Imam jedno pitanje vezano uz ovu temu...brat mi je na svog VXR-a 200 stavio onu malu kratku yoshimuru (cca. 25 cm) sa karbonskom kapom, full otvorenu ( screen type), te se događa u punoj brzini,kad popusti gas auspuh puca ko lud i tuče vatru van...ali samo kad se naglo popusti gas...također se još događa da se auspuh nakon neko vremena unutra užari, u donjem dijelu...vjerojatno od pucanja....zanima me samo da li je to normalno, i da li se to događa i kod ostalih otvorenih auspuha? Samo da napomenem, napravljena je nova grana od inoxa i stavljen novi dihtung na grani, tako da nema teorije da negdje vuče zrak. Što se tiče zvuka, brutala je, čak pre pre glasan....kad upalim svog zekana sa Akrapom, ne čuje se...strašno nešto...samo mi komplekse nabija

Zanima me na koji način riješiti to učestalo pucanje, da li se smjesa možda mora malo poštelati ili nešto treće? Inače, izgaranje je idealno, sa originalnim auspuhom, gledajući boju svjećice gore pri vrhu (boja cigle otprilike)....unaprijed zahvaljujem sa odgovorima...