Kritika :
1. Loša organizacija.
2. Loše mjesto ste odabrali ... znam dobro da ima ljepših mjesta u okolici Vrbovca.
3. Dozvolili ste pristup svima bez iznimke a niste organizirali par dečki za redare da udaljavaju lokalne pijance da ne maltretiraju ljude.
4. Za moj sluh nekak mi se čini da je razglas bio malo raštelan ... jer Emina i ljepše zvuči al ajde to zanemarite ja i tak čujem bolje od šišmiša 
Vaše želje da to pretvorite u nekakvu općenarodnu veselicu su možda nekome ok ... meni osobno i ne ... i opet nije u redu da me na forumu zbog toga špotate ... nigdje u pravilima ovog foruma ne piše da se svima mora sviđat inače da se ne sebitnog mije izricati mišljenje ...
Pohvala :
1 .Dobro ste odabrali Eminu ... dobro pjeva ... čuo sam je više puta i mala super pjeva 
Odgovori:
1. Donekle se slažem, s obzirom na uvjete pod kojima smo to organizirali uopće se čudim da je do susreta i došlo, još ližemo rane...
2. Mjesto je dobro ali ako si primjetio da je bila prvenstvena utakmica za koju nismo znali da će se održavati, neznam koje lige, mislim 3. pa su aute nasrali u kamp, pola asfaltiranog prostora za motore je moralo ostati prazno zbog onih buseva, defile je morao trajati 2 sata zbog možebitnog sukoba "divljih" navijača ispred stadiona i td. i sl.- uvjeti policije
3. Jebiga, kad su došli na susret svi su bili trijezni...
4. Na to nismo mogli utjecati...
Kaj se Emine tiće, mislili smo da bude privukla "civile", jer smo htjeli napraviti feštu za sve, ali smo se zajebali. Ipak ona nije cajka, makar dobro izgleda, a znaš kaj raja sluša! Drugi puta sigurno ne bude kompromisa, pa ko voli nek izvoli...
Hvala ti na konstruktivnoj kritici...