Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2]  Sve   Dolje

Autor Tema: Rabljeni motocikli  (Posjeta: 3608 )

Gato

• Spol: Muški
  • Vozi: TuDuMa 850
Odg: Rabljeni motocikli
« Odgovori #25 : 11. Ožujak 2009, 13:03:19 »

frend kroz mjesec dva kupuje motor, kaj se zna jel daju kakvu garanciju kad kupujes kod njih? tnx!

Za garanciju ne znam, najbolje da ga nazoves i pitas. Ima njegov oglas sa slikama frisko dovezene ture motora, (jos na prikolici) i na Njuskalo oglasniku.
Evidentirano
Ne slusajte narodnjake, umrite prirodnom smrcu!

Free Rider - Mačak - Slavonija

maRRio 8

« Odgovori #26 : 11. Ožujak 2009, 22:37:51 »

Ja sam u TF išao bar 10-ak puta gledat motore i katastrofa. Cijene su u najmanju ruku bezobrazne, ja nađem rabljeni u boljem stanju za bar 1000e manje. Ona Agusta kaj ju je neko spominjao ima zablokiranu ručicu gasa, di god ju pomakneš ostaje, uglavnom TF :palacdolje: :palacdolje: :palacdolje:. BTW čini mi se da više ni nemaju motora.
Evidentirano

merlin68

« Odgovori #27 : 11. Ožujak 2009, 23:02:45 »

Cijene su i Novoj Raci velike od kud to da su povoljne,motori su isto iz uvoza pa kak se onda moze znati koliko je prosao,sve je to relativno. :misli:
Evidentirano
UBER

Gato

« Odgovori #28 : 12. Ožujak 2009, 10:33:17 »

Cijene su i Novoj Raci velike od kud to da su povoljne,motori su isto iz uvoza pa kak se onda moze znati koliko je prosao,sve je to relativno. :misli:
Nisam rekao da su povoljne, nego da mi se cine razumnima (u odnosu na neke druge dealere), a sto se kilometraze tice nikad nemozes pouzdano znati jeli prava, bio motor iz uvoza il sa domaceg trzista... :mrgreen:
Evidentirano

merlin68

« Odgovori #29 : 12. Ožujak 2009, 17:49:07 »

Nisam rekao da su povoljne, nego da mi se cine razumnima (u odnosu na neke druge dealere), a sto se kilometraze tice nikad nemozes pouzdano znati jeli prava, bio motor iz uvoza il sa domaceg trzista... :mrgreen:
Bas su jako povoljni ti dileri, jadni oni bas ih zalim,daj si pogledaj na internetu koliko vani  dodu motori stari oko 8 god,to vani smatraju vec krampovima pogotovo za r motore a ovdje za oko 5000  eura mozes jedva nac dobar motorZarade ti dileri ljubi ih majka zarade.CIJENU opravdavaju s tim da nude kakti povoljne kredite  :misli:pa te na kraju otplate kredita produ zmarci kako si olfo super prosao i na kraju imas star motor preko 10 god.Bljak,kupiti polovan motor od dilera a da se nezna porijeklo motora cista pusiona. :palacdolje:
Evidentirano
UBER

Gato

« Odgovori #30 : 12. Ožujak 2009, 22:50:23 »

Bas su jako povoljni ti dileri, jadni oni bas ih zalim,daj si pogledaj na internetu koliko vani  dodu motori stari oko 8 god,to vani smatraju vec krampovima pogotovo za r motore a ovdje za oko 5000  eura mozes jedva nac dobar motorZarade ti dileri ljubi ih majka zarade.CIJENU opravdavaju s tim da nude kakti povoljne kredite  :misli:pa te na kraju otplate kredita produ zmarci kako si olfo super prosao i na kraju imas star motor preko 10 god.Bljak,kupiti polovan motor od dilera a da se nezna porijeklo motora cista pusiona. :palacdolje:
Sve to stoji, samo mi se, ponavljam, ucinilo da ovaj manje pljacka kupce nego neki drugi, a i dovozi po narudzbi, (da ne ispadne jos da ga reklamiram :mrgreen:!) Uz to, covjek je pitao za dealere rabljenih motora u HR, sto znaci da mu iz nekih razloga opcija direktne kupovine vani ne odgovara...
Evidentirano

Str: 1 [2]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.07 sekundi uz 15 upita.