit da nebude kiše i to je To.
Evidentirano
Zip SP

romel

• **
« Odgovori #12 : 10. Studeni 2005, 12:00:53 »

:cool: Hvala na ohrabrujućim riječima, ulažemo velike napore i svake godine dobivamo sve manje love. O dobrodošlici znate sve, uspjeli smo organizirati 5 utrka do sada i ako bude sreće i zdravlja još bar 5 u budućnosti. Šta ja mogu što mi nismo Grobnik, ali filing u gradskim (selskim) utrkama je upravo kontakt sa publikom i to je :cool:
A i ako nam uopće ne budu dali utrke na nivou saveza, nas desetak kojivozimo za Novu Raču spremnoje reći:...gospodo hvala na svemu ali mi ćemo radije voziti hapeninge i neke neformalne utrke nego PH. Savezu dademo članarinu od 2000 kuna, pa za organizaciju utrka još...pa malo za licenciranje staze,... i na kraju znate staza Vam je kratka-Mislim oldtimeri jure 200 na sat, brži su i od supermota( a njima je staza super)pa ne mogu razviti pravu brzinu. Mislim da je na Grobniku super vidjeti nekog poput mene (a ima i sporijih) koji naprave krug za skoro 3 minute.
A što sa klasom APN? U sklopu brzinaca ne mogu, a sa oldtimerima-kako kad jedan dotični glavni kaže : je pa bude opet 3 grobnika :roll: SUPER,a kopliko vozača imaš sa tog terena, ljudi moji mi smo selo i dali smo9 vozača koji voze PH u supermotu, oldtimerima, enduru i motokrosu.Motociklizam se nenormalnorazvio upravo zahvaljujući utrkama.

HVALA SVIMA !!
Evidentirano
pocrnic@gmail.com

MCK NOVA RAČA

baxy

• Vozi: Honda cbr1000rr
« Odgovori #13 : 10. Studeni 2005, 13:59:18 »

Apsolutna podrška za organizaciju, uz napomenu da ako se želi uvesti koja brža klasa onda svakkao treba voditi računa kod "zona izlijetanja" jer složit ćete se ništa nije važnije nego da se svi zadovoljni vrate poslije utrke kući. Pitanje da li sa nekoliko dodatnih bala slame i guma možete povećati sigurnost.  :?
Nažalost ponekad se ta nazovi zaštita stavi tako kao da bi trebala štiti kuće , oluke i slično od motora i vozača a ne obrnuto.

Stoga prije svake utrke obavezno sastaviti "komisiju" od par vozača (3 dovoljno) i nakon pregleda staze odlučiti o eventualnom dodavanju zaštite na kritičnim mjestima prije same utrke.

Ništa ne košta, potroši se desetak minuta, a učinak je pozitivan.
Evidentirano
Hoće li Bradl, Haslam ili Rossi ikada odvoziti krugove na Grobniku brže od svojih ćaća .. ??

69

• Vozi: KTM-a & SUZUKI-a
« Odgovori #14 : 11. Studeni 2005, 18:04:55 »

Ja osobno sam do sada vozio u Rači i kaj se trebalo i kaj se nije trebalo!
Mislim da sam s time sve rekao. A i poseban mi je gušt pokušati biti malo brži od braće Bišćan na njihovom terenu. (to je samo slatka opaska - pozdrav dečkima).
Da mi je staza prekrasna; nije. Puno više volim brze staze. Ali trud koji vidim da se ulaže u organizaciju... na to se baš ne može ostati imun.
E sad, s obzirom da sam ja najvjerojatnije završio s utrkama Prvenstva Hrvatske, jer mi se zaista sve to zgadilo, nisam baš siguran da moj glas za održavanje utrke nešto vrijedi. Ali, barem sam iznio neko svoje kratko razmišljanje.

BLADERIDER

« Odgovori #15 : 13. Studeni 2005, 21:48:19 »

Citat: romel

A što sa klasom APN? U sklopu brzinaca ne mogu, a sa oldtimerima-kako kad jedan dotični glavni kaže : je pa bude opet 3 grobnika :roll: SUPER,a kopliko vozača imaš sa tog terena, ljudi moji mi smo selo i dali smo9 vozača koji voze PH u supermotu, oldtimerima, enduru i motokrosu.Motociklizam se nenormalnorazvio upravo zahvaljujući utrkama.

Probaj klasu 50 s mjenjaćem(APN kako ju ti zoveš) ubacit na poćetku, prije svih klasa, tako se radi već godinama u Križevcima, i funkcioniram kao posebna klasa, sama za sebe.
A može se i stavit ih na kraju, uglavnom bilo bi šteta izbacit ih jer se uvijek nađe dosta vozaća, a i utrke su zanimljive za gledat!!
I nisu ni tako spori, u Križevcima i Bjelovaru subrži od nekih klasa oldtimera, za Raću nisam uspoređivo vremena, ali vjerujem da su i tamo :wink:
Evidentirano
                                       VIRTUOZ NA VILAMA                 
KRALJ BILOGORE!!!!

romel

• **
« Odgovori #16 : 13. Studeni 2005, 22:06:25 »

:D Hvala svima na podršci, prvenstveno Emilu koji je pokazao da je pravi sportaš, za one koji ne znaju Emil je dolazio na sve utrke-pozivne i prvenstvene :cool: na onaj katastrofalni uski asfalt i na ovaj malo širi. Jasno mi je da je staza banana, ali takova je za sve vozače.
Evidentirano
pocrnic@gmail.com

MCK NOVA RAČA

zeto

• Vozi: Yamaha TZR 125
« Odgovori #17 : 13. Studeni 2005, 23:35:33 »

razmišljao sam voziti tu klasu od 50cc,al koliko vidim da neće baš biti puno od toga.......i da se napravi neki tomos kup,kao što ima i MZ kup.......bilo bi i više vozača......i da se napravi još veći broj utrka,a ne da se utrke ukidaju......gluposti......sve te treba smjeniti iz HMSa..........dečki,samo naprijed i nedajte se!!!!!!!!!!!
Evidentirano
- yamaha TZR 125 2RL

BLADERIDER

« Odgovori #18 : 14. Studeni 2005, 12:54:20 »

Citat: zeto
razmišljao sam voziti tu klasu od 50cc,al koliko vidim da neće baš biti puno od toga.......i da se napravi neki tomos kup,kao što ima i MZ kup.......bilo bi i više vozača......i da se napravi još veći broj utrka,a ne da se utrke ukidaju......gluposti......sve te treba smjeniti iz HMSa..........dečki,samo naprijed i nedajte se!!!!!!!!!!!

Tomos kup se treba napravit kako bi se sve to malo bolje organiziralo, a vozaća ima dovoljno, u Križevcima nas je bilo oko 20-etak!! :cool:
P.S.
A ćini se da će nešto možda biti i od mene u MZ kupu ove godine!!! :mrgreen:  :mrgreen:  8)
Evidentirano
                                       VIRTUOZ NA VILAMA                 
KRALJ BILOGORE!!!!

mudri

• **
  • Vozi: VFR-a,POWERED BY Leo Vince i pc3
Odg: NOVA RAČA 2006 DA ili NE ?
« Odgovori #19 : 07. Siječanj 2006, 23:16:08 »

Znam da malo kasnim s mišljenjem al nikad nije kasno.Svaka čast organizatoru i svima koji ulažu trud oko te utrke,s obzirom da znamo kako je teško doći do sredstava za održavanje bilo kakve sportske manifestacije a pogotovo moto utrka.Vidi se veliki entuzijazam kod članova MK NOVA RAČA,a to stvarno treba cijeniti i poštovati.Nemojte zamjeriti ali moje mišljenje je da je staza možda prekratka.Opet ponavljam,to je moje skromno mišljenje,i ako se vozi,za PH,ili ne,ja dolazim jer se takvo gostoprimstvo nemože odbiti. :palacgore: :palacgore:
Evidentirano

Ogi

• Vozi: starudije
« Odgovori #20 : 09. Siječanj 2006, 01:51:00 »

:palacgore:  :misli: Mi smo istoziher tam, pogotovo Adrian kaj voli te kratke staze, a i glavni konkurent mu ne nastupa jer je najčešće zauzet organizacijom. :jesus:  :misli:
Evidentirano

ivach13

• **
  • Vozi: ne vozi 636 !!!
« Odgovori #21 : 09. Siječanj 2006, 02:52:18 »

DA!!!
gledal sam amatersku snimku svega 2005. i 2006. sigurno dolazim!!!

moju podršku imate,al kaj vam ona ustvari znači?

prije 2 god. sam se uključio u PH "čunjevi , "slalom" i rally (zelina) i bilo je i nekih rezultata.
al kaj ti to znači kad ni od sponzora (čast šačici izuzetaka) ni S ,a ni od medija ni M.
mladi dečki cijele noći šarafe po garažama i prekrasno voze ,a nigdje nemreš pročitat da se nekaj tak prekrasnoga održava.A tu je trebao nastupit HMS.možda bi bilo medija a zanjima i sponzora.pa nemreš sve od plaće...

odustal sam od svega toga i sad mi je i jeftinije ,a i veći gušt sjest u auto i otić na MOBIKROG u SLO ili zajahat motor i zapalit na grobnik.
nisam dosta jak ,al se nadam da vi jeste i NEMOJTE NIKAD ODUSTAT              vidimo se u Rači :palacgore:
 Str: [1]   Gore

Stranica je generirana za 0.101 sekundi uz 16 upita.