Sad si me sjetio
Davne 1997. sam sa Tengaiem obiao juni Jadran. Kamp u Starigradu na Hvaru je za curu, mene, motor i ator kotao 33 kune za noć (mislim da su tada već bile kune). Krajem 8. mjeseca je sve bilo prazno. Turista ni za lijek.
Nakon toga su u tom istom kampu bikeri organizirali prvi motosusret, pa su lokalni čelnici bili cili sritni kad je dolo 1000 bikera. Nakon par godina kad su se počeli turisti due zadravati ti su im isti bikeri počeli smetati i izbačeni su iz kampa...
bilo je tu jos sranja. zadnju godinu kada je susret bio u kampu Jurjevac, veliki broj motorista je izvodio pizdarije po centru Starigrada, palili gume, pucali bez ikakve granice zdravog razuma, cak su iz jednog kafica izvadili vrata od WC-a, pa palili gume na vratima. I u kampu je bilo pizdarija, koje su najvise osjetili oni koji su htjeli malo odspavati jer ih je sutra cekala duga voznja kuci. to sve skupa, plus sporo reagiranje organizatora je imalo za posljedicu takav razvoj dogadjaja. jedan idiot na trike-u napravljenom od "pegle", je imao svoju tocku ispred stagea u blatu, pa je rezultat toga bilo gasenje razglasa jer je sve bilo pokriveno blatom (razglas i instrumenti). kako se sve to dogodilo u 11 navecer u subotu, ekipa se trebala nekako zabavljati,a u kampu bez muzike je dosadno, pa su se preselili divljati u centar Starigrada.