Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1]   Dolje

Autor Tema: A kategorija  (Posjeta: 316 )

corluka

• Spol: Muški
  • Vozi: Beverly 250s
A kategorija
« : 22. Ožujak 2009, 19:40:46 »

Evo mene sa pitanjem :mrgreen: Ovako,od mog strica sin je polozio vozacki a kategoriju sa 35g(stari konj) na skuteru beverly 125.U auto skoli su mu objasnili da moze voziti sve skutere bilo koje kubikaze,ali nemoze motore sa mjenjacem,i da ce mu u vozackoj pisati u rubrici za a kategoriju nekakvo ogranicenjeto to jest samo motori bez mjenaca (saltanja).Stvar je u tome da mu u vozackoj pise kao i meni samo a kategorija bez ikakvog ogranicenja,posto je do sada vozio apriliu antlantic 500 sad bi uzeo aprilia manu 850,naime njoj pise u knjizici da je motocikli pa strahuje da su mu kojim slucajem zaboravili napisati ogranicenje(greskom)pa kad bi ga zaustavio policajac da nebi provjeravao iz neznam kojeg razloga u heinzelovoj(Zagreb) negovu vozacku.Ja mu govorim posto nema ogranicenju u vozackoj da se ne treba bojati ,jesam li u pravu ili nisam.. :misli:Podijelio bi vase znanje sa vama  Pomozite :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Evidentirano

biker4life

• Moderator
  • Vozi: '03 180 SP; '06 FZ1 S
Odg: A kategorija
« Odgovori #1 : 22. Ožujak 2009, 21:09:58 »

Neznam.
Ako u vozackoj pod "Napomena" ne pise nista, mozda i nema ogranicenje. :misli:
Ali - tko zna sto pise u MUP-ovoj evidenciji - vjerovatno ono sto mu je receno u AŠ (glede mjenjaca).
A mozda su ovi u AŠ zaboravili napisati na potvrdu o polozenom vozackom ispitu, pa i u MUP-ovoj evidenciji nema ogranicenja (u ovo ipak sumnjam).

Razjasnimo prvo - on je vozacki polazio ranije, po starom zakonu, pa su mu bez obzira na skuter od 125ccm na kojem je polagao upisali punu A-kat., jel'da?

Drugo, postavi pitanje rađe u generalnom podforumu ( http://www.motori.hr/forum/index.php/board,2.0.html ), koji ipak cita vise ljudi, a i vec postoje dvije slicne teme. Ja zaista neznam sto da kazem na ovo. :misli: Nikad mi nije bilo jasno to glede polaganja na skuteru - jedni kazu da imaju "Napomenu", drugi "naravno da ne", pa sad... :neznam:

Sretno! :palacgore:

corluka

• Vozi: Beverly 250s
« Odgovori #2 : 22. Ožujak 2009, 21:14:42 »

Da polagao je ranije,hvala na odgovorima :palacgore:
Evidentirano

biker4life

• Moderator
  • Vozi: '03 180 SP; '06 FZ1 S
« Odgovori #3 : 22. Ožujak 2009, 21:18:38 »

Da polagao je ranije,hvala na odgovorima :palacgore:

Nista, i drugi put, ali realno, i nisam bio od velike pomoci... :?
 Str: [1]   Gore

Stranica je generirana za 0.059 sekundi uz 16 upita.