ajme mene jeste se digli svi. prvo hvala svima na potpori
a sad deepu. prvo stari ne vidim znacenje tvog nadimka na hrvatskom jeziku. moj potpis je citat jedne pjesme i ostat ce takav! a sta ces u uzem izboru bila mi je i autorska pjesma cinkusa, al mozda bi tad bio netko zakinut tko ne poznaje taj dijalekt.
pozitivna promjena. pa vidis deep dosta sam se nagledao ljudi koji daju cijelog sebe da naprave neku preradu recimo na starom gs-u, ukucaju pare, stvar ispadne tehnicki i estetski prekrasna i onda za to dobije 200-300 eura vise nego sta bi dobio da nije upuco 200-tinjak sati posla i mozda koju 1000 ili 2000 eura u motor. mozda jos neki nisu skuzili da cijenu stvara tzv "brend". e pa to je cilj custom showa, prodrmat medije, silovat ako treba. mozda je to za tebe mali korak ali za mene nije. vjeruj mi nakon sta neki xy na tv-u vidi da ta stvar zasluzuje posebnu paznju, kada ga se obasuje clancima o tome nekom starom gs-u i on ce ga zazelit. tu nastaje ono o cem slusamo i citamo, ta rijec brend. tako to funkcionira u svijetu. ili ako ti ni to nije jasno, ljudi vole pokale, ljudi vole paznju i slikanje ponekad su spremni za to i platit. ne govorim o onima koji taj zivot zive, oni vec znaju o cemu je rijec kad netko kaze prerada. govorim o tom xy. i tu se onda stvara sansa za nase decke da od te ljubavi konacno pocnu i zivjeti.
popis izlagaca je i dalje u formiranju i zbog toga nije objavljen. na plakat nije stavljen iz cistog razloga jer ovo sta radimo radimo bez sponzora, sta znaci da fond nagrada ne postoji. trentuno je stvar postavljena na principu dajemo sansu svima da se predstave javnosti. izlagao sam dva puta na autoshowu, gomila novaca, premalo efekta i ovo bi ipak mogla biti bolja stvar. recimo da si iz pule, mozda ni ne znas za vrhunskog majstora iz crikvenice. u principu za njega zna samo uski krug ljudi, i to je uvijek ista prica gdje god bio. a tebi iz pule, npr, bas odgovara nacin rada ovoga iz crikvenice. evo dobra sansa da se upoznate.
i ne ljudi ovo nije moto party. radi te izjave tema je prebacena iz susreta u prerade. ovo je custom show, ali svejedno ne skrivamo da smo oba dvojca vec dugo na toj moto sceni.
ne ocekujemo podrsku nikakvog kluba, ali ponekad mi je smijesno kada vidim da netko sa bojama custom kluba vozio recimo novog xt-a! primjedbe od takvih ljudi ne prihvacam nikada. old boy vozi prekrasan motor. i da to je custom u generalnom pogledu. za custom se traze ljudi sa stavom i mudima, realnost tu gubi granice. takvi ljude voze te motore ne zato jer je to realno, nego zato jer imaju muda za to. i ne, nikako ne pljujem "orginalne" modele, nego samo govorim da je glupo kleti se da ste prekaljeni "čoperaš", osudujete korak svakog tko to nije a istovremeno sjedate na sic nekog "orginala" jer ipak to je realnije. obozavam motore, bas sve, svaki nosi nesta, a ovo je samo jedan dogadaj koji je napravljen u cast znojinih ruku nasih customizera.
I kao sta je rekao z-100mk bit ce stare ekipe, bit ce ludo. cekam te na sanku stari, a Dudo nadam se da ce pila do tad bit gotova!
I jos samo nest. ma dost mi je prepucavanja. Reko sam i reci cu opet. ne vucemo nikog za rukav. birajte srcem i idite di vas dusa vuce. to je poanta tog "bikerskog" zivota. ili smo svi zaboravili da je poanta naseg zivota sloboda. kaze Jack Nicholson u Easy Rider svi se kunu u slobodu, svi se prozivaju slobodnima. ali na samu pojavu slobode pred njihovim ocima osuduju je....pa jel smo to postali....