Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2] 3 4 ... 13   Dolje

Autor Tema: Vožnja Za Vukovar, 1.-3.05.2009.  (Posjeta: 20019 )

djani

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: heritage softail
Odg: Vožnja Za Vukovar 2009
« Odgovori #25 : 30. Ožujak 2009, 11:07:50 »

Bleiburg je 2 tjedna posle pa i ja još razmišljam,treba mi love i slobodnih dana koje uzimam od godišnjeg odmora,brzo mi ih nestade.
Ma tako je i ovamo. a žena trudna pa je ne bi htio u petnaest dana ostavit da bude sama deset. Al još je sve moguće. Pozz..
Evidentirano
pomalo!!! vrag odni i prišu...
ponosan motorist
www.korkyrariders.hr

cobRRa

« Odgovori #26 : 30. Ožujak 2009, 15:54:10 »

Ma tako je i ovamo. a žena trudna pa je ne bi htio u petnaest dana ostavit da bude sama deset.Al još je sve moguće . Pozz..

:naklon: djani svaka cast, briga i postovanje prema bliznjima prije svega. kada je put u tom pravcu i na tu " destinaciju " onda ne mogu da ne idem, a sa druge strane sta je to od zagreba i od onih uvjeta iz prve karavane.
prijatelju, kada se priblizi svibanj mjesec najbolje ces znati. :wink:

pozdrav Vukovarkama i Vukovarcima te svima koji ce sudjelovati u ovoj voznji. :palacgore:
Evidentirano

djani

• **
« Odgovori #27 : 30. Ožujak 2009, 18:14:49 »

Ma tako je. Treba podržat ekipu jer cilj je poznat svima. Druženje kroz Hrvatsku na motorima je  :palacgore:. Samo da vrime posluži i nema straha.
Samo naprid ekipa, al pomalo, vrag odni i prišu...
Evidentirano
ponosan motorist
www.korkyrariders.hr

bura1600

• **
  • Vozi: xv1600
« Odgovori #28 : 30. Ožujak 2009, 19:25:10 »

Ma tako je. Treba podržat ekipu jer cilj je poznat svima. Druženje kroz Hrvatsku na motorima je  :palacgore:. Samo da vrime posluži i nema straha.
bar se rebi nigdi ne žuri :LOL: :piva: :piva: :piva:
Evidentirano

rus

• Vozi: Capo di tutti capi-Caponord
« Odgovori #29 : 30. Ožujak 2009, 20:12:21 »

:palacgore:

Evidentirano

djani

• **
« Odgovori #30 : 31. Ožujak 2009, 22:25:41 »

ŽIVILI!!!! :D :palacgore:
A di je nestao dopis???
Evidentirano
ponosan motorist
www.korkyrariders.hr

Memphis

• **
  • Vozi: Honda CB750F sa suputnicom
« Odgovori #31 : 31. Ožujak 2009, 22:27:27 »

Šteta za putovanje autocestom,
ali prijedlog da se odvozi što bliže Vukovaru dan ranije je odlična.
Ima se vremena za odmor osobito ekipi iz krajnjeg juga,
a možda netko želi odvoziti koju lokalnu turističku vožnju po okolici.
Manje ćete biti umorni i za povratak svojim domovima.
Evidentirano
NIJE VAŽNO KOJI MODEL BIKEA VOZIŠ,
VJETAR JE ISTI ZA SVE.
MK WINNERS - CROATIA

djekomax

• Vozi: Kawasaki ZX9R
« Odgovori #32 : 31. Ožujak 2009, 22:28:36 »

ŽIVILI!!!! :D :palacgore:
A di je nestao dopis???
ja sam ga uspio pročitati i nestade!
Evidentirano

Djeki

• **
  • Vozi: nešto
« Odgovori #33 : 31. Ožujak 2009, 22:28:51 »

ups, stari pečat  :LOL:
Evidentirano
nisam brz,ali stižem

Faber

• GOSPAR SLAVONSKI
  • Vozi: kawasaki ER-5 i penny lane
« Odgovori #34 : 31. Ožujak 2009, 22:30:27 »

:palacgore: :palacgore:
Evidentirano
Acta non verba!
  slike kawERa
Kad imaš Kawasaki i Penny,imaš cijeli svijet.. a kad ti je Marin tu onda svijet može pričekati 8)

xlvelo

• **
  • Vozi: honda xl 650 v transalp
« Odgovori #35 : 31. Ožujak 2009, 22:48:00 »

Evidentirano
Think PINK!
UNBELIEVABLE SE ČITA AMBILIVIBL !!!

xlvelo

• **
« Odgovori #36 : 31. Ožujak 2009, 22:48:44 »

Na večerašnjem sastanku O.O. odlučeno je da se promjeni ruta putovanja tj. razmotrena je i prihvačena sugestija da se prvi dan ide što bliže te da se drugi dan stigne u Vukovar. Dakle otpadaju Knin i Sisak i ide se za Karlovac gdje je noćenje najvjerovatnije u vojarni, a drugi dan tj. u subotu ujutro autocestom prema Vukovaru gdje bi trebali doć do ručka. Više detalja ćemo objaviti sutra jer smo u intenzivnim pregovorima s Gradom Vukovarom koji će tek sutra na sastanku poglavarstva definirati protokol proslave. Smještaj u Vukovaru će također biti organiziran u zatvorenom prostoru a objavit ćemo i kontakte privatnih iznajmljivača smještaja te hotela u Vukovaru i Vinkovcima. Za sada toliko uz ispriku jer sam imao problemčića s p.c.-om.Hvala na razumijevanju !
« Zadnja izmjena: 31. Ožujak 2009, 23:16:49 xlvelo »
Evidentirano
Think PINK!

djani

• **
« Odgovori #37 : 31. Ožujak 2009, 22:49:51 »

Evo je stigla natrag.  :palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore:
Evidentirano
ponosan motorist
www.korkyrariders.hr

Nike

• NIXON - DALMATI MC
  • Vozi: YAMAHA FZ6N, YN50
« Odgovori #38 : 01. Travanj 2009, 00:06:46 »

]
Na večerašnjem sastanku O.O. odlučeno je da se promjeni ruta putovanja tj. razmotrena je i prihvačena sugestija da se prvi dan ide što bliže te da se drugi dan stigne u Vukovar. Dakle otpadaju Knin i Sisak i ide se za Karlovac gdje je noćenje najvjerovatnije u vojarni, a drugi dan tj. u subotu ujutro autocestom prema Vukovaru gdje bi trebali doć do ručka. Više detalja ćemo objaviti sutra jer smo u intenzivnim pregovorima s Gradom Vukovarom koji će tek sutra na sastanku poglavarstva definirati protokol proslave. Smještaj u Vukovaru će također biti organiziran u zatvorenom prostoru a objavit ćemo i kontakte privatnih iznajmljivača smještaja te hotela u Vukovaru i Vinkovcima. Za sada toliko uz ispriku jer sam imao problemčića s p.c.-om.Hvala na razumijevanju !
Odlična ideja za Karlovac! Tako ćete drugi dan imati manje vozit
Evidentirano
D.F.F.D.

xlvelo

• **
« Odgovori #39 : 01. Travanj 2009, 11:06:06 »

Zahvaljujemo se BIKERS BROTHERS-ima SISAK na svemu što su uradili na pripremama prihvata sudionika vožnje za Vukovar. Iskreno nam je žao što se u ovoj novoj varijanti rute Dubrovnik-Karlovac-Vukovar zaobilazi Sisak jer je ekipa odlično surađivala s O.O. i prva odradila svoj dio posla. Nadamo se da svi shvačaju da se ruta prilagođava tako da bude optimalna za večinu sudionika te da sigurnost mora biti na prvom mjestu !
Evidentirano
Think PINK!

dida

• **
  • Vozi: Dragu na more
« Odgovori #40 : 01. Travanj 2009, 12:13:09 »

Ne podržavam ovakvo organiziranje ove hvalivrijedne akcije vožnje za Vukovar. Čudi me jedino da nitko iz ekipe organizatora nije uvidio neke propuste u prijašnjoj organizaciji slične akcije. Znam da ovo organiziraju ljudi na dobrovoljnjoj bazi i sve ih znam i mogu reći da sam s njima dosta i prijatelj, ali moram ovo komentirati i napisati. Moje je neslaganje u tome što ovo mora biti akcija naziva Dubrovnik - Vukovar - Dubrovnik. Akcija u kojoj se ljudi dovode organizirano do Vukovara, a poslije toga koga briga za njih, nikako ne stoji. U jednom postu sam čak pročitao da se ekipa možda vraća preko Bosne za Dubrovnik?? Smatram da to nije u redu. Nitkome ne bi bilo drago da se kome nešto dogodi pri povratku, ili možda vaša odgovornost obuhvaća samo put do Vukovara. Nikako ne mogu zaboraviti lanjsko vraćanje Dide iz Crikvenice, koji se je  po noći i po onoj hladnoći vozio djelom puta sam prema svojoj kući i strepnje svih nas koji smo ga zvali na telefon i pitali gdje je i kako mu je. To nije u redu. Prijatelji, ako ste sve organizirali kako treba, a što vjerujem, poduzmite i taj mali korak i dogovorite bar kako tako i zajedničko vraćanje svih sudionika pa tako i onih koji vam se pridruže putem do gore. Zato nije prikladno mjenjati trasu povratka i ona mora ostati ista kao i put gore ili približno takva. Puno pozdrava organizatorima i želio bih da ovo shvatite dobronamjerno
Evidentirano

djekomax

• Vozi: Kawasaki ZX9R
« Odgovori #41 : 01. Travanj 2009, 12:36:32 »

Ne podržavam ovakvo organiziranje ove hvalivrijedne akcije vožnje za Vukovar. Čudi me jedino da nitko iz ekipe organizatora nije uvidio neke propuste u prijašnjoj organizaciji slične akcije. Znam da ovo organiziraju ljudi na dobrovoljnjoj bazi i sve ih znam i mogu reći da sam s njima dosta i prijatelj, ali moram ovo komentirati i napisati. Moje je neslaganje u tome što ovo mora biti akcija naziva Dubrovnik - Vukovar - Dubrovnik. Akcija u kojoj se ljudi dovode organizirano do Vukovara, a poslije toga koga briga za njih, nikako ne stoji. U jednom postu sam čak pročitao da se ekipa možda vraća preko Bosne za Dubrovnik?? Smatram da to nije u redu. Nitkome ne bi bilo drago da se kome nešto dogodi pri povratku, ili možda vaša odgovornost obuhvaća samo put do Vukovara. Nikako ne mogu zaboraviti lanjsko vraćanje Dide iz Crikvenice, koji se je  po noći i po onoj hladnoći vozio djelom puta sam prema svojoj kući i strepnje svih nas koji smo ga zvali na telefon i pitali gdje je i kako mu je. To nije u redu. Prijatelji, ako ste sve organizirali kako treba, a što vjerujem, poduzmite i taj mali korak i dogovorite bar kako tako i zajedničko vraćanje svih sudionika pa tako i onih koji vam se pridruže putem do gore. Zato nije prikladno mjenjati trasu povratka i ona mora ostati ista kao i put gore ili približno takva. Puno pozdrava organizatorima i želio bih da ovo shvatite dobronamjerno
:palacgore: :palacgore:
Evidentirano

deep

• **
  • Vozi: lagano
« Odgovori #42 : 01. Travanj 2009, 16:42:22 »

Čitajući vaša "predomišljanja" upravo sam potvrdio sam sebi da će to ipak biti ko koga obrije do Vukovara .

Dajte organizatori unesite malo sebe u tu organizaciju , vjerujem vam da nije lako , ali dajte malo sluha . Ako ste pratili prošlu vožnju kako su klubovi kroz koje gradove je prolazila karavana zdušno prihvatili istu.

Zar vam je toliko bitno stići u Vukovar , a da se i ne zapitate kojim smo putem stigli i koje smo gradove tom prigodom spojili u taj naš ,pardon vaš projekt .

Nije teško zaključiti da je najjednostavnije i najnezahtjevnije uhvatiti se autoceste . U tom slučaju sve ste riješili u 15 minuta .

Imate moju  poderšku da svi sretno stignete u Vukovar i sretno se vratite svojim kućama .

Evidentirano
Ovdje je nekad bio potpis!

bura1600

• **
  • Vozi: xv1600
« Odgovori #43 : 01. Travanj 2009, 23:43:00 »

Tako je dida ja sam bija u prvoj karavani i po nekim procjenama nas je u Vukovar ušlo oko 300

a za nazad nas je jedva bilo 10 i mi smo sretno stigli

ali je poginija jedan iz Siska i zbog toga bi se tribalo malo bolje organizirati

i da karavana bude DUBROVNIK-VUKOVAR-DUBROVNIK a ne DUBROVNIK- VUKOVAR

POZDRAV SVIMA I SVE POHVALE :palacgore: :palacgore: :palacgore:
Evidentirano

xlvelo

• **
Vožnja Za Vukovar, 1.-3.05.2009.
« Odgovori #44 : 02. Travanj 2009, 22:25:17 »

Vožnja za Vukovar kreće iz Dubrovnika u petak, 01. svibnja, 2009. u 09.30 sati s Pila. Na Pilama će se dubrovčanima pridružiti motoristi s područja Konavala i Župe dubrovačke čiji put počinje s Prevlake, krajnjeg juga Hrvatske. Prvi dan se vozi dionica od Dubrovnika do Karlovca. Usputne postaje su: Ploče, Makarska, Split, Sinj (ručak), Knin, Gračac i Korenica. Dolazak u Karlovac se predviđa oko 19.00 sati. Delegacija karavane će zapaliti svijeću na grobu nedavno preminulog karlovačkog motoriste Darka Černugelja. Večera, spavanje i doručak u Karlovcu su osigurani zahvaljujući Zajednici udruga HVIDR-a Karlovačke županije. Smještaj u karlovačkoj vojarni i sportskoj dvorani ovisno o broju sudionika.

Drugi dan, u subotu, 02. svibnja, se vozi dionica od Karlovca do Vukovara. Polazak iz Karlovca je u 08.30. sati. Usputne postaje su: Zagreb, Popovača, Okučani, Slavonski brod i Županja. Dolazak u Vukovar predviđen je oko 15.00 sati. Navečer će se održati veliki Moto-party na kojemu će svirati ATOMSKO SKLONIŠTE i dubrovačka rock grupa GRUHAK. Ostale aktivnosti koje se odnose na posjete spomen obilježjima i nedjeljni koncert će se uskladiti sa službenim protokolom proslave Dana grada Vukovara i naknadno objaviti.Za sad toliko.
Organizacijski odbor vožnje za Vukovar 2009.
                                                                                                            BAJKERSKO SRCE ZA VUKOVARSKU HRABROST !             
« Zadnja izmjena: 07. Travanj 2009, 08:32:27 Nike »
Evidentirano
Think PINK!

Shiverista

• *
  • Vozi: Shiver 750
Odg: Vožnja Za Vukovar, 1.-3.05.2009.
« Odgovori #45 : 07. Travanj 2009, 09:33:29 »

ideja je odlična, ja bi vam se priključio drugi dan negdje oko ZG-a, (zavisi gdje planirate napraviti okupljanje)  :palacgore:
Evidentirano

Nike

• NIXON - DALMATI MC
  • Vozi: YAMAHA FZ6N, YN50
« Odgovori #46 : 07. Travanj 2009, 16:11:41 »

Ova tema je OBAVIJEST i ona je zaljepljena gore kao naša podrška i reklama karavani iako se teme inače tek 7 dana prije događanja zalijepe na vrh.
Ništa nije brisano ni cenzurirano, tema je tu malo niže. Ja sam je jutros razdvojio jer mi se povraća od prepirki

http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,134083.0.html

Molim prije vrijeđanja i optuživanja da malo uključite oči. Hvala!

Tko će se voziti nek piše ovde, ko će se svađati nek piše u drugu temu...

Evidentirano
D.F.F.D.

Shiverista

• *
  • Vozi: Shiver 750
« Odgovori #47 : 08. Travanj 2009, 11:03:29 »

bilo bi ljepo da uz itinirer stavite i okvirno vremena i lokacije stajanja stajanja (Zagreb, drugi dan mi baš nije precizno) tako da možemo planirati kada bi vam se priključili.
Evidentirano

zele_tg

• **
« Odgovori #48 : 08. Travanj 2009, 12:46:40 »

bice vam bas lipo,lipa voznja,samo nemojte prebrzo vozit da se ne pogubite po cesti,nebi bilo lipo da nekoga ostavite
Evidentirano

laske

• *
  • Vozi: KAWASAKI ER6-n
« Odgovori #49 : 08. Travanj 2009, 13:02:12 »

bilo bi ljepo da uz itinirer stavite i okvirno vremena i lokacije stajanja stajanja (Zagreb, drugi dan mi baš nije precizno) tako da možemo planirati kada bi vam se priključili.

Baš mi je to sinoć palo na pamet, prijedlog je na mjestu skroz.

bice vam bas lipo,lipa voznja,samo nemojte prebrzo vozit da se ne pogubite po cesti,nebi bilo lipo da nekoga ostavite

Koliko znam karavana će biti predvođena policijskom pratnjom, servisnim kamionom sa ukrcajnom rampom. f6 ? elo ?
Evidentirano
Laske
 Str: 1 [2] 3 4 ... 13   Gore

Stranica je generirana za 0.153 sekundi uz 16 upita.