Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [3] 4 5  Sve   Dolje

Autor Tema: 1. Memorijalne sportske igre branitelja motorista - Karlovac, 19.09.2009.  (Posjeta: 7393 )

Tigar5

• *
  • Spol: Muški
  • Vozi: YAMAHA FZ 6

Provozala bi se ja do Karlovca, ali moram sutra raditi, pa ovo druženje propuštam  :cry:

Ako Udbina ili Korenica nisu predaleko ,budem se približio u ponedjeljak ili utorak ? ! :cijpadrva: :vozi: :pila:
Evidentirano
Plitvička kraljica je drvena ali je moja.
Pamet u glavu,pa po gasu !
KANTARIONOVO ULJE MOŽETE NABAVITI KOD MENE (ULJE GOSPINE TRAVE)092-2697-907

Brada14

• *
  • Vozi: BMW R1200 C

ima nas koji su u 8 sati na pumpi - vidimo se :palacgore:
Evidentirano

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
  • Vozi: honda cbx 550 F1

Dolazim,vidimo se ujutro Pozdrav ekipi na prvoj liniji koja čuva šank :palacgore:
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,
Jedan je Fangio,Ostali su proizvod tehničke evolucije.
'' Apartmane i sobe s kupatilom; cijena po masi i dužini osobe ''

cobRRa

uf... sranje... imam jos tri sata za spavat... vidimo se na inonoj! :palacgore: :palacgore:
Evidentirano

sid

• Vozi: Kawasaki ZR 7

na zalost morao nazad,

hvala organizatorima na lijepom doceku, hladnoj pivi i dobrom grahu, a prije svega na atmosferi  :palacgore:
Evidentirano
VISE RADITE A MANJE PROSVJEDUJTE Z. A
Prodajem stan u Zgb. na Sv. Duhu
KOJI QURATZ VRIJEDI PENZICIMA IC' STRAJKAT ?

sviz

• *
  • Vozi: HONDA HORNET 600

najbolja disciplina na igrama - skokovi u vodu :-))))

Evidentirano
ili jesi ili nisi MOFRK
越野摩托车俱乐部

mrva1

• **
  • Vozi: yamaha dragstar 1100

evo nas vratili se jedan dio ekipe tigrovi doma a drugi je ostao nočiti u karlovcu
karlovčani svaka čast na organizaciji susreta i igrama te prekrasnom druženju, a i napokon Tigrovi osvojili 4 pehara u jednom danu, pa toliko nemamo ukupno do sad osvojenih odličja  :mrgreen:
karakter igara zaista zaslužuje da bude tradicionalan svake godine i nadam se da se vidimo i dogodine u još večem broju  :palacgore:

(Powered by frubar.net)
Evidentirano
Free rider Mrva i Jeja - "JEJIN MUŽ"
NITKO O MENI NE ZNA TOLIKO LOŠIH STVARI KOLIKO JA SAM ZNAM
Najžalije mi je mojih prvih 9 godina života...bez žena, cigareta i alkohola - AKO ŽELIŠ BITI IZNAD MENE ..... OBJESI SE....

grizzlyzg

• *
  • Vozi: TuDuM 900 by Grizzly

Pozdrav UBMC-u Karlovac na vrhunski odrađenom druženju,organizaciji igara,grahu,srnećem,kruhu,od kojeg sam sigurno dobio još koji gram :D,pa sve do nagrada koje su bile više nego izdašne(znam po mojim trkama oldtimera)... Sve u svemu ...SVAKA POHVALA !!!! Pozdrav od TNT RIDER-a ZG :palacgore:
Evidentirano
GRIZZLY ZG

cobRRa

mia i ja stigli prije nekih dva sata. nama bilo za pamcenje, sve po mom gustu... bravo! najvece pohvale na svemu deckima iz UBMC Karlovac i milijon posto se vidimo slijedece godine. :palacgore: :palacgore:

pozdrav svima koje znam od prije i koje sam jucer upoznal. :hello:
Evidentirano

dapola

• *
  • Vozi: kle 500 - bmw 1200 gs

Sve pohvale organizatorima i hvala na gostoprimstvu.
Evidentirano

kosta

• **
  • Vozi: motor
Evidentirano
SVIJET JE PUN GRBAVOG DRVEČA I BUDALA.

Udruga Branitelja Motorista Croatia
http://ubmc.hr/

ROBI_ZABOK

• *
  • Vozi: Yamaha Fazer

Pozdrav Karlovačkom UBMC-u i iskrene čestitke na organizaciji, gostoprimstvu, sadržaju, te fenomenalnoj klopici. Pozdrav i svima koji su bili tamo, a onima koji nisu bili , iz bilo kojega razloga, neka im bude žao. Kači i meni bilo je super i bilježimo se za sljedeći puta. :palacgore:
Evidentirano
MK VETERANI - ZABOK

zvjerko rider

• *
  • Vozi: Aprilia

Stigli i mi u Pulu. Isplatio se đir. Prvo veeeeliki pozdrav ekipi iz Karlovca. Susret bez  velikih rock grupa , ali sa velikim ljudima. Ugođaj prva liga, od sportskih natjecanja,ekipe , cijene cuge i klope ,i to kakve klope.Pozdrav kuharu! Drago mi je što sam upoznao neke ljude ( cobra,štef,vučica i njen vuk... :)),a poseban pozdrav ljudini od domačina, kojemu nekako moram dostaviti naš prišivak kluba. Snaći čmo se. :palacgore:
Evidentirano

habo

• *
  • Vozi: honda magna 750

evo i mene doma nakon obilaska Pisarovine pa do Topuskoga pa preko Siska do Bjelovara šta mogu kad volim ići okolo doma.A sada sve pohvale organizatoru hvala vam što ste me trlili već od Petka bilo je više nego ljepo od prostora pa do muzike, klope dragih ljudi ljepoga grada itd.Puno pozdrava do nagodine ili do nekoga ranijeg susreta MIST RIDERS   HABO  :cijpadrva: :biker:
Evidentirano
habo bj

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator

Samo riječi hvale UBMC-Karlovac na prvom ali baš pravom natjecanju u sportskom duhu sa ekipama (koje su se i umorile i nasmijale) kojoj nije puno tribalo da se na brzinu snađu i odigraju a od svega mislim da osim pivanja (kao slavuji) posebno bih izdvojio Šolaju i CobRRu na skoku sa skakaonice di se na kraju pustih mjerenja i pitanja starijih Karlovčana došlo ipak do saznanja da je visoka 10 metara  :palacgore: pozdravljam sve sudionike i moju ekipu (Winners and company) di se opet CobRRa iskazao u srazu protiv TIGROVA di je dao gol kao Maradona (Božja Ruka) a on je to učinio sa (Božjim Stomakom)  :LOL: a da ne spominjem našeg golmana Memphisa koji se sav polomio braneći opasne protivničke udarce :wink:Handžu koji je bio kao Karate Kid u XVI dijelu sa onim zaustavljanjima lopte u zraku nogom  :wink: a i Gryzzlyu na rošadama,mom padu i dodiru sa domaćinima u finalu di sam ostao bez nokta ali je Doc. to pokrpao sa kombinirkama i izolir trakom tako da se osjećam haj  :LOL: a sve je bilo toliko dobro da se jednostavno nema što reći nego da se ovakve igre samo jednostavno nastave jer startalo se odlično i na kraju ljudi Veliki Pozdrav Velikim LJudima od Visokog Papillona  :palacgore:  :palacgore:
« Zadnja izmjena: 21. Rujan 2009, 02:19:07 papillon »
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,

makai

• **
  • Vozi: TDM 900A

evo nas vratili se jedan dio ekipe tigrovi doma a drugi je ostao nočiti u karlovcu
karlovčani svaka čast na organizaciji susreta i igrama te prekrasnom druženju, a i napokon Tigrovi osvojili 4 pehara u jednom danu, pa toliko nemamo ukupno do sad osvojenih odličja  :mrgreen:
karakter igara zaista zaslužuje da bude tradicionalan svake godine i nadam se da se vidimo i dogodine u još večem broju  :palacgore:

:palacgore: kaposkid :peace: , sad mi je tek krivo kaj nisam išel.
Evidentirano
RED DRAGON RIDER - CICHLIDS POWER

ROBI_ZABOK

• *
Evidentirano
MK VETERANI - ZABOK

ROBI_ZABOK

• *
Evidentirano
MK VETERANI - ZABOK

ROBI_ZABOK

• *
Evidentirano
MK VETERANI - ZABOK

ROBI_ZABOK

• *
Evidentirano
MK VETERANI - ZABOK

ROBI_ZABOK

• *
Evidentirano
MK VETERANI - ZABOK

ROBI_ZABOK

• *

Evo , stavio sam slike pa se nadam da će svatko naći nešto što mu odgovara. Bilo je super, a što se tiće discipline skokova, e tu su nepobjedivi CobRRa i Šolaja :palacgore: :palacgore:
Evidentirano
MK VETERANI - ZABOK

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator

Koliko nas ima-ima i slika a svaka slika govori tisuću riječi pa prijatelji kad vam bude dosadno pogledajte i sjetite se,svatko će naći
   nešto za jedno divno druženje u čast Darka i svih koji su potrudili da se ovo sprovede u stvarnost,Pozdrav  :palacgore:

Free Image Hosting by ImageBam.com

Pozdrav Štefu i ekipi Tigrova koji su otišli tamo di se uvijek triba otići  :palacgore:

Čak sam sa CobRRom i Miom pogleda drugo poluvreme utakmice,ma nema što više reći  :D
« Zadnja izmjena: 21. Rujan 2009, 00:23:22 papillon »
Evidentirano

Bleki

• Vozi: GSX-R600

Slideshow s ovog memorijala, možete pogledati na našim web stranicama; evo linka: http://www.motoscena.hr/photo_galery_2009.html

Pozdrav još jednom svima s kojima smo se vidjeli u Karlovcu!
Evidentirano
Žive samo oni koji se bore!

grizzlyzg

• *
  • Vozi: TuDuM 900 by Grizzly

Samo riječi hvale UBMC-Karlovac na prvom ali baš pravom natjecanju u sportskom duhu sa ekipama (koje su se i umorile i nasmijale) kojoj nije puno tribalo da se na brzinu snađu i odigraju a od svega mislim da osim pivanja (kao slavuji) posebno bih izdvojio Šolaju i CobRRu na skoku sa skakaonice di se na kraju pustih mjerenja i pitanja starijih Karlovčana došlo ipak do saznanja da je visoka 10 metara  :palacgore: pozdravljam sve sudionike i moju ekipu (Winners and company) di se opet CobRRa iskazao u srazu protiv TIGROVA di je dao gol kao Maradona (Božja Ruka) a on je to učinio sa (Božjim Stomakom)  :LOL: a da ne spominjem našeg golmana Memphisa koji se sav polomio braneći opasne protivničke udarce :wink:Handžu koji je bio kao Karate Kid u XVI dijelu sa onim zaustavljanjima lopte u zraku nogom  :wink: a i Gryzzlyu na rošadama,mom padu i dodiru sa domaćinima u finalu di sam ostao bez nokta ali je Doc. to pokrpao sa kombinirkama i izolir trakom tako da se osjećam haj  :LOL: a sve je bilo toliko dobro da se jednostavno nema što reći nego da se ovakve igre samo jednostavno nastave jer startalo se odlično i na kraju ljudi Veliki Pozdrav Velikim LJudima od Visokog Papillona  :palacgore:  :palacgore:

Dragi naš papilončiću... ekipa se zvala TNT-WINERS COMPANY ( koalicija za bolje sutra) ... hvala ti za riječi hvale... :palacgore: NAJJAČI SMO...
Evidentirano
GRIZZLY ZG
 Str: 1 2 [3] 4 5  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.429 sekundi uz 15 upita.