Da i popjednik ovogodišnjeg Poker Runa nešto napiše.....
Sa DDK pičim u Sesvete u Club House Hells Angelsa kako bi se na vrijeme prijavio za Poker Run. Uplačujem kotizaciju od 50 kn i izvlačim prvu kartu: Kralj križ. Ekipa se polako skuplja.

U 13 sati kolona je krenula prema prvom stajalištu: Harley Davidson, Maksimirska 80 gdje je održana prezentacija novih HD motocikala uz rasprodaju na kojoj su cijene opreme za ovu priliku smanjene i do 60%.
Naravno i besplatno pivo za sve sudionike i novo izvlačenje karata. Izvlačim 6icu križ.

krečemo dalje

sljedeće stajanje Samobor, caffe bar Gradna. Novo izvlačenje karata i Jack Daniels za sve.
Izvlačim dečka križ. Već se počinjem šaliti da pucam na boju.

Sljedeća stanica Route 66 i uz najavljani koncert i besplatan pelinkovac, dobivamo i besplatnu pivu

Novo izvlačenje karata i izvlačim dvojku križ

Hoče li?

Zadnje izvlačenje karata Club San Antonio, Sesvete. Free čevapi za sve sudionike Poker Runa, i to u ogromnim količinama

Pere me nervoza pa među zadnjima odlazim izvlačiti kartu. A možda zato što sam prvo išao na čevape i pivkana

do sada sam svaki puta izvlačio kartu negdje iz sredine špila, a sad mi dođe da uzmem gornju

I BINGO

Petica križ! IMAM BOJU! Odmah mi govore da sam za sada najjači, a ja za pola sata odlazim opet pitat i da, imam dobitnu kombinaciju za prvu nagradu

Nakon još malo druženja, odlazimo u HAMC clubhouse i čekam objavu dobitnika.

Ovo sve što vidite u ovoj kutiji na podu je moje

I nakon što sam proglašen pobjednikom ovogodišnjeg Hells Angels MC Poker Runa i dodjele nagrada, meni i prvih deset, nastavljamo se družit do sitnih jutarnjih sati. Hvala svima na super provodu. Hvala Hellsima i sponzorima na osvojenim nagradama i jedva čekam sljedeće godine Poker Run, možda mi se opet posreći.

Za one koji ne znaju, osvojio sam 1000 kn keša (dobar dio je planuo tu noć, a ostatak smo dokrajčili sljedeći dan u Bedekovčini i u Zaboku), Harley-evu kacigu, ruksak Harley Devidson (da ga nije bilo ne znam kako bi to sve odnio doma

, disc lock za motor i to Grenade u obliku bombe (pa da vidim ko mi se usudi dirat motor

), Police naočale (genijalne su), 4 litre ulja, dvije majce RockEagle i Harley Davidson Zagreb......

Vjerojatno sam još nešto zaboravio

U svakom slučaju prekrasne i bogate nagrade

(Powered by frubar.net)