Čuj a kaj bi trebao ? Obrača mi se na privat poruke ... evo vidiš sad se i raspitao gdje sam ... to su ti inače prijetnje ... Pa očito da mu je onaj Dražen kaj mi je sral cijelu večer frend ili neka familija ... pa kad me budu tražili nek si i njega povede
baš sam si ga poželil vidjet
... zajedno su jači ... eh i da u Čućerju na proštenju je Woodstock naspram njihovog partya , pa nemogu oni moje mišljenje promjenit na nikakav način 
Za mene fakat kraj rasprave ... kad je njima super bilo nek im bude tako i druge godine ... meni je bilo bezveze.
pa si rekel da ti je dosađival celu večer, a sad ti fali

nebitno, razglabate o tome na dugo i na široko.. imate pp pa se tam prepucavajte...
glupo je to kaj jedan lik iznese nekaj extra lošeg o susretu i onda se svi toga prime kaj pijan plota... bože, kaj znači mišljenje jedne individue..
mi smo bili na defileu, spili smo 2,3,4,5,6 pijači.. ko bi to više brojil.. i otišli još za dana.. bilo je dobro, dobra je ekipa bila, prostor čist ok (nisam vidla gdi je za šatore jer nismo ni imali u planu spavati) i jako zanimljivo je bilo to da je u toi toi toiletima mirišalo

to je za pohvalu (stvarno

)
jedina možda mala primjedba je ta da na plakatu piše da budu popularne cijene a i nisu baš bile..jer se pod tim pojmom smatraju cifre za pivu, bambus i sl.gluposti 10kn (a ima i susreta koji trguju po tim cijena, pa oni s pravom mogu reći da imaju popularne cijene)..
eto, toliko... i nadam se da sad zbog te primjedbe nebu opet nekaj na dugo i široko

uglavnom, same pohvale i ko zna, valjda se vidimo i druge godine!!