Evo i mene u ovoj predobroj temi... 28.01. sam uzeo GSXR 1100 '90 god. Motor je 2005 dosao iz Svice pa bio u Somboru,pa iz Sombora dosao u Vukovar kod jednog mog druga i evo sada i kod mene,taj bivsi vlasnik je totalna picajzla,zato sam i uzeo taj motor i platio ga onoliko koliko po godistu nikako ne vrjedi,pogotovo ne na srb papirima... Motor je cakum pakum i nemam sta pisati o nekim kvarovima i nedaj ti sreco da pocnem pisati o tome. Procitao sam svih 100 strana ove teme i Strash tebi svaka cast,Sile je kratak u komentarima,ali vidim da je doktor... Ugl. Imao sam Yamahu FJ1100,Hondu CBR 600F,Kawasaki ZZR 1100 i sada eto uljaru 1127... Nisam se puno vozio,hladno je,ali cini mi se da je ZZR ipak isao bolje od GSXR-a,pogotovo poslije 250... Jedno jedino pitanje koje cu vas pitati je u vezi ulja vidio sam brdo postova o ulju i opet neznam nista,Sada je u njemu MOTUL 3000 20W50 Mineralno... Po rijecima prijasnjeg vlasnika i jednog naseg ovdje cjenjenog majstora to je idealno jer je motor stariji i gusce ulje valja za uljare i kunu se da puno ljepse radi nego na 10W40. Ja ne bi ni pitao nego sam kod vas procitao da se ipak sipa polu-sintetika ili sintetika 10W40... Vrijeme je mjenjanja ulja i pitam vas sta da sipam i da li je istinita teorija da se n a uljarama pri promjeni druge vrste ulja mora skidati i uljnji hladnjak jer u njemu ostane cca 0,5l ulja sto ne smeta ako se sipa isto ulje,ali ako bi sad sipao sintetiku,onda bi mineralno morao skroz izbacit,tj. skidat hladnjak...