Hvala na ohrabrujućim riječima, ulaemo velike napore i svake godine dobivamo sve manje love. O dobrodolici znate sve, uspjeli smo organizirati 5 utrka do sada i ako bude sreće i zdravlja jo bar 5 u budućnosti. ta ja mogu to mi nismo Grobnik, ali filing u gradskim (selskim) utrkama je upravo kontakt sa publikom i to je
A i ako nam uopće ne budu dali utrke na nivou saveza, nas desetak kojivozimo za Novu Raču spremnoje reći:...gospodo hvala na svemu ali mi ćemo radije voziti hapeninge i neke neformalne utrke nego PH. Savezu dademo članarinu od 2000 kuna, pa za organizaciju utrka jo...pa malo za licenciranje staze,... i na kraju znate staza Vam je kratka-Mislim oldtimeri jure 200 na sat, bri su i od supermota( a njima je staza super)pa ne mogu razviti pravu brzinu. Mislim da je na Grobniku super vidjeti nekog poput mene (a ima i sporijih) koji naprave krug za skoro 3 minute.
A to sa klasom APN? U sklopu brzinaca ne mogu, a sa oldtimerima-kako kad jedan dotični glavni kae : je pa bude opet 3 grobnika

SUPER,a kopliko vozača ima sa tog terena, ljudi moji mi smo selo i dali smo9 vozača koji voze PH u supermotu, oldtimerima, enduru i motokrosu.Motociklizam se nenormalnorazvio upravo zahvaljujući utrkama.
HVALA SVIMA !!