CoBra
Spol: 
Vozi: Harley-Davidson Sportster XLH 883 Lokacija: Dubrovnik-Batalastreet
|
 |
« : 26. Ožujak 2009, 17:26:09 » |
|
Dubrovački bajkeri... 1. Libertas riders 2. Dvije rote 3. Prikaze 4. Nomadi 5. Unbelievable riders 6. Du-moto portal Povodom obilježavanja Dana Vukovara 3.svibnja, organiziraju humanitarnu vožnju za Vukovar od 1.-3. svibnja 2009. Etape: Dubrovnik-Karlovac (polazak 1.svibnja 2009. u 9:30 sa Pila) Karlovac-Vukovar (polazak 2.svibnja 2009. u jutarnjim satima) Detaljne informacije na: http://www.du-moto.com/vukovar09Sve informacije o Vožnji možete dobiti na mob. +385 91 435 85 10 ili na e-mail: info@du-moto.comNa isti broj mobitela će se za vrijeme vožnje moći dobiti informacije o trenutnoj poziciji karavane. MK Libertas Riders 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 27. Travanj 2009, 14:47:25 CoBra »
|
Evidentirano
|
|
|
|
rus

Spol: 
Vozi: Capo di tutti capi-Caponord Lokacija: Trogir
|
 |
« Odgovor #1 : 26. Ožujak 2009, 18:28:52 » |
|
ajde flajer je zanimljiv ,ali daj malo više,napisali ste humanitarna vožnja,ali šta se podrazumjeva pod tim??
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
istrele5

Spol: 
Vozi: FJ 1100 Lokacija: Vinica. ribnjak
|
 |
« Odgovor #2 : 26. Ožujak 2009, 18:37:04 » |
|
Da, istina malo nejasno, nekaj se daje ili dobiva, kome, kaj zašto... nebih sada tražio po arhivi prošlu godinu, pa ako neko nađe vremena nek pojasni.. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Vaš tekući račun kontinuirano je u nedopuštenom prekoračenju.
|
|
|
Gato

Spol: 
Vozi: malu Fazerku Lokacija: Slavonija ravna
|
 |
« Odgovor #3 : 26. Ožujak 2009, 19:00:39 » |
|
Kad ste u Slavoniji da se prikljucim...? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mijenjam Fazer 600 2001.god u super stanju za urednu Transalp 650.
Ne slusajte narodnjake, umrite prirodnom smrcu!
Free Rider - Mačak - Slavonija
|
|
|
RRZagreb

Spol: 
Vozi: CBR600RR Lokacija: Zagreb
|
 |
« Odgovor #4 : 26. Ožujak 2009, 19:15:23 » |
|
Opet fali informacija  Organizator nije isti, Pleso se ne spominje, pa predpostavljam da ni ruta nije ista.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Moj novi broj mobitela: 099/2002-998 (stari zaboravite, hehe)
|
|
|
Stršljen

Spol: 
Vozi: Suzumebachi 919 ....honda px50 Lokacija: DUBROVNIK
|
 |
« Odgovor #5 : 26. Ožujak 2009, 23:30:51 » |
|
Opet fali informacija  Organizator nije isti, Pleso se ne spominje, pa predpostavljam da ni ruta nije ista. Citat iz prvog posta: Detaljne informacije biti će objavljene uskoro  I da napomenem ne organizira SAMO MK Libertas Riders već su u organizaciju uključeni i bajkeri iz drugih dubrovačkih klubova(navedeno u prvom postu) kao i nekih ljudi koji nisu pripadnici nijednog od navednih moto klubova,ali su bajkeri ofkors. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
FREE RIDER NIX
Tetkica Racing Team
|
|
|
djekomax

Spol: 
Vozi: SUZUKI GSXR1100 Lokacija: Široki Brijeg
|
 |
« Odgovor #6 : 27. Ožujak 2009, 11:23:25 » |
|
pa nema tu šta puno komentirati ..  ili ideš ili ne ideš ...  valjalo bi da vide i sa djanijem iz Korkira ridersa jer je on prvi put organizirao karavanu u 11.mjesecu a 5.puno bolje odgovara jer je toplije,idem za Bleiburg 15./16 pa ne znam ako financijski uspijem idem!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
blu-blu

Spol: 
Vozi: KAWASAKI ZX10-R NINJA Lokacija: ROGOZNICA
|
 |
« Odgovor #7 : 27. Ožujak 2009, 18:54:20 » |
|
Podržavam svaku bajkersku inicijativu za Vukovar pogotovo humanitarke i nadam se da ću i ovdje sudjelovati kao i u karavani prošle godine. Problem je jedino što puno klubova nešto organizira za te datume pa neznam koliki će biti odaziv. Veliki pozdrav bajkerima iz konavala i dubrovnika . . . 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
kažu za mene da sam "BARABA"......pa i osjećam se tako !
|
|
|
RRZagreb

Spol: 
Vozi: CBR600RR Lokacija: Zagreb
|
 |
« Odgovor #8 : 27. Ožujak 2009, 19:16:59 » |
|
Ofskroz da podržava i moja malenkost. Da ne podržavam ne bi bio ni u prvoj karavani, ali mi se ovo od Siska do Vukovara po autocesti u par sati nikako ne dopada. A bude li novčeka vrlo rado ću se voziti sa ekipom i ovaj put 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Moj novi broj mobitela: 099/2002-998 (stari zaboravite, hehe)
|
|
|
Gato

Spol: 
Vozi: malu Fazerku Lokacija: Slavonija ravna
|
 |
« Odgovor #9 : 27. Ožujak 2009, 20:11:56 » |
|
Ofskroz da podržava i moja malenkost. Da ne podržavam ne bi bio ni u prvoj karavani, ali mi se ovo od Siska do Vukovara po autocesti u par sati nikako ne dopada. A bude li novčeka vrlo rado ću se voziti sa ekipom i ovaj put  Ni meni... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mijenjam Fazer 600 2001.god u super stanju za urednu Transalp 650.
Ne slusajte narodnjake, umrite prirodnom smrcu!
Free Rider - Mačak - Slavonija
|
|
|
Stršljen

Spol: 
Vozi: Suzumebachi 919 ....honda px50 Lokacija: DUBROVNIK
|
 |
« Odgovor #10 : 27. Ožujak 2009, 20:14:50 » |
|
Koliko km ima od Siska do Vukovara?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
FREE RIDER NIX
Tetkica Racing Team
|
|
|
goran 900

Spol: 
Vozi: HONDA CBR 600 RR Lokacija: Vukowar
|
 |
« Odgovor #11 : 27. Ožujak 2009, 23:18:43 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
WD-40

Spol: 
Vozi: Z--The Hornet-s Nightmare :) Lokacija: Dubrovnik-Župa
|
 |
« Odgovor #12 : 28. Ožujak 2009, 00:08:43 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
deep

Spol: 
Vozi: lagano Lokacija: zar se nezna
|
 |
« Odgovor #13 : 28. Ožujak 2009, 12:11:31 » |
|
Kad dečki krenu iz Dubrovnika , mi komotno možemo krenuti iz Broda . Stići će oni nas kod Vinkovaca pa se tamo nađemo ako naprave predah za koju ispušiti . 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ne gledajmo u leđa , gledajmo se u oči jer oči su ogledalo duše
|
|
|
ketty m.e.

Spol: 
Vozi: ne vozi....vozi....ne vozi....vozi....vozi.... Lokacija: split.-dalmat.
|
 |
« Odgovor #14 : 28. Ožujak 2009, 12:17:15 » |
|
Podržavam svaku bajkersku inicijativu za Vukovar pogotovo humanitarke i nadam se da ću i ovdje sudjelovati kao i u karavani prošle godine. Problem je jedino što puno klubova nešto organizira za te datume pa neznam koliki će biti odaziv. Veliki pozdrav bajkerima iz konavala i dubrovnika . . .  pa bi na kraju najpametnije bilo da sve te puste manifestacije ostavimo gdje jesu i krenemo za Vukovar ovo je do sada najprivlačnije  ja bi zbog ovoga odustala od svog planiranog izleta u Sarajevo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
djekomax

Spol: 
|
 |
« Odgovor #15 : 28. Ožujak 2009, 12:42:13 » |
|
probat ću i ja dogovoriti sa lokalnim motoklubovima pa da se sastanemo ili u Splitu ili u Kninu!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
ketty m.e.

Spol: 
|
 |
« Odgovor #16 : 29. Ožujak 2009, 17:09:38 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Nike
NIXON
Moderator

Spol: 
Vozi: YAMAHA FZ6N/Vespa PX 200 Lokacija: Yamaha Pribudić&Borčić Split
|
 |
« Odgovor #17 : 29. Ožujak 2009, 18:59:53 » |
|
Vožnja će se održati od 01.-03.05.2009. godine po slijedećem rasporedu: petak 01.05. Klubovi i pojedinci sa područja Konavala kreću sa Prevlake u 08.00 sati. Župljani im se pridružuju u Kuparima i zajedno dolaze na Pile gdje se od 09.00 sati okupljaju svi motoristi. Polazak sa Pila je u 09.30 sati. Vozi se magistralom do Splita pa preko Sinja do Knina gdje je večera i noćenje. subota 02.05. Vozi se od Knina preko Karlovca do Siska. Noćenje u Sisku na otvorenom. nedjelja 03.05. U ranim jutarnjim satima polazak iz Siska autoputem do Vukovara gdje se očekuje dolazak oko 11.00 sati. U Vukovaru se posjećuje Ovčara, Memorijalno groblje i crkva sv. Filipa i Jakova. U crkvi će se gvardijanu samostana predati prikupljena donacija za obnovu crkve. U večernjim satima na prostoru sportskog aerodroma, a u suradnji sa moto klubom Vukovar, priređuje se humanitarni moto party na kojem je za sada potvrđen nastup Atomskog skloništa, a pregovara se sa još nekim grupama.
Knin-Sisak 4 sata, Sisak-Vukovar 3 sata.... Knin-Vukovar ako idete od Zagreba autoputem bez svraćanja u Sisak imate 6 sati vožnje Ovako ćete stići u Sisak u podne-jedan i onda ćete cijeli dan zjevati... Stvarno ne znam zašto ne odvozite u subotu skroz do Vukovara ili barem do Slavonskog Broda ili negdje bliže, gubite cijeli dan bez veze... U nedjelju se morate ustati rano i jurišati autoputem i biti cijeli dan krepani i umjesto da nedjeljno jutro provedete na miru u Vukovaru, tražit ćete smještaj i Vas i motora u gužvetini koja će taj dan biti u Vukovaru Moj savjet je da u subotu odvozite šta dalje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Pribudić-Borčić Plus d.o.o.
|
|
|
djekomax

Spol: 
|
 |
« Odgovor #18 : 29. Ožujak 2009, 19:00:51 » |
|
slažem se 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
ketty m.e.

Spol: 
|
 |
« Odgovor #20 : 29. Ožujak 2009, 19:16:19 » |
|
 nisam dobro ni pročitala bila..... u svakom slučaju slažem se sa Nikom ...  pa...organizatori....učinite nešto 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
f6
Spol: 
Vozi: fazer 600 Lokacija: Dubrovnik
|
 |
« Odgovor #21 : 29. Ožujak 2009, 19:39:23 » |
|
Knin-Sisak 4 sata, Sisak-Vukovar 3 sata.... Knin-Vukovar ako idete od Zagreba autoputem bez svraćanja u Sisak imate 6 sati vožnje Ovako ćete stići u Sisak u podne-jedan i onda ćete cijeli dan zjevati...
Stvarno ne znam zašto ne odvozite u subotu skroz do Vukovara ili barem do Slavonskog Broda ili negdje bliže, gubite cijeli dan bez veze... U nedjelju se morate ustati rano i jurišati autoputem i biti cijeli dan krepani i umjesto da nedjeljno jutro provedete na miru u Vukovaru, tražit ćete smještaj i Vas i motora u gužvetini koja će taj dan biti u Vukovaru Moj savjet je da u subotu odvozite šta dalje
Knin -Sisak se vozi 4 sata ali kad voziš sam. Sumnjam da će velika grupa koja još svako malo staje stići tako brzo. Ali u svakom dajte mišljenja pa će se na sastanku org. odbora o njima raspraljati 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Pozdrav moto forumašima, ma gdje bili! ne smeta
|
|
|
WD-40

Spol: 
Vozi: Z--The Hornet-s Nightmare :) Lokacija: Dubrovnik-Župa
|
 |
« Odgovor #22 : 29. Ožujak 2009, 19:58:21 » |
|
Koliko je moto-klubova obavješteno? (diljem HR) ?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
fjaka

Spol: 
Vozi: transalp650, DT125, beverly250, stalker50 Lokacija: Dubrovnik
|
 |
« Odgovor #23 : 29. Ožujak 2009, 21:00:20 » |
|
i moto forume treba obavjestiti... ideja od Nike stoji 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Djeki

Spol: 
Vozi: nešto Lokacija: dubrovnik,Pile
|
 |
« Odgovor #24 : 29. Ožujak 2009, 23:28:08 » |
|
do siska se ide starom cestom tako da se usputni klubovi i free raideri mogu priključiti karavani.ja sam isto mislio da će ići autobanom i tako nebi valjalo,ovo je bolje 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
nisam brz,ali stižem
|
|
|
|