Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 3 4 [5]  Sve   Dolje

Autor Tema: MK "EASY RIDERS" - Vrbovec, 25.04.2009.  (Posjeta: 7220 )

bax

• *
  • Spol: Muški
  • Vozi: Suzy Q.
Odg: MK "EASY RIDERS" - Vrbovec, 25.04.2009.
« Odgovori #100 : 29. Travanj 2009, 20:21:01 »

Kritika :
1. Loša organizacija.
2. Loše mjesto ste odabrali ... znam dobro da ima ljepših mjesta u okolici Vrbovca.
3. Dozvolili ste pristup svima bez iznimke a niste organizirali par dečki za redare da udaljavaju lokalne pijance da ne maltretiraju ljude.
4. Za moj sluh nekak mi se čini da je razglas bio malo raštelan ... jer Emina i ljepše zvuči al ajde to zanemarite ja i tak čujem bolje od šišmiša  :)

Vaše želje da to pretvorite u nekakvu općenarodnu veselicu su možda nekome ok ... meni osobno i ne ... i opet nije u redu da me na forumu zbog toga špotate ... nigdje u pravilima ovog foruma ne piše da se svima mora sviđat inače da se ne smije izricati mišljenje ...

Pohvala :
1 .Dobro ste odabrali Eminu ... dobro pjeva ... čuo sam je više puta i mala super pjeva  :)

sins

• **
  • Vozi: Kawasaki Z 750S
« Odgovori #101 : 29. Travanj 2009, 23:22:55 »

Kritika :
1. Loša organizacija.
2. Loše mjesto ste odabrali ... znam dobro da ima ljepših mjesta u okolici Vrbovca.
3. Dozvolili ste pristup svima bez iznimke a niste organizirali par dečki za redare da udaljavaju lokalne pijance da ne maltretiraju ljude.
4. Za moj sluh nekak mi se čini da je razglas bio malo raštelan ... jer Emina i ljepše zvuči al ajde to zanemarite ja i tak čujem bolje od šišmiša  :)

Vaše želje da to pretvorite u nekakvu općenarodnu veselicu su možda nekome ok ... meni osobno i ne ... i opet nije u redu da me na forumu zbog toga špotate ... nigdje u pravilima ovog foruma ne piše da se svima mora sviđat inače da se ne sebitnog mije izricati mišljenje ...

Pohvala :
1 .Dobro ste odabrali Eminu ... dobro pjeva ... čuo sam je više puta i mala super pjeva  :)

Odgovori:
1.  Donekle se slažem, s obzirom na uvjete pod kojima smo to organizirali uopće se čudim da je do susreta i došlo, još ližemo rane...
2.  Mjesto je dobro ali ako si primjetio da je bila prvenstvena utakmica za koju nismo znali da će se održavati, neznam koje lige, mislim 3. pa su aute nasrali u kamp, pola asfaltiranog prostora za motore je moralo ostati prazno zbog onih buseva, defile je morao trajati 2 sata zbog možebitnog sukoba "divljih" navijača ispred stadiona i td. i sl.- uvjeti policije
3.  Jebiga, kad su došli na susret svi su bili trijezni...
4.  Na to nismo mogli utjecati...

Kaj se Emine tiće, mislili smo da bude privukla "civile", jer smo htjeli napraviti feštu za sve, ali smo se zajebali. Ipak ona nije cajka, makar dobro izgleda, a znaš kaj raja sluša! Drugi puta sigurno ne bude kompromisa, pa ko voli nek izvoli...

Hvala ti na konstruktivnoj kritici...

Evidentirano
Motocikl je odmah po pojavi dobio epitet zaluđujuće »iracionalne tvorevine«, čiju tanašnu korisnost prekrivaju debele naslage nesvrhovitosti. Stvoren je za život, pa je u našem vremenu kao imperativ  dobre egzistencije, postao sredstvom ekstremnog hedonizma.

majstor40

• *
  • Vozi: Kawasaki 636 ninja
« Odgovori #102 : 30. Travanj 2009, 01:57:43 »

bio sam i ja sa drustvom i za prvi puta je bilo sasvim ok :palacgore:
nismo bili dugo jer smo jos ljecili rane od velikog bukovca, ali vam je grah bio bolji nego od monsters-a

ja na "ninja", borek na "barraka" i rene na "smrad"

Evidentirano

bax

• *
« Odgovori #103 : 30. Travanj 2009, 10:29:23 »

Pa neznam baš što se tiče lokacije ... ja osobno volim da je negdje u prirodi malo van grada ... ipak mi dosta grada i ako mogu birat biram mirnija mjesta negdje u prirodi ... a to ti u principu čak i dobro dođe jer lokalnim pijancima je uvijek tih par km problem za doći pa ostaju u "svojoj" birtiji ... a druge stvari oko organizacije ... nemam iskustva to je uvijek bolje malo priupitat npr. Gugu i Zelince ... oni ti to bolje znaju npr.  i već ako nemate neke redare ... hm normalno nema se love itd razni razlozi ... gle murja vam je bila sa vama kolko sam vidjel od popodne do navečer ... gle ipak su to lokalni dečki koje znate ... trebali ste ih nekak malo prošetavat na cugu okolo i malo zamolit da se prošetavaju ... jer onda kojekakvi bedaki automatski prestanu izazivat sranja ... čim ih vide ... a eto ja ih navečer nisam vidio ...
Da i grah vam bil super  :) da nekažete opet da samo kritiziram 

sins

• **
« Odgovori #104 : 30. Travanj 2009, 17:41:09 »

Pa neznam baš što se tiče lokacije ... ja osobno volim da je negdje u prirodi malo van grada ... ipak mi dosta grada i ako mogu birat biram mirnija mjesta negdje u prirodi ... a to ti u principu čak i dobro dođe jer lokalnim pijancima je uvijek tih par km problem za doći pa ostaju u "svojoj" birtiji ... a druge stvari oko organizacije ... nemam iskustva to je uvijek bolje malo priupitat npr. Gugu i Zelince ... oni ti to bolje znaju npr.  i već ako nemate neke redare ... hm normalno nema se love itd razni razlozi ... gle murja vam je bila sa vama kolko sam vidjel od popodne do navečer ... gle ipak su to lokalni dečki koje znate ... trebali ste ih nekak malo prošetavat na cugu okolo i malo zamolit da se prošetavaju ... jer onda kojekakvi bedaki automatski prestanu izazivat sranja ... čim ih vide ... a eto ja ih navečer nisam vidio ...

:palacgore:
Evidentirano
Motocikl je odmah po pojavi dobio epitet zaluđujuće »iracionalne tvorevine«, čiju tanašnu korisnost prekrivaju debele naslage nesvrhovitosti. Stvoren je za život, pa je u našem vremenu kao imperativ  dobre egzistencije, postao sredstvom ekstremnog hedonizma.

cofi

• *
  • Vozi: Na dva kotacica..
« Odgovori #105 : 30. Travanj 2009, 19:25:44 »

Eto vidis da ti je ipak bilo ljepo. Steta bi bilo da neciji prvi susret za koji svi znamo koliko se daje truda upropasti neki seljak na motokultivatoru????
Vjerujemo svi da ce do godine biti bolje nego sto je bilo (a bilo je super) tako da cemo opet doci..
I ponovno napominjem nemojmo se medzu sobom svadzat....          Bar smo mi jos neka skupina ljudi koja je OK...     :palacgore:
Evidentirano

avinko38

• **
  • Vozi: SV 650 S
« Odgovori #106 : 30. Travanj 2009, 19:29:48 »

Eto vidis da ti je ipak bilo ljepo. Steta bi bilo da neciji prvi susret za koji svi znamo koliko se daje truda upropasti neki seljak na motokultivatoru????
Vjerujemo svi da ce do godine biti bolje nego sto je bilo (a bilo je super) tako da cemo opet doci..
I ponovno napominjem nemojmo se medzu sobom svadzat....          Bar smo mi jos neka skupina ljudi koja je OK...     :palacgore:
:palacgore: :D :palacgore:
Evidentirano
V-twin fun maschine

bax

• *
« Odgovori #107 : 30. Travanj 2009, 19:50:58 »

Eh sad ono ... ipak nije baš sjajno al jebiga tak je kak je ... bolje sve okrenut na zajebanciju ... Evo npr. jedan vic sam malo preradio ... u originalu je Mujo glavni lik ... ali moramo se prilagodit pa je sad glavni lik Dražen ... pa evo ovako je to bilo :

Ulazi Dražen u birtiju pa došavši do šanka i vidjevši na šanku nekakva
posuda puna novčanica od 100Kn, obrecne se na konobara:
"Jeli, a što je to?"
Konobar: E stavite unutra 100Kn i ako ispunite 3 zadatka, pare su Vaše..
Dražen : A što to treba?
Konobar: Prvo moraš eksirati litru rakije, i bez grimase spusiti praznu bocu
na šank..
Drugo, vidiš pozadi ona vrata tamo? E iza tih vrata, tamo u dvorištu, onom
bijesnom pitbullu trebaš izvaditi bolestan zub..
Dražen : Da, i?
Konobar: E vidiš, gore na katu trebaš izj... babu od 70g.
Odmahne Dražen  rukom i kaže konobaru da mu natoči..
Nakon nekog vremena i par "čašica", drekne Dražen  na konobara: "Daj onu
litru ovamo, nek ide sve u p.m."..
Potegne Dražen onu "litru", i stvarno, bez grimase spusti praznu bocu na
šank..
Siđe sa barske stolice pa vidno teturajući krene prema onim stražnjim
vratima prema dvorištu..
Čim su se vrata zatvorila, malo zatim èuje se "vau, vau, kev, kev.. ciju,
ciju"
Nakon nekih 10-15min, otvaraju se vrata, stane Dražen  na vratima i dreknu na
konobara:
"Jeli, a gdje je ona baba sa bolesnim zubom?"

P.S.: Mujo stari frendu nemoj se naljutit ako u bespućima interneta naiđeš na ovu tvoju dogodovštinu , ti si i tako meni favorit br.1 ... a Dražen i tako nebude bar desetak godina došao do interneta pa nek se onda i ljuti  :)  ... eh da i pozdravi jarana Hasu  :)

cofi

• *
« Odgovori #108 : 01. Svibanj 2009, 08:18:34 »

Eh sad ono ... ipak nije baš sjajno al jebiga tak je kak je ... bolje sve okrenut na zajebanciju ... Evo npr. jedan vic sam malo preradio ... u originalu je Mujo glavni lik ... ali moramo se prilagodit pa je sad glavni lik Dražen ... pa evo ovako je to bilo :

Eto vidis!!!!!! To je ono kaj se trazi bil si tvrdi orah al si konacno okrenul na zajebanciju....
Jebes tog Drazena on bu i dalje premetal skretnice a mi se bumo vozili pa ko kaj vise voli.....
U svakom slucaju za tebe  :palacgore: :palacgore: prosla te ljutnja i to  je bit svega ovoga i da duzan si pivu kad se negdi vidimo...... :piva:
Evidentirano

sins

• **
« Odgovori #109 : 01. Svibanj 2009, 10:37:44 »

Sutra MK Easy Riders tj. njegov izdvojeni pogon pod internim nazivom "Not so Easy Riders" ili ti "Brzi i blesavi team" u krnjem sastavu zbog nekima radne subote, dolaze (ako ne "zamastimo" cestu) u Novi Vinodolski na susret.  :D
Vidimo se!!! :palacgore:
Evidentirano

cofi

• *
« Odgovori #110 : 01. Svibanj 2009, 11:15:28 »

Vidimo se i cuvajte se mokre i masne ceste...... :D
Evidentirano

inkspot

• *
  • Vozi: Yamaha MT-01
« Odgovori #111 : 04. Svibanj 2009, 16:07:23 »

.
Evidentirano
MK Easy Riders

inkspot

• *
« Odgovori #112 : 04. Svibanj 2009, 16:08:06 »

.
Evidentirano
MK Easy Riders

inkspot

• *
« Odgovori #113 : 04. Svibanj 2009, 16:09:43 »

.
Evidentirano
MK Easy Riders

inkspot

• *
« Odgovori #114 : 04. Svibanj 2009, 16:10:25 »

.
Evidentirano
MK Easy Riders

inkspot

• *
« Odgovori #115 : 04. Svibanj 2009, 16:11:09 »

.
Evidentirano
MK Easy Riders

inkspot

• *
« Odgovori #116 : 04. Svibanj 2009, 16:11:56 »

.
Evidentirano
MK Easy Riders
 Str: 1 ... 3 4 [5]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.119 sekundi uz 15 upita.