Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [3]  Sve   Dolje

Autor Tema: koji skuter za cca 6500kn?  (Posjeta: 4343 )

malaga

• Spol: Muški
Odg: koji skuter za cca 6500kn?
« Odgovori #50 : 26. Ožujak 2009, 20:44:18 »

uzmi si nekog runnera ili nrg-a neces falit sigurno!ja sam imao runnera 98 god sa 80 tkm do generalke
kupio je peugeot...
Evidentirano

danijel044

• **
  • Vozi: Bmw f650gs
« Odgovori #51 : 15. Lipanj 2009, 21:05:42 »

ajmo ljudi,,,,pitanjce.... kak riješit problem težeg paljenja kad je hladnije... dosta rano idem radit pa me ujuto zeka paljenje.. on upali od prve odradi 3 sek i crkne i tak 5-6 paljenja dok ne uhvati ler gas....  čuo sam da je problem sa el. čokom...kak to riješit' danas sam to rastavio... i ne vidim nekog riješenja...drugi karburator?  KOJI?   na skuteru je sve serijsko...
Evidentirano

nerevar

• *
« Odgovori #52 : 16. Lipanj 2009, 19:06:36 »

ajmo ljudi,,,,pitanjce.... kak riješit problem težeg paljenja kad je hladnije... dosta rano idem radit pa me ujuto zeka paljenje.. on upali od prve odradi 3 sek i crkne i tak 5-6 paljenja dok ne uhvati ler gas....  čuo sam da je problem sa el. čokom...kak to riješit' danas sam to rastavio... i ne vidim nekog riješenja...drugi karburator?  KOJI?   na skuteru je sve serijsko...

pa probaj napravit lagani servis za pocetak, ocisti filter zraka i komplet fergazer (ispusi dizne i ocisti unutrasnjost). mislim da nema potrebe mijenajt cijeli fergazer jer se on nemoze pokvarit, a sad za čok neznam...

malo smijesno, postavis topic i svi ti vele koji da kupis a ti napravis obratno. nema veze, puno sretnih km
Evidentirano

bmw m 5

• Najbolji forumaš 2009. HONDA HRC TEAM
  • Vozi: se VTR SP 01
« Odgovori #53 : 16. Lipanj 2009, 19:19:04 »

skini cok dole...spoji ga na akumulator i vidi koliko se spusta iglica. Kad dosegne maximum...otpoji ga i cekaj da se ohladi...Iglica se mora uvuc unutra...E sad...tebi je problem jer ostaje negdje na pola puta...ta iglica. Tu nema puno pomoci....jedino da probas rukom malo forsirati unutarnji dio bimetala...mozda se pomakne...Dovoljno je i par mm...da se problem rijesi....a moguce je da bi cak i od piaggio agregata pasao cok...jer od piaggia kosta oko 400 kuna...a od peugeota je 700 i nesto kuna...a komplet karburator od peugeota je oko 820 kuna...Sad se ti misli... :(
Evidentirano
O&G Team

danijel044

• **
« Odgovori #54 : 17. Lipanj 2009, 11:46:18 »

da probas rukom malo forsirati unutarnji dio bimetala...mozda se pomakne...Dovoljno je i par mm...da se problem rijesi....

E sad dali bi trebao izvuć tu iglicu još malo van ili je pogurat unutra??   :misli:

a ovo  za kupovinu skutera...    mislim da sam  negdje i napisao zašto sam kupio peugeot...
 ali nije problem ponovit.

1.   2007 godina  
 2.   1. vlasnik    (bratov poznanik)
 3.   cijena 6400 kn

Pa ga ti nemoj kupit ...

I inaće nikakve drame s njim.... samo to paljenje  kad je vani hladnije... prezadovoljan s njim.

Evidentirano

gravity

• **
  • Vozi: gilera nexus 250ie
« Odgovori #55 : 19. Rujan 2009, 12:29:54 »

pa to je normalno da ce se ugasit,jednostavno,kada ga upalis,par puta dodaj malo gasa tek toliko da radi,par puta das gas i nece se vise gasit,bar meni,dok sam imao firefoxa tokom zime kada bi ga palio jedva bi ga upalio,pa sam uvijek kurblu koristio,ali ako ne dodam gasa malo dok se upali on se zagasi za 3 sec,zato par puta das do pola gasa ali ne dugo drzat tek toliko da dobije i onda se sve ok :palacgore:,sry pisem sa iphone-a pa mi se neda edat post :LOL:
Evidentirano

ZETStheBUNNY

• *
  • Vozi: piaggio NRG power 2005. kawasaki-green
« Odgovori #56 : 21. Rujan 2009, 18:42:23 »

ja imam stalkera 98.g kupio ga prije 2g za 4000kn.ima i kit varomat prešo preko 25000km bez ikakvih problema samo remen i rolice sam promjenil...

A frend mi kupio sad nedugo isto stalkera 03.g ima malossi auspuh..ide super i nikakvih problema

Toči i vozi..Ja bi ga svakom preporučio,i dosta su povoljni

u pravu si... 
stalker je nepoderiv, bratic imao iz 98.g. neku cudnu zlatnu metalik boju, a kad ga je prodavao prodao ga je sa nekih 25oookn s tim da je par puta u medjuvremanu skidao po nekih 10ak tkm, racunali smo ugrubo koliko je motor zaista prosao i ispalo je negdje oko skoro 60oookm...
a jedina stvar u koju je redovno trosio pare je bilo gorivo i 2t ulje, dva put je mjenjao plocice, jedamput rolice i u naravno gume jer ih je derako ko lud...
drugim rijecima iskoristio ga je od kraja sa stvarno minimalnim ulaganjem...
uredno ga ja prao, glancao i cistio a kad ga je prodao prije dvije godine jos je uvijek izgledao ko nov, lik koji ga je uzeo se jos uvijek vozi i motor posto je serijski jos uvijek ide po cukici 70km/h

mislim da je stalker 2t AC definitivno BEST BUY
Evidentirano

ZETStheBUNNY

• *
  • Vozi: piaggio NRG power 2005. kawasaki-green
« Odgovori #57 : 21. Rujan 2009, 18:45:40 »

napokon kupio...... nešta....... puno mi njih savjetovalo da bježim od toga... ali.....    jakoo primamljiva ponuda... samo stanje  i  :misli:godina skutera me oduševilo.... i odlučih riskirat....  Kupih PEUGOEOT jet force  c tech...2007 godina...     4000km...dobio s njim kofer... uglavnom skuter je kao nov...prvi vlasnik.. servisna..+ racuni od svakog servisa... skuter je još pod garancijom 2 mj    trebalo ga reg... i  sve to me došlo 6400kn....(kupljeno od bratova poznanika)
Sa prijasnjim modelom jet forcea je bilo velike drame... direktno ubrizgavanje...pa elektronika u ku...u       itd,..

ovaj model ima normalan karburator  dosta nepotrebne elektronike su izbacili..
prije nego sta sam se definitvno odlučio za njega.. raspitivao se u servisima(u peugeot servisu i lokalnim servisima) jel imaju sranja sa tim modelom.. ljudi vele da je skuter ok,... nije na razini talijana...ali nije ni loš..uglavnom da za te novce se isplati uzet ga... valjda nisam kiksao... :misli:

ufff...
a jesi se s Pežoom proslavio...
zelim ti puno srece i debelih zivaca...
Evidentirano

danijel044

• **
« Odgovori #58 : 21. Rujan 2009, 19:21:12 »

ufff...
a jesi se s Pežoom proslavio...
zelim ti puno srece i debelih zivaca...

A ja se ne žalim... jedina drama je s tim  el. čok..... uzeo zamjenski platio 220 kn. I mogu rec da sam zbilja zadovoljan i nije mi žao niti jedne lipe...
Evidentirano

merlin68

« Odgovori #59 : 30. Rujan 2009, 17:36:02 »

A ja se ne žalim... jedina drama je s tim  el. čok..... uzeo zamjenski platio 220 kn. I mogu rec da sam zbilja zadovoljan i nije mi žao niti jedne lipe...
Mislim da si se zaj.... što se tiče sa tim modelom,prijašnji modeli su ti puno bolji jednog takvog i ja imam ,djelovi su ti puno skuplji za jeta,motor je puno glomazniji i ide sporije,nadam se da ovaj tvoj bude dobar samo nisam uvjeren da za te novce nisi mogao kupiti npr nrg-a koji je puno bolji skuter.
Evidentirano
UBER
 Str: 1 2 [3]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.104 sekundi uz 15 upita.