strasilo
dRRugi banirani moderator
Moderator

Spol: 
Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi Lokacija: Pozega
|
 |
« : 01. Travanj 2009, 23:21:39 » |
|
Dan kada ćemo se prisjetiti svih naših prijatelja bikera ,koji više nisu sa nama. R.I.P -ROUTE organiziraju BBS i 1.stBSH. Predviđena dužina rute oko 120 km, ako sve bude ok malo ćemo ju produžiti. Ovo nisu karmine i Svi sveti , ovo je dan i to su kilometri koje ćemo posvetiti prijateljima bikerima koji nisu više uz nas. Na ruti se neće posjećivati bircevi, sve će se događati na cesti i na motorima gdje i pripadamo. R.I.P. - RUTE kreće bez obzira na vremenske prilike ili neprilike. Petak 10.04 2009. Okupljanje od 12 sati polazak u 14 sati ispred 1.st BSH BIKERS BROTHERS SISAK 1.st BIKERS SAFE HOUSE www.biker-safe-house.com
|
|
|
« Zadnja izmjena: 06. Travanj 2009, 17:12:46 Alen »
|
Evidentirano
|
Opet sam dostupan na PP... LOL
Danas jesi sutra nisi .... jebiga LOL
|
|
|
kober

Spol: 
Vozi: Busu... Lokacija: Sv.I.Zelina
|
 |
« Odgovor #1 : 06. Travanj 2009, 17:00:48 » |
|
Daj malo pojasni sve to ? Jel samo voznja u komadu ili stajanja negdje? (ne mislim na birceve)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
strasilo
dRRugi banirani moderator
Moderator

Spol: 
Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi Lokacija: Pozega
|
 |
« Odgovor #2 : 06. Travanj 2009, 17:06:58 » |
|
iskreno, nemam pojma.... samo sam postavio obavijest ... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Opet sam dostupan na PP... LOL
Danas jesi sutra nisi .... jebiga LOL
|
|
|
habo
Spol: 
Vozi: honda magna 750 Lokacija: bjelovar
|
 |
« Odgovor #3 : 06. Travanj 2009, 18:23:25 » |
|
organizatori dajte više podataka gdje se nalazi okupljalište odakle se kreće,dali se gdje staje, od kud do kud se vozi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
habo bj
|
|
|
Gato

Spol: 
Vozi: malu Fazerku Lokacija: Slavonija ravna
|
 |
« Odgovor #4 : 06. Travanj 2009, 23:13:16 » |
|
Zanimljiva inicijativa, samo malo detalja nebi skodilo i to hitno, jer termin samo sto nije. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mijenjam Fazer 600 2001.god u super stanju za urednu Transalp 650.
Ne slusajte narodnjake, umrite prirodnom smrcu!
Free Rider - Mačak - Slavonija
|
|
|
B.B.S
 |
« Odgovor #5 : 06. Travanj 2009, 23:39:25 » |
|
Naše dugogodišnje bavljenje motorima pružilo nam je priliku da upoznamo dobre prijatelje, ali isto tako smo ostali bez dosta njih a,neke nismo uspjeli ni upoznati. Prošle godine smo odlučili postaviti R.I.P -Route. Ona nema fiksan datum nego će se i u narednim godinama održavati što bliže Uskrsu, bez obzira na koji datum pada i bez obzira kakvo će vrijeme biti. To najbolje znaju oni koji su nas posijetili prošle godine. Dakle na taj dan se Bikers Brothers Sisak voze za sve njih, poštivajući ideju kojoj su pripadali ili su joj težili. Ne posjećuju se bircevi, jer pod šankom nisu ni otišli. Sve se događa na cesti i motorima, male pauze, nova poznanstva i sve što ide uz bikerski život. Napravit ćemo između 120 i 150 km plus Vaša dolazna i odlazna kilometraža. Sisak-Petrinja-Kostajnica-Hrv.Dubica-Sunja-Sisak. Tko bude želio prenoćiti kod nas neka ponese vreće za spavanje. Ako nas posluži dobro vrijeme možemo organizirati kamp. Za sve ostalo brinu: BBS-club house i 1.st Bikers Safe House
Nadam se da sam malo uspio pojasniti čitavu stvar.
Dobro došli !!
BIKERS BROTHERS SISAK 1.st Bikers Safe House
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Bandit
ADMIN PIZDEK
Administrator

Spol: 
Vozi: Suzuki SV 1000 S Lokacija: Na, pod i u...
|
 |
« Odgovor #6 : 11. Travanj 2009, 20:35:54 » |
|
I kak je bilo? Fotografije? Dojmovi?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Procjene vrijednosti motocikala (i drugih vrsta vozila i plovila) pri kupoprodaji, a za potrebe plaćanja poreza. Javiti se na pp, ili na procjena.plovila@gmail.com
|
|
|
Layla
Spol: 
|
 |
« Odgovor #7 : 12. Travanj 2009, 11:52:37 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mi smo svežnjevi sjećanja i želja, zapakirani u krv i meso... ... hvala ti ... Ponosna Valkira
|
|
|
Gato

Spol: 
|
 |
« Odgovor #8 : 12. Travanj 2009, 11:54:16 » |
|
 Ovo je najbolje u cijeloj prici! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Layla
Spol: 
|
 |
« Odgovor #9 : 12. Travanj 2009, 11:59:42 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mi smo svežnjevi sjećanja i želja, zapakirani u krv i meso... ... hvala ti ... Ponosna Valkira
|
|
|
B.B.S
 |
« Odgovor #10 : 13. Travanj 2009, 21:51:14 » |
|
Ovogodišnja R.I.P-Route je iza nas. Gotovo 130 motora u zajedničkoj vožnji od 140 km sa samo jednim motivom da svoje kilometre posvetimo svim bikerima koji više nisu sa nama. BIKERS BROTHERS SISAK se zahvaljuju svim sudionicima ovoga moto događaja. Trudili smo se biti dobri domaćini, dati Vam sigurnost na cesti i što bolje vas ugostiti. Za one koji su ostali duže u noć, na prostorima 1.st Bikers safe towna priredili smo i ribu na rašljama i opet malo po pivi pa tako do jutra. BIKERS BROTHERS SISAK 1.st Bikers Safe House www.biker-safe-house.com
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
skorpion

Spol: 
Vozi: BMW K1200LT Lokacija: Jastrebarsko
|
 |
« Odgovor #11 : 14. Travanj 2009, 09:59:46 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Bandit
ADMIN PIZDEK
Administrator

Spol: 
Vozi: Suzuki SV 1000 S Lokacija: Na, pod i u...
|
 |
« Odgovor #12 : 14. Travanj 2009, 11:55:22 » |
|
...dati Vam sigurnost na cesti...
 Kako to misliš? Jer to je ono kaj nam u HR fali.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Procjene vrijednosti motocikala (i drugih vrsta vozila i plovila) pri kupoprodaji, a za potrebe plaćanja poreza. Javiti se na pp, ili na procjena.plovila@gmail.com
|
|
|
Loki
Našla bržega

Spol: 
Vozi: ne, ti si :P Lokacija: St
|
 |
« Odgovor #13 : 14. Travanj 2009, 15:57:37 » |
|
Jel ima koja slika kolone? Mislim, ono - bilo bi fora vidit ako je bilo puno motora?  Sta niko nije slikao u voznji?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
People often say that motivation doesn't last. Well, neither does bathing - that's why we recommend it daily.
|
|
|
skorpion

Spol: 
|
 |
« Odgovor #14 : 14. Travanj 2009, 16:09:17 » |
|
Ja nemam 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
vlucic
Forumski Grobnik
Moderator

Spol: 
Vozi: Kawasaki KLV Lokacija: Velika Mlaka
|
 |
« Odgovor #15 : 14. Travanj 2009, 16:23:53 » |
|
Jel ima koja slika kolone? Mislim, ono - bilo bi fora vidit ako je bilo puno motora?  Sta niko nije slikao u voznji?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Loki
Našla bržega

Spol: 
|
 |
« Odgovor #16 : 15. Travanj 2009, 08:29:25 » |
|
Vito zar sam nesto krivo rekla???  Pa sta ne bi bilo fora vidit kolonu od 120 motora u voznji ???  Nego, ako je ovo bio RIP route i spominje se gore sigurnost na cesti... Zasto je gore na slikama lik koji drzi bocu laskog  to piva ide uz sigurnu voznju, ili 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
People often say that motivation doesn't last. Well, neither does bathing - that's why we recommend it daily.
|
|
|
skorpion

Spol: 
|
 |
« Odgovor #17 : 15. Travanj 2009, 08:46:00 » |
|
Svatko je krojač svoje sudbine,na putu je bilo pive i soka :palacgore:a ti Loki ko da si sa marsa pala 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Loki
Našla bržega

Spol: 
|
 |
« Odgovor #18 : 15. Travanj 2009, 08:48:46 » |
|
Neko s marsa, neko s neceg drugog...  Ma nije li sramota da nemate vise nikakvih slika??? A daj, pa znate da sam iz st - mi forsiramo shemu ako nisi slikao nisi ni bio 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Tunja KT

Spol: 
Vozi: Logistiku Lokacija: Kutina
|
 |
« Odgovor #19 : 15. Travanj 2009, 11:11:28 » |
|
Pozdrav članovima BBS i svim sudionicima super organizirane R.I.P. rute! Moramo se zahvaliti na svemu priređenom, te još jednom pohvaliti rutu vožnje! I nemogu, a da ne napomenem da je ova vožnja bila daleko ugodnija i bez ikakvih grčeva u odnosu na prošlogodišnju na -4 stupnja, he,he. Onda su se odbrojavali kilometri kada će kraj vožnje, a ovaj puta je bila čak i kratka. Put do Kostajnice je bio odličan, ali smo iz razloga posjete naše kolegice bikerice koja je u bolnici u Sisku, vratili se istom rutom nazad, a nismo nastavili dalje. Ako postoji potreba, ispričavamo se zbog toga. Kasnije obaveze nam nisu dale da nastavimo druženje, ali nez obzira na to, mi smo se super proveli. Ako Bog da, i sve bude u redu, vidimo se i nagodinu. Ima još slika, ali mi komp zablokirao, pa će biti kroz koji dan! Živili! Prošlogodišnje iskustvo govori ovako http://vilenjaci.hr/files/arhiva_2008/sisak_hrv.%20kostajnica_dubica/sisak.html
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Gato

Spol: 
|
 |
« Odgovor #20 : 15. Travanj 2009, 12:28:28 » |
|
Neko s marsa, neko s neceg drugog...  Ma nije li sramota da nemate vise nikakvih slika??? A daj, pa znate da sam iz st - mi forsiramo shemu ako nisi slikao nisi ni bio  I vama fali filma nakon nekih festi, pa se morate fotkama podsjetit da ste bili? Ja mislio da sam u manjini... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
skorpion

Spol: 
|
 |
« Odgovor #21 : 16. Travanj 2009, 11:13:38 » |
|
|