Jednostavno je nemozes nista pokvarit 
zašto čovjeka navodiš na krivi put ...

kako ne može ništa pokvariti ? ... mogu se kladiti da će mu bar jedan imbus provrtiti ... a nejednom sam vidio da se gumice sjebu pri vraćanju klipa...

očito je da djeko to ne radi svaki dan i da je došao po savjet i pomoć... jer da je siguran u to što radi, nebi došao pitati ... !?!?
djeko, nije to tako strašan posao, i siguran sam da ga možeš i sam napraviti, ali moraš paziti na nekoliko sitnica koje ti mogu zagorčati posao ...

Imbusi koji spajaju dvije polutke čeljusti u 99% sličajeva zapeknu, pa ih je potrebno malo "probuditi" sa nekoliko "muških" udaraca čekićem ..

... znači staviš čeljust na čvrstu podlogu i podmetneš pod doljnji dio vijka nešto tvrdo, tako da ne udataš bezveze, onda u imbus vijak staviš odgovarajući imbus nastavak za gedoru i po njemu mazneš čekićem par puta... onako muški, ali ne pretjerano ... taman koliko treba... i koristi kvalitetan imbus ključ

.... to ti je prvi korak... Kad popustiš vijke, nemoj ih skroz odvrnuti, nego ostavi tako... uzmi neki tanji mekši komad letvice (od lamperije ili slično) i stavi između klipova (tano gdje dođu pločice) i lagano kompresorom istjeraj klopove van (ČUVAJ PRSTE DA NE OSTANEŠ BEZ NOKTA) .... kad su klipovi vani, otšaravi vijke do kraja i izvadi klipove skroz van ... lagano izvadi i gumice .... gumice NE čistiti u benzinu ili ivasolu... obriši ih mekanom krpicom natopljenom u kočiono ulje..

.... ostalo peri u čemu hoćeš ...

kad sastavljaš, prvo stavi gumice, pa klipove namaži kočionim uljem i lagano ih vračaj u čeljusti... plako ih rotiraj ljevo desno dok ne osjetiš da su prošli kroz gumice, ali ne forsiraj...