moe imamo 2-3 maxije na raspolaganju , tako da netreba uopče nosit svoj kufeRR
Citat: VEKImoe imamo 2-3 maxije na raspolaganju , tako da netreba uopče nosit svoj kufeRR A da ja prominim kartu za lovu, pa da to popijemo, pojedemo i platimo gorivo pa da svi odemo tamo motorima?
u nedilju, 20. 11. u 11:00 sati polazak iz Versija.idu:NiksaVekiRiviShogunNike (pussy - zima mu je )oce li jos ko?
Nisan mislija na Primoten, ovaj put je malo dulji: ide li ko?
Nike (pussy - zima mu je )
Bolje ispast pusi, nego se trest ka pusi.
Kakav je to red, daj mi reci. Motor od motora 5 metara?!
.......... .......mozda su mislili da ce im se netko pridruziti pa ostavili svi mjesta
Citat: Tajnica.......... .......mozda su mislili da ce im se netko pridruziti pa ostavili svi mjesta Čuj, daj mi rađe reci kad bu se ti nama opet pridruila?
negdje na jadranu, a bandit nece doć
I aj sredite ni taj snig doli (jel doli il tamo livo, ne znam sta bi reka odavde...?), da se ne zezan sa kolinima....naceta su...
Citat: alienI aj sredite ni taj snig doli (jel doli il tamo livo, ne znam sta bi reka odavde...?), da se ne zezan sa kolinima....naceta su... senioRRima li ta zanimljivo tamo doli
Samo cu ponovit jos jedanput- ja jadan odlazija na aerodrom, vi prosli pokraj mene a ni ajvili se niste - je... takve prijatelje kojima svako 3 dana ne otvoris butilju vina pa vise nece ni da se jave... I aj sredite ni taj snig doli (jel doli il tamo livo, ne znam sta bi reka odavde...?), da se ne zezan sa kolinima....naceta su...
Citat: niksapa ne moramo visit 24 sata na netu......bravo decki, ba vam zavidim, a vidim cim neki ne idu odmah vlada red na parkingu
i mali apdejt...DOPIZDILA MI JE KIA I SNIG!!!!
Zaboravih, 10.04.06. Jerez (SPA) moj i Bozji . Ima li kandidata???Odgovorit cu kad stignen. Jeb.a profesionalna deformacija.Jos jednom veliki pozdrav!!!
Citat: VEKICitat: alienI aj sredite ni taj snig doli (jel doli il tamo livo, ne znam sta bi reka odavde...?), da se ne zezan sa kolinima....naceta su... senioRRima li ta zanimljivo tamo doli He, he, he, nema nista sve bezveze...
ia bi i ja! ..ako ima mijesta u koloni!! čisto sumljam dda će bit kolone..ali "vataćemo se po putu")tj:ako vrime bude kolko tolko "povoljno"!
Citat: gloginjaRe' pa skuio sam da se organizirate za Zadar! ali kako vreme bude....ako danas stane sa kiom...i sutra su najavili buru pa bi moda moglo da se rasčisti ova vlaga ...bumo idili;)Ok.onda se javi u temu za zadar, a ne za primosten
e' pa skuio sam da se organizirate za Zadar! ali kako vreme bude....ako danas stane sa kiom...i sutra su najavili buru pa bi moda moglo da se rasčisti ova vlaga ...bumo idili;)Ok.