Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [3] 4 5  Sve   Dolje

Autor Tema: MK "EASY RIDERS" - Vrbovec, 25.04.2009.  (Posjeta: 7220 )

ZZveR 1,4

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: ...
Odg: MK "EASY RIDERS" - Vrbovec, 25.04.2009.
« Odgovori #50 : 27. Travanj 2009, 11:44:10 »

evo neke slike
Evidentirano
Od svih vrsta drva najdraža mi je šankovina...

cofi

• *
  • Vozi: Na dva kotacica..
« Odgovori #51 : 27. Travanj 2009, 18:41:57 »

eto i mi bili. Nije bilo loše vjerovatno zbog dobrog društva ali nemremo reči da se ekipa nije potrudila. Uglavnom prvi put je uvijek najteže pa stoga puno sreće i uspjeha dogodine. :palacgore:
Evidentirano

cofi

• *
« Odgovori #52 : 27. Travanj 2009, 19:15:50 »

...
Evidentirano

cofi

• *
« Odgovori #53 : 27. Travanj 2009, 19:19:51 »

...
Evidentirano

merlin68

« Odgovori #54 : 27. Travanj 2009, 21:34:28 »

Vec i sami susret za organizirat je za pohvalu,nije to tako lako organizirat kako neki misle pa svaka pohvala dojde dobro, najlakse je nekog kritizirat,mjesto za susret mi je bilo za pet ,lako se najde,propusta je bilo kao i na drugim susretima koji to organiziraju vec x puta tako da se nadam da cete ih u hodu savladavat. :palacgore:
Evidentirano
UBER

clansman

• *
  • Vozi: VN900 Custom
« Odgovori #55 : 28. Travanj 2009, 09:41:43 »

S moje strane prvo pohvale jer je bilo skroz super  :cool:...ali mora bit i malo kritika ipak je prvi susret pa da se ne umislite, al nisu strasne...prvo ja bi za slijedecu godinu ipak mijenjal poziciju, ne znam kam, ali negdje gdje kamp nebude odvojen i gdje nebude na soderu, i mozda gdje bude malo vise mjesta, jer da su svi oni motori i ljudi ostali umjesto da su otisli oko 7-8 bila bi relativna guzva. Najgore je to sto mi bas neko drugo mjesto ni ne pada napament, al mozda tam negdje u Lonjici ima ili mozda tamo na Blanju gdje offroad vozi utrke, mozda AKC garaze... Druge zamjerke u biti nema, ak se sjetim javit cu se ja  :skocko:

Ma samo vi to lijepo napravite i druge godine, cak i da je isto bit ce dobro, a siguran sam da ce neke sitne pocetnicke greske biti ispravljene pa ce bit jos bolje... :D :palacgore:
Evidentirano

bax

• *
  • Vozi: Suzy Q.
« Odgovori #56 : 28. Travanj 2009, 10:50:12 »

Ma samo ih hvalite ... i dođite opet ... kolko se mene tiče da im sviraju Rolling Stonesi ja im ne dolazim u njihovu pripičkinu da se naganjam sa lokalnim čobanima

cofi

• *
« Odgovori #57 : 28. Travanj 2009, 11:29:54 »

Ma samo ih hvalite ... i dođite opet ... kolko se mene tiče da im sviraju Rolling Stonesi ja im ne dolazim u njihovu pripičkinu da se naganjam sa lokalnim čobanima
[/quote]
teške riječi zašto misliš da si pozvan da tako komentiraš ikoga i išta?
« Zadnja izmjena: 28. Travanj 2009, 11:55:13 cofi »
Evidentirano

clansman

• *
« Odgovori #58 : 28. Travanj 2009, 11:46:34 »

A ne znam prijatelju....fakat nije da ih stitim zato sto su iz mog kraja, ali na svakom trecem susretu se pojavi neki davez, ja sam to uvijek znao rijesiti...prvo uz smjesak, ak nejde onda bez smjeska, ak nejde ni tak onda uz samarcinu, kud bi ja dosel da samo o pijanim kretenima pisem i da se radi njih zivciram...pa vec bi bio u ludnici..no u svakom slucaju na tebi je da napravis selekciju susreta na koje ides i onih na koje nejdes...ja samo mislim da nije u redu ovako javno iznosit problem jednog pijanog kretena koji je mozda gej pa se zaljubio u tebe i progonio te a ti to nisi znao rijesiti...dok je nestalo struje mogel si ga odvuc u mrak zviznut mu dva tri samara i mir....
Evidentirano

inkspot

• *
  • Vozi: Yamaha MT-01
« Odgovori #59 : 28. Travanj 2009, 11:56:00 »

ili vec nesto napraviti s njim da bude zadovoljen, ups zadovoljan.
 :mrgreen:

Nisam mogao odoliti. Ali kad je vec bio toliko naporan, mogao si bar izvuci da ti plati koju cugu.

hehe

U svakom slucaju vidimo se na nekom od susreta ili San Antoniu, cesto se srecemo.
 :vaga:
Lijep ti je taj tvoj Marauder.

Mi smo u svakom slucaju kao klub zadovoljni, bitno nam je bilo napraviti nesto za grad, ali i sve bajkere.
Teze je nego sto smo mislili, ali bitno nam je da se vecina dobro zabavila.

Nazalost u petak navecer poslije sastavljanja bine stradao nam je jedan kolega koji se vracao kuci.

Prokleti vozac automobila mu je oduzeo prednost. Trenutno se oporavlja u KBC Dubrava, ali nadamo se brzom oporavku.

Vec se kuju planovi za drugi susret.

I da biti ce prisivaka!
 :wink:
« Zadnja izmjena: 28. Travanj 2009, 12:38:39 inkspot »
Evidentirano
MK Easy Riders

kober

• Vozi: Busu...
« Odgovori #60 : 28. Travanj 2009, 12:10:01 »

ili vec nesto napraviti s njim da bude zadovoljen, ups zadovoljan.
 :mrgreen:

Nisam mogao odoliti. Ali kad je vec bio toliko naporan, mogao si bar izvuci da ti plati koju cugu.

hehe

Mi smo u svakom slucaju kao klub zadovoljni, bitno nam je bilo napraviti nesto za grad, ali i sve bajkere.
Teze je nego sto smo mislili, ali bitno nam je da se vecina dobro zabavila.

Nazalost u petak navecer poslije sastavljanja bine stradao nam je jedan kolega koji se vracao kuci.

Prokleti vozac automobila mu je oduzeo prednost. Trenutno se oporavlja u KBC Dubrava, ali nadamo se brzom oporavku.

Vec se kuju planovi za drugi susret.

I da biti ce prisivaka!
 :wink:

Za prvi put i vise nego dobro. :palacgore:
evo par prijedloga:

Zakaj ne staviti naplatu pjesacima?
Barem neku simbolicnu cifru 20-30 kn?
Probajte za sljedeci put sami organizirati prodaju cuge i klope, zaradit cete nekaj,a usput se i druziti vise sa ostalim bikerima....

Pozdrav....
Evidentirano
www.moto-offroad.hr
Kad brod tone,dubina nije bitna...

Pocasni clan MK Zle Majke.....
:-P

inkspot

• *
« Odgovori #61 : 28. Travanj 2009, 12:18:14 »

Za prvi put i vise nego dobro. :palacgore:
evo par prijedloga:

Zakaj ne staviti naplatu pjesacima?
Barem neku simbolicnu cifru 20-30 kn?
Probajte za sljedeci put sami organizirati prodaju cuge i klope, zaradit cete nekaj,a usput se i druziti vise sa ostalim bikerima....

Pozdrav....

Ulaz nismo zeljeli naplacivati zbog razloga sto smo zeljeli susret napraviti sto pristupacniji svima, vazna je dobra zabava za sve.
A ovo o vlastitoj prodaji stoji, te cemo to sigurno na ovaj ili onaj nacin slijedece godine to napraviti.
Evidentirano
MK Easy Riders

kober

« Odgovori #62 : 28. Travanj 2009, 12:20:56 »

Ulaz nismo zeljeli naplacivati zbog razloga sto smo zeljeli susret napraviti sto pristupacniji svima, vazna je dobra zabava za sve.
A ovo o vlastitoj prodaji stoji, te cemo to sigurno na ovaj ili onaj nacin slijedece godine to napraviti.

Da, al nekima stvarno nije mjesto na moto susretu.
Obitelji sa djecom npr... ?
Tip pali gumu na onom soderu i kamenje leti po nekoj maloj koju mama vodi za ruku  :palacdolje:

Nemoj krivo shvatiti, al morate odvagnut dal zelite moto party ili seosku veselicu za sve!
Evidentirano
www.moto-offroad.hr

inkspot

• *
« Odgovori #63 : 28. Travanj 2009, 12:33:48 »

Da, al nekima stvarno nije mjesto na moto susretu.
Obitelji sa djecom npr... ?
Tip pali gumu na onom soderu i kamenje leti po nekoj maloj koju mama vodi za ruku  :palacdolje:

Nemoj krivo shvatiti, al morate odvagnut dal zelite moto party ili seosku veselicu za sve!

Non taken, ali...oni bi dosli i da naplacujemo ulaz. Djeca su znatizeljna, pa ipak su pakleni vozaci bili u gradu. hehe
A i imali bi gorak okus u ustima zbog placanja to sto su se malo prosetali, pregledali i upravo zbog tog nekog promicanja moto druzenja svima nismo zeljeli naplacivati.
Evidentirano
MK Easy Riders

clansman

• *
« Odgovori #64 : 28. Travanj 2009, 12:56:29 »

Zbog toga na moto susretima ne smije biti paljenja guma, bez obzira na djecu, roditelje ili ne znam kojeg posjetioca vjerujem da ni jednom 'pravom' ili krivom bikeru nebi bilo drago da ga kamen pogodi u glavu....no to je moje i razmisljanje ljudi s kojima se druzim i s kojima obilazim susrete...al fakat ne kuzim koja je fora u pucanju i paljenju guma, osim unistavanja vlastitog motora i izlaganja posjetioca nepotrebnom riziku...
Sto se naplate upada tice mislim da to ne treba....slijedece godine grad bi bio manje naklon, ako su uopce i ove nesto dali.....struju ocito nisu kad je agregat moral delati...
BTW. nadam se da ce ovo godine u zelini takodjer biti manje pucanja...narocito ispod satora...
Evidentirano

inkspot

• *
« Odgovori #65 : 28. Travanj 2009, 13:01:12 »

Zbog toga na moto susretima ne smije biti paljenja guma, bez obzira na djecu, roditelje ili ne znam kojeg posjetioca vjerujem da ni jednom 'pravom' ili krivom bikeru nebi bilo drago da ga kamen pogodi u glavu....no to je moje i razmisljanje ljudi s kojima se druzim i s kojima obilazim susrete...al fakat ne kuzim koja je fora u pucanju i paljenju guma, osim unistavanja vlastitog motora i izlaganja posjetioca nepotrebnom riziku...
Sto se naplate upada tice mislim da to ne treba....slijedece godine grad bi bio manje naklon, ako su uopce i ove nesto dali.....struju ocito nisu kad je agregat moral delati...
BTW. nadam se da ce ovo godine u zelini takodjer biti manje pucanja...narocito ispod satora...

Kaj se tice pucanja neke smo uspjeli sprijeciti, neke ne. Generalno niti ja ne odobravam pucanje i unistavanje motora. Ako je dalje od ljudi ajde, ali ne mozes mi se uvesti u sator i tamo pucati.
Ustvari sam si bio prisutan situaciji s onim quadom, koja je brzo bila rijesena.
Evidentirano
MK Easy Riders

kober

« Odgovori #66 : 28. Travanj 2009, 13:02:40 »

Ak pratis temu o Zelini, videl bus da je ove godine zabranjeno pucanje i divljanje o kampu, dok u prostor di budu satori se nece moci ulaziti motorima.
Idemo na to da se uvede neki red i pravila ponasanja.
Vidjet cemo kak ce to sve ispasti...
Evidentirano
www.moto-offroad.hr

inkspot

• *
« Odgovori #67 : 28. Travanj 2009, 13:03:31 »

Ak pratis temu o Zelini, videl bus da je ove godine zabranjeno pucanje i divljanje o kampu, dok u prostor di budu satori se nece moci ulaziti motorima.

:palacgore:
Evidentirano
MK Easy Riders

clansman

• *
« Odgovori #68 : 28. Travanj 2009, 13:16:26 »

ajd svaka cast...mislim da ce mnogima to biti sok, ali tak i treba, doma nek idu pucati...
mislim da sam prije nekog vremena vidio to na vasoj temi...u svakom slucaju drago mi je da ima istomisljenika...

Da to kaj se quada tice je doista bil vrhunac...al dobro je ispalo, osoba na quadu samo potvrdjuje moje pravilo da to najcesce rade ljudi koji se bas i nisu namucili za ono sto voze.
Evidentirano

cofi

• *
« Odgovori #69 : 28. Travanj 2009, 13:22:45 »

:palacgore: :palacgore: :palacgore:

Znači u prostoru di su šatori samo  :bananalove:  :LOL:
Evidentirano

KLResho

• **
  • Vozi: Kawasaki KLR 650,Tomos CTX 80
« Odgovori #70 : 28. Travanj 2009, 14:43:04 »

Dva 'pucača' iz Bjelovara su okončala svoje pucanje za ovu godinu.
U subotu su na povratku sa vašeg susreta pali 500-tinjak metara iza pumpe,tj. naletili na auto...
Ozljede su teške,čudi me da nitko od vas tamo nije čuo za to,a dogodilo se oko 8-9 navečer u subotu.

Nisam bio dugo,atmosfera je bila dobra,vidio sam neke drage ljude i to je to.

Jedino da ste uskladili malo satnicu,da se ljudi ne raziđu,bilo bi bolje.

A daveža ima uvijek.Ne znam zašto se 'Clint Eastwood' toliko ljuti.Pljuneš mu prožvakani duhan u oko i kraj priče  :mrgreen:.

Pa nema toliko članova kluba koji organizira susret koliko ima daveža na susretu,pa tko bi dežurao svo vrijeme uz budale.
Pohvalno je kad su svi doletili kad je majstor sa quadom pucao pod šatorom gdje se jelo,svaka čast  :palacgore:.
A sa budalama nek se svatko 'bori' sam.

E,da se svi drže one stare...Come in peace or stay at home...
Evidentirano
Dva kotača su dovoljna

inkspot

• *
« Odgovori #71 : 28. Travanj 2009, 15:22:51 »

Culi smo da je bilo sranja u BJ, ali i prema KŽ, te da su dvojica odletjela u livadu.
Tako da ljudi ubuduće pamet u glavu i 2 pari očiju. Potencijalni killeri vrebaju na svakom čošku.

Evidentirano
MK Easy Riders

kc000kc

• **
  • Vozi: SUZUKI
« Odgovori #72 : 28. Travanj 2009, 20:55:39 »

Culi smo da je bilo sranja u BJ, ali i prema KŽ, te da su dvojica odletjela u livadu.
Tako da ljudi ubuduće pamet u glavu i 2 pari očiju. Potencijalni killeri vrebaju na svakom čošku.

Mi dok smo se vracali  prvi smo naisli samo par sec. poslije nego se dogodio sudar, prizor je bio zastrasujuć.
Zna ko sto je sa dečkima?
Inače nastradali su decki koji na kraju videa turiraju stradu i er6-n-a.
Evidentirano
Ljudi imaju pravo biti glupi , no neki previše iskorištavaju tu povlasticu.

KLResho

• **
  • Vozi: Kawasaki KLR 650,Tomos CTX 80
« Odgovori #73 : 28. Travanj 2009, 22:06:13 »

Vozaču Strade je danas navodno amputirana noga iznad koljena,ima li još kakvih ozljeda ne znam.
Vozač er6 je strgao ruku i nogu...
Evidentirano
Dva kotača su dovoljna

perepero

• Vozi: ...e, a se ne vidi....
« Odgovori #74 : 28. Travanj 2009, 23:05:00 »

...nekaj je tam "visilo u zraku" pa smo se rano pobrali... nadam se da bu druge godine bolje... organizatori su pokazali dobru volju, ali...  8)
Evidentirano
MK All Saints

CLOSE YOUR MOUTH WHEN RIDING A BIKE!!!!
"BEST FRIENDS ARE FOR LIFE,
BUT MY DUC IS FOREVER!"
 Str: 1 2 [3] 4 5  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.155 sekundi uz 15 upita.