Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 3 4 [5]  Sve   Dolje

Autor Tema: R.I.P. Antonio Lazić  (Posjeta: 10690 )

glocke

• *
  • Spol: Muški
  • Vozi: Aprilia RSVR
Odg: R.I.P. Antonio Lazić
« Odgovori #100 : 15. Travanj 2009, 10:22:33 »

Još jednom, od mene, velika hvala svima Vama na iskazanoj sućuti.
Posebno hvala svim dečkima koji su došli motorima; Požežanima, Minji, Želji, Ini...., vidio sam Indipendente, Brođane,
duštvo iz Zagreba Ante, Gajs, Vuhec(čitam bio si i ti),Mato...I naravno mojim Gradiščanima kao i svima ostalima.
Moram priznati da je dolazak motorima Antiovoj kući bio jako emotivan trenutak za sve nas, kao i paljenje motora na groblju.
Nekima sam se stigao javiti nekima na žalost ne.

@Ante,  hvala na lijepim riječima.Samo da znaš i on je često biranim govorio o Tebi.

pozdrav svima
 Igor

p.s. skoro zaboravih. Terza i Oracle svaka čast. Terza lijep govor.
« Zadnja izmjena: 15. Travanj 2009, 12:52:26 glocke »
Evidentirano

Tunja KT

• **
  • Vozi: Aprilia Pegaso 650
« Odgovori #101 : 15. Travanj 2009, 11:19:13 »

Iskrena sućut obitelji i svim članovima MK Diablo!
MK Vilenjaci Kutina!
Evidentirano

Chile

• **
  • Vozi: Husqvarna TC250
« Odgovori #102 : 15. Travanj 2009, 14:40:29 »

Nažalost ga nisam imao prilike upoznati ali ljudi koje znam imaju samo riječi hvale o njemu....

Počivao u miru....
Evidentirano
Bolje biciklom u kurvanje nego Mercedesom na poso!!!

mate

• Administrator
Odg: crasher za R.I.P. Antonio Lazić
« Odgovori #103 : 16. Travanj 2009, 14:59:20 »

Otvorio sam ovo samo zato što jednostavno ne znam kako i gdje to sve napisati, a da nije off topic ili slično.Hoću izraziti svoj bijes i tugu.Nemam namjeru biti patetičan, ali hebemu mater, pa šta se to dešava na ovom svijetu? Stalno netko gine na cesti. Nebitno u kakvom vozilu. Ne ulazim u razloge samih nesreća. Razumijemo svi taj feeling vožnje na motociklu. Razumijemo svi i da se ljudi različito voze. Ali MOLIM  sve koji ovo pročitaju da se ipak malo više paze. Prije par dana poginuo jedan naš prijatelj  i poznanik, prije svog vremena , naravno. Toliko stvari još je bilo pred njim ,da ne nabrajam sad… Koji ****c mu je to trebalo? Nisam ni ja kao biker u svojim prijašnjim postupcima i vožnjama ništa bolji. Jedva sam se izvukao iz nesreće prije 2 godine,  alkohol probudio zli alter ego u meni taj dan. Preorao slavonske njive motorom i ostao živ, na sreću. Najgore mi je što znam kakav je bio čovjek naš stradali prijatelj, poznanik i klupski drug. Veći od života, nasmijan, pozitivno nabrijan.Opći doprinos zajednici i moto klubu neupitan.Proklinjem sudbinu, nesretni slučaj ili kako god to netko želi nazvati. Nadam se da je sad svaki dan na Grobniku, koji je toliko volio.  Teško mi je  podnijeti  svoj oblik malog čovjeka kojem se bogovi smiju. Teško mi je podnijeti očaj i nemogućnost da Supermanovim moćima svi  vratimo vrijeme unatrag, par minuta prije kobnog događaja… i da odemo svi zajedno na roštilj, na Strmac…

ZBOGOM ANTONIO

Evidentirano
 Str: 1 ... 3 4 [5]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.06 sekundi uz 15 upita.