pročitah tvoj dva posta (ovde i tamo
) i dosta mi je. voliš pametovat a nisi nego počeja ovde pisat...ako nemaš što pametno onda ne piši osvrte tko je što i koga
Ne znam cime sam to povrijedio tvoj ego, ali nisam dosao previse pisati, vise bih volio nesto pametno procitati, pa sve sto sam napisao je usmjereno ka tome da mozda potaknem nekoga da napise nesto vise i detaljnije na samu temu doticnog skutera. Cudi me tvoja reakcija, jer si ti zacetnik teme o Hondi SW i sam ju vozis, pa sam ocekivao od tebe da podijelis vise od onoga sto si ponudio. Ne vidim kakve to veze ima kada sam poceo pisati ?
Nikoga ne vrijedjam za razliku od nekih ovdje, nikome se ne obracam osobno kritizirajuci ga. Obracas mi se ostrim tonom, naredjujes sto da pisem, hmm koji je tvoj problem ? Bijah prije ovdje na forumu pod drugim nickom i napustio sam ga zbog ljudi koji su tu da bi se izivljavali, napuhavali svoj ego .... umjesto da budu korisni drugima i podijele svoja iskustva, jer sam mislio da forum treba tome sluziti.
Vratio sam se jer me dobar prijatelj uvjerio da su se promijenili administratori, da je poboljsano dosta toga, ali sada nakon par dana shvacam da se nije nista promjenilo. I dalje ste ti i jokac glavni klaunovi koji izgleda nemaju pametnijeg posla nego se napuhavati po cijele dane i nadmudrivati, a ono malo pametnih i dobrih ljudi koji su tu s pravim namjerama ne mogu doci do izrazaja niti u jednom postu a da ih se ne zatrpa vasim prepucavanjima. Zao mi je ponovo otici i kapitulirati pred primitivom i gluposcu egocentrika, jer to ne zasluzuju oni dobri koji su spremni dati ne samo informacije nego i pomoci na svaki drugi nacin i unaprijediti sam forum kao i skuterase. Stoga cu nastaviti pisati i sto mi mozes