danas sam "podigao" skuter sa servisa na 10.000 na kojemu sam usput ugradio i ovotematski malossi multivar.
odvozio sam 20tak kilometara danas po gradu i mogu reci da sam pozitivno iznenadjen i to ne samo performansama, nego i mogućnošću puno fluidnije vožnje.
niti u jednim okretajima nema gusenja prilikom dodavanja gasa. sada se ima osjecaj da je skuter 50kg laksi i kao da se promijenio agregat a ne variomat. čak se i zvuk promijenio - sada onak' više vuče na ..... raketu
sada se pri brzini od - meni najčešćih - 80kmh stroj vrti na 5000 okretaja. pri ovim okretajima Fuoco ima i deklarirani najveci moment pa smatram da je sada prijenos baš pogodjen jer strasno ubrzava iz ovih, sada dakle najčešćih, okretaja.
moram jos promijeniti i gume jer su ove ziva plastika pa sada kod naglog dodavanja gasa se malo zavrte na mjestu - pogotovu ako sam malo naprijed pomaknut na sicu prilikom starta.
sve u svemu - jako ugodno iznenadjen i maksimalno zadovoljan. narucio sam i malossijev kuplung a kojega cu morati malo pricekati jer se na 500tkama rijetko stavlja pa ga nemaju na lageru. ali pocastit cu Fuoca i s njim uskoro.
dodatno, ali meni ne i manje vazno : svaka pohvala deckima iz Piaggio servisa na Pešćenici. ovaj su puta servis odradili na nacin da nemam niti jednu pred i post servisnu primjedbu.
cak smo rijesili i ono sa proslo-servisnom zamjenom samo jedne svjecice. greska je detektirana i mladac koji je to radio je opomenut. i prije sam rekao - ljudski je grijesiti i svaka se greska moze ispraviti - bitno je samo pokazati dobru volju ili reci dobru rijec. eto - decki s Pešćenice -
ako vas zanimaju i cijene - samo recite - pa ću i njih publicirati.
uzivajte
.:.