wrc

Spol: 
Vozi: miša Lokacija: ZagoRRje
|
 |
« : 29. Ožujak 2009, 12:49:26 » |
|
Moto Guzzi klub Hrvatska
Organizira Moto Guzzi rally Oroslavje-Istra 15.-17.05.2009.
Sav info na letku.
|
born to be wild
|
|
|
zpocekaj

Spol: 
Vozi: Moto Guzzi V65c Lokacija: ISTRA
|
 |
« Odgovor #1 : 21. Travanj 2009, 13:37:27 » |
|
Dobro nam došli Guzzisti i ostali . 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zpocekaj

Spol: 
|
 |
« Odgovor #2 : 22. Travanj 2009, 17:13:43 » |
|
Nego reci mi kakvu vožnju ste imali u planu. Ja sam lani bija vođa puta pa me interesira kako ste zamislili ove godine i di bi bija ručak ako če biti. S e čujemo . Pozdrav
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mg749ie

Spol: 
Vozi: Bellagio, bombon od motora, Lokacija: Zagrebačka ŽUPANIJA - prsten
|
 |
« Odgovor #3 : 22. Travanj 2009, 21:17:12 » |
|
ideja je super, ali mi je malo blizu s Umagom idem 8-10 svibnja u Umag, pa drugi vikend zaredom u Istru malo preblizu. Može kam drugam?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Možda jednog dana! SERBUS
|
|
|
mg749ie

Spol: 
|
 |
« Odgovor #4 : 22. Travanj 2009, 21:22:04 » |
|
vidim da se idu zvezde gledati, ruta je interesantna, ovisi o vremenu možda se pridružim. By the way gde vam je taj moto klub MOTO GUZZI-ja Hrvatska - u Oroslavlju?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
wrc

Spol: 
|
 |
« Odgovor #5 : 23. Travanj 2009, 13:41:14 » |
|
vidim da se idu zvezde gledati, ruta je interesantna, ovisi o vremenu možda se pridružim. By the way gde vam je taj moto klub MOTO GUZZI-ja Hrvatska - u Oroslavlju?
Klub je po cijeloj Hrvatskoj. Zato se i zove MOTO GUZZI KLUB HRVATSKA. Najbolje ti je nazvat nekog iz kluba i dobit češ sve informacije. Ono gdje ,kako,kada, zašto. Imaš brojeve telefona na letku.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
born to be wild
|
|
|
mg749ie

Spol: 
|
 |
« Odgovor #6 : 23. Travanj 2009, 17:32:59 » |
|
Klub je po cijeloj Hrvatskoj. Zato se i zove MOTO GUZZI KLUB HRVATSKA. Najbolje ti je nazvat nekog iz kluba i dobit češ sve informacije. Ono gdje ,kako,kada, zašto. Imaš brojeve telefona na letku.
ma važnije mi je ono kaj je to odmah iza Umaga slijedeći vikend ili samo 5 dana, moram dobiti dozvolu, a za ono prvo sam jedva iskamčil, pa bi možda bilo dobro da drugi put bude pomaknut ili čak isti termin pa se pridružimo Umagovcima. A to kak ste rašireni po RH super onda.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
legionar
Spol: 
Vozi: dvocilindraše Lokacija: Oroslavje
|
 |
« Odgovor #7 : 27. Travanj 2009, 22:08:59 » |
|
Nego reci mi kakvu vožnju ste imali u planu. Ja sam lani bija vođa puta pa me interesira kako ste zamislili ove godine i di bi bija ručak ako če biti. S e čujemo . Pozdrav
Evo da se i ja konačno uključim... generalno ideja je da mi Zagorci, Zagrebčani i Karlovčani (najavilo se i par Austrijanaca) krenemo u petak prije podne laganini po starim cestama pa da predvečer dođemo dole. Većina će kampirati a neki će se smjestiti u obližnjim kućama koji izdaju sobe. Subota u jutro slobodna za kave, marende i sl. a na vožnju Istrom krenuli bi oko podne. Ručak na terenu nismo planirali jer smo dogovorili sa Brankom iz Montane da nam pripremi neki meni kad se vratimo (oko 18 h). Znaš kud smo se vozili lani pa ti predlažem da osmislite neku rutu za ovu godinu, a ako imaš koga da nas putem počastite sa kakvom litricom crnjaka (pa ni pršut i sir nam nisu mrski) ili biskom, mislim da bi zavredil bar medalju !!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zpocekaj

Spol: 
|
 |
« Odgovor #8 : 28. Travanj 2009, 14:32:25 » |
|
Pa za rutu nije takav problem. Barem Istru znamo cilu. A za vino i kakvu rakiju se da nešto sredit pa makar mi sami ako ništa drugo. Ono ostalo vam posle smeta jer ide za zube. ha ha Nešto čemo več smisliti samo da vrime bude ok. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
legionar
Spol: 
|
 |
« Odgovor #9 : 28. Travanj 2009, 19:50:36 » |
|
Ma znao sam ja da se na vas može računati  najbolje ćemo se dogovoriti u petak na većer uz piće i sve u hodu odraditi. ekipa veli da smo lani propustili onu spilju u blizini pogledati, pa je prilika ove godine. (ne smijemo odma sve adute staviti na stol !)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zpocekaj

Spol: 
|
 |
« Odgovor #10 : 28. Travanj 2009, 20:09:39 » |
|
Več sam priča sa društvom i malo čemo i mi prostudirati kuda se provozati. Ta pečina nije daleko od Tičana. Baredine se zove i kod Nove Vasi kraj Poreča. Z a turu smo mislili da bismo mogli proći dio središnje Istre i proć Labinštinom.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
legionar
Spol: 
|
 |
« Odgovor #11 : 28. Travanj 2009, 22:34:45 » |
|
Mi se pouzdajemo u vaš odabir i uopće ne sumnjamo da će biti super. Dobra ekipa spremna za pjesmu, cugu, vožnju... još da nas vrijeme posluži gdje će nam biti kraj!? Sutra bi se trebao naći sa predsjednicom iTomom pa ćemo malo pročavrljati o svemu. Ako bude kakvih novosti, javim ti. Za sada hvala i pozdrav!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zpocekaj

Spol: 
|
 |
« Odgovor #12 : 06. Svibanj 2009, 16:29:04 » |
|
A ča je ovo zatišje pred buru? Nigdje nikega. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
thmc

Spol: 
Vozi: HD Lokacija: PULA
|
 |
« Odgovor #13 : 12. Svibanj 2009, 13:58:47 » |
|
Ako vam se Pula kako ucrta u ruti, prođite do našeg clubhousa.Možemo onda zajedno do Branka. Vina kod nas ima, medenica je hladna, pa kako god odlučite. Edi THMC 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
TWIN HORN MC
|
|
|
zpocekaj

Spol: 
|
 |
« Odgovor #14 : 12. Svibanj 2009, 14:17:04 » |
|
Pa i to bi moglo . Viti ču sa društvom kako i ča . 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zpocekaj

Spol: 
|
 |
« Odgovor #15 : 14. Svibanj 2009, 12:39:53 » |
|
Ben škvadra vrijeme polaska se bliži. Kako idu pripreme? Nadajmo se da če nas vrime poslužit. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
wrc

Spol: 
|
 |
« Odgovor #16 : 14. Svibanj 2009, 14:38:55 » |
|
Ben škvadra vrijeme polaska se bliži. Kako idu pripreme? Nadajmo se da če nas vrime poslužit.  Dio ekipe veceras ima visinske pripreme (kljet) za sutrasnji put ka Istri.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
born to be wild
|
|
|
zpocekaj

Spol: 
|
 |
« Odgovor #17 : 14. Svibanj 2009, 16:05:38 » |
|
Pa jasno je da se mora dopuniti gorivo za put. Sretan put svima koji stižu na relly. Pozdrav 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mg749ie

Spol: 
|
 |
« Odgovor #18 : 14. Svibanj 2009, 21:16:15 » |
|
sretan put svima, prošli vikend sam bio s klapom u Umagu, ovaj planiram biti doma na MK Banu, žao mi je kaj nemrem s vama, nagodinu se priključujem. Istra je super ceste, ljudi, vrijeme - sve odlično. Znam da ćete imati krasan provod i zezanciju.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mg749ie

Spol: 
|
 |
« Odgovor #19 : 15. Svibanj 2009, 19:11:17 » |
|
petak popodne, nadam ste da ste dogibali na mjesto događaja. Bute se javili nakon susreta, a ja Vam se bum pridružil s postom s drugog susreta. Valjda nebu padala kiša.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
thmc

Spol: 
|
 |
« Odgovor #20 : 17. Svibanj 2009, 12:41:50 » |
|
GUZZIčari ispred arene 
|
TWIN HORN MC
|
|
|
James1100

Vozi: rolling Stone Lokacija: Zaprešić
|
 |
« Odgovor #21 : 17. Svibanj 2009, 14:42:25 » |
|
GUZZIčari ispred arene  sad sam zavidan još više  daj još slika  žena bolesna, dijete upravo izvadilo krajnike... jučer prije podne došao iz bolnice i sad sam doma nurse  nadam se boljoj sreći iduće godine 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zpocekaj

Spol: 
|
 |
« Odgovor #22 : 17. Svibanj 2009, 19:46:02 » |
|
Dobra slika ali bi mogla još koja tamo di smo svi skupa. Skup i vožnja su prošli super. Nadam se da je do doma bilo sve uredu. Ko ima jpš slika nek stavi da i mi drugi malo pokupimo koju. Pozdrav 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
thmc

Spol: 
|
 |
« Odgovor #23 : 17. Svibanj 2009, 20:22:38 » |
|
evo još.
|
|
|
|
Evidentirano
|
TWIN HORN MC
|
|
|
wrc

Spol: 
|
 |
« Odgovor #24 : 19. Svibanj 2009, 14:49:40 » |
|
Niko nist ne pise  ? Ono kak je bilo? Zakaj je bilo? Ili je ona stara? "Gusti se ne prepricavaju, oni se doživljavaju." 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
born to be wild
|
|
|
|