Malo sam razmiljao i kroz razgovor sa nekim članovima foruma doli smo do zaključka da bi mogli organizirano krenuti u teretanu i fitnes. Mnogi od nas se pripremaju za prvenstvo iduće godine, mnogi od vas se pripremaju za kolu vonje na Grobniku iduće godine. Zato ne bi svi zajedno počeli sa pripremama odlaskom u teretanu. Vjerujem da se nikome ne ide solo, a ako to napravimo organizirano, mislim da bi se moglo naći zainteresiranih. Mislim da je to odličan razlog vie za druenje nekih 3 puta tjedno, a iz svega moe proizaći samo korist. Neki će sinuti pokoju kilu, a neki će se manje zapuhati kad stubitem prođu samo 3 kata.
to se mene tiče razmiljam o dvije teretane. "FIT" u Novom Zagrebu (velesajam) ili "FORMA" na zelenom valu. Kad bi se organiziralo nas nekoliko, sigurno bi i cijena bila povoljna. I u jednoj i u drugoj teretani znam vlasnike pa sam siguran da se da neto srediti.
Mene osobno vie privlači "FIT" jer tamo imaju nekoliko traka za trčanje dok u "FORMI" imaju samo jednu. Veliki problem je i parking u centru grada pa je moda "FIT" i zbog toga pristupačniji.
Kako se god odlučili, ideja je pon-sri-pet od oko 16:00-17:00 pa do nekih 18:00. To bi bilo taman nakon posla jer navečer kad se "ohladimo" pred televizorom teko da se ikome ide negdje, a pogotovo ne 3 puta tjedno.
Kako vam se sviđa ideja ?
Tko je zainteresiran ?