Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2]  Sve   Dolje

Autor Tema: Alternator Suzuki GSX 1100 ?!  (Posjeta: 1391 )

Icek

• Spol: Muški
Odg: Alternator Suzuki GSX 1100 ?!
« Odgovori #25 : 16. Travanj 2009, 09:45:13 »

Isuse, jesam star !  :mrgreen:

Al još uvijek pališ  :palacgore: Ko i ova Suza
Evidentirano

BikerHR

• **
  • Vozi: KLE 650 Versys
« Odgovori #26 : 16. Travanj 2009, 10:09:21 »

Bio sam sada kod mehaničara i nemože skinuti magnete sa izvlakačem jer je netko stavio locktide.

Ja sam jednom imao sličan problem, LOCKTITE je tako jako držao kuplung korpu na konusu radilice, da čak ni veliki trokraki radapciger nije mogao ništa pomoći.

Natopio sam mjesta dosjeda sa acetonom, i ostavio jedan dan tako natopljeno. Sljedeće jutro korpa je odljetjela s radilice, lakše nego sam pretpostavljao.
Evidentirano
"Ponosni član SKQJ-a: ovo što pišeš već PREDSTAVLJA KAZNENO DJELO opisano HRVATSKIM kaznenim zakonom, a koje se progoni po službenoj dužnosti."

GIXER

• Vozi: Hayabusu
« Odgovori #27 : 16. Travanj 2009, 10:28:34 »

Inače GSX 1100 ( sve serije ) ima problema sa magnetom.
Zna se desiti da ako je magnet malo lošije zategnut, usljed vibracija se okrene, a jednom kad se sje... taj konus više nikad to ne drži kako treba.
Ti stari magneti su dosta teški i u kombinaciji sa poprilično grubim radom dešava se ovo što sam napisao.
Recimo, GSX 750 nikada nije imao takvih problema, ali je motor radio sa puno manje vibracija.
To kad skineš, dobro očisti, odmasti i luđački zategni !
Evidentirano
PRODAJEM POWER COMMANDER ZA HAYABUSU 1999 & 2000.
KORIŠTEN PAR MJESECI, 250 €

krk

• *
« Odgovori #28 : 16. Travanj 2009, 13:54:50 »

Baš sam bio kod mehaničara i puko mu je izvlakač ali magnet ne mrda. Rekao sam mu ovo za aceton pa će i to probat .
Javim se sa novim vijestima kada budu .
Pozdrav !
Evidentirano

bmw m 5

• Najbolji forumaš 2009. HONDA HRC TEAM
  • Moderator
  • Vozi: se VTR SP 01
« Odgovori #29 : 16. Travanj 2009, 14:03:14 »

Baš sam bio kod mehaničara i puko mu je izvlakač ali magnet ne mrda. Rekao sam mu ovo za aceton pa će i to probat .
Javim se sa novim vijestima kada budu .
Pozdrav !
kakav izvakac ima ? Ako je onaj univerzalni trokraki...tesko ce s tim to izvuci...Neka ponovo stavi drugi izvalac...neka ga dobro nategne...i zatim neka fenom ( onaj za lakirere) zagrije tijelo(dio koji sjeda na konus radilice) unutar magneta..te neka lupka cekicem po izvlakacu....i po potrebi doteze saraf izvlakaca.... :? Inace...locktite se stavlja na sarafe...Jedino ako neko nije stavio na konus radilice...jer je bio ostecen...mada nevjerujem  :misli:
Evidentirano
O&G Team

strasilo

• šafran
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
« Odgovori #30 : 16. Travanj 2009, 14:56:38 »

kakav izvakac ima ? Ako je onaj univerzalni trokraki...tesko ce s tim to izvuci...Neka ponovo stavi drugi izvalac...neka ga dobro nategne...i zatim neka fenom ( onaj za lakirere) zagrije tijelo(dio koji sjeda na konus radilice) unutar magneta..te neka lupka cekicem po izvlakacu....i po potrebi doteze saraf izvlakaca.... :? Inace...locktite se stavlja na sarafe...Jedino ako neko nije stavio na konus radilice...jer je bio ostecen...mada nevjerujem  :misli:

jebem ja majstora koji nezna koristiti radapciger ...  8)
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

krk

• *
« Odgovori #31 : 16. Travanj 2009, 18:12:40 »

Nije izvlakač trokraki već onaj na zavidavanje i stvarno je opasno čvrst .... ali evo desilo se čudo zavario izvlakač uzeo let lampu i nakon 9 pokušaja magnet je vani !!!!!!!! Onog kurca od locktite-a je bilo i po konusu  a ne samo na vidi !
Uglavnom kum je našao nekog lika iz Zagorja koji je istu mašinu imao i prodao nekom kome ne treba pa mu možda nabavi dijelove !!
Evidentirano
 Str: 1 [2]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.122 sekundi uz 15 upita.