Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 3 [Sve]   Dolje

Autor Tema: Novosti u Brzinskom motociklizmu za 2006. sezonu.  (Posjeta: 2955 )

Saša 69

• motori.hr
  • Administrator
  • Spol: Muški
  • Vozi: Suzuki
Novosti u Brzinskom motociklizmu za 2006. sezonu.
« : 30. Studeni 2005, 18:13:44 »

Evo jedne novosti za sve vozače koji planiraju voziti prvenstvo Hrvatske i Đuro kup u 2006. godini. Na današnjem zadnjem sastanku brzinaca su donesene važne odluke po pitanju prvenstva i po pitanju kupa. Odlučeno je hoće li se voziti gradske utrke i kako će nam uopće izgledati prvenstvo u 2006. godini. Nakon 2-satnog sastanka, sve je uspješno određeno i nadamo se da će se svim vozačima svidjeti.

Prva točka dnevnog reda je bila rasprava i donošenje odluke o gradskim utrkama. Glavni razlog ne voženja takvih utrka su veliki sigurnosni problemi. Naime, voziti se po skliskim ulicama, gdje vas od raznih stupova, ograda, zidova i slično štiti samo slama, je više nego opasno. U nekim zemljama su zabranili takve utrke dok su recimo baš one najatraktivnije na primjer na otoku Manu. Kako god bilo, zbog sigurnosti vozača, donešena je odluka da se neće vršiti bodovni pritisak vozača da bi vozili te utrke. Jedina gradska utrka koja će ostati službeno u kalendaru PH je ona u Križevcima. Razlog toga je tradicija utrke i interes mnogih vozača da voze barem tamo. Kako bi se opet poradilo na sigurnosti i kako bi se smanjio pritisak na vozače, donesena je odluka da će se na kraju sezone jedna utrka odbijat u ukupnom zbroju bodova. Dakle, ako se ne nastupi samo na jednoj utrci, ona se može odbiti i bodovno se ne gubi ništa. Uz to je donešena odluka kako tada 3 Grobničke utrke u sklopu Alpe Adria i jedna gradska u Križevcima nisu dovoljne za kvalitetno prvenstvo. Stoga se Đuro ponudio da u terminu Speedweeka bude odvožena još jedna utrka koja će se bodovati za Ph i da za ovu godinu pokušamo jednu utrku odvoziti na nekoj stazi van Hrvatske, a u sklopu Alpe Adria prvenstva. Odluka je pala na Panoniaring. Dakle, imamo 6 utrka i to 4 Grobnika, 1 gradsku u Križevcima i jednu utrku na Panonia ringu. Vjerujemo da je to dobra odluka i nadamo se da je svi podržavaju. Žao nam je jedino što su na sastanak došli samo članovi iz 4 kluba pa ostali nisu mogli iznijeti svoje stavove. No, odluka je donešena.
Točne termine i kompletan kalendar će biti objavljen naknadno.

Što se tiče Đuro kupa i tu ima dosta novosti. Od 4 Happeninga koji će se voziti, samo 2 će se bodovati za Đuro kup. Da ne bi sve bilo jednostavno i monotono, Đuro se pobrinuo tako da će na stazama u Brnu i na stazi u Panoniaringu organizirati još dva susreta i upravo na njima će se voziti još dvije utrke za Đuro kup. Zanimljivo, zar ne. Još ako tome dodamo i 5. utrku koja će se voziti na karting stazi u Novom Marofu, dobivamo jedan stvarno interesantan Kup.

MotoHappeninzi će imati svoj poseban način bodovanja, no o tome ćemo više pisati kada organizator donese konačnu odluku.

Sve u svemu, za one koji se misle ozbiljnije posvetiti utrkama u 2006. godini, bit će pune ruke posla jer će se voziti popriličan broj utrka. Da rezimiramo još jednom.

PH
1. GROBNIK - utrka u sklopu Speedweeka
2. GROBNIK – utrka u sklopu AA
3. GROBNIK – utrka u sklopu AA
4. KRIŽEVCI – gradska utrka
5. GRONNIK – utrka u sklopu AA
6. PANONIARING – utrka u sklopu AA

ĐURO KUP
1. GROBNIK – utrka u sklopu Speedweeka
2. NOVI MAROF – zasebna utrka na karting stazi
3. GROBNIK – utrka u sklopu Motohappeninga No.21
4. BRNO – utrka u sklopu manifestacije pod nazivom Đuro Days
5. PANONIARING - utrka u sklopu manifestacije pod nazivom Đuro Days

K tome još dodamo 22. i 23. Happening i ove sezone nas očekuje ukupno 13 vikenda na stazi. Vjerujemo da je to i više nego dovoljno za jednu kvalitetnu trkaču sezonu. Pitanje je samo koliko će tko imati financija i vremena da sve to uspije pratiti.

Makar ću objaviti i kompletne pravilnike za Ph i za Kup, za kraj bi još samo napomenuo dvije važne izmjene u pravilniku za Đuro kup. Naime, na sugestije pojedinaca, Đuro je u Kupu prihvatio da se klasa Superstock može voziti na 17" slikovima te da u klasu 600 ulazi i Kawasaki 636 ali samo sa minimalnim izmjenama na motoru. Sad nemam pravilnik, ali mislim da dolazi u obzir samo slip-on auspuh. Više, točnije i detaljnije kad objavimo pravilnike.

To je u kratko to. U koliko se netko odlući voziti prvenstvo iduće godine, a da to nikad nije radio i ne zna kakva je procedura, može se obratiti u jedan od klubova članica Saveza i raspitati se. Također se može javiti i u Moto Klub "Motori" i priključit se našem Racing Teamu "Motori". Info broj od direktora sportske sekcije M.K. "Motori" je 091/5149-934 (Gigo). Bit će nam čast dati vam sve potrebne informacije i uključit vas u naš tim.
Evidentirano

Grawe RR

• Gost
« Odgovori #1 : 30. Studeni 2005, 18:45:27 »

HA HA HA HA!
Evidentirano

Grawe RR

• Gost
« Odgovori #2 : 30. Studeni 2005, 18:50:10 »

sad ce se sigurno svi koji imaju 636 prijavit za sezonu...
Evidentirano

M12

• **
  • Vozi: Kawasaki ER6n 2009. BIJELI PULSKE REGE!"!!!!!
« Odgovori #3 : 30. Studeni 2005, 21:02:53 »

ove sezone niš od toga premali sam
ali 2007 bit  če mi čast pridružit vam se :cool:
Evidentirano
MK Libertas Riders!

mate

• Administrator
« Odgovori #4 : 30. Studeni 2005, 21:09:07 »

I prošle godine je kod njega prolazio 636.
Evidentirano

Andreas

« Odgovori #5 : 01. Prosinac 2005, 00:11:36 »

Decki.. jab se vozio.. ako ima koji sponzor nije problem odglumit kamikazu sa moje strane.. ionako to radim na cesti po ledu svaki dan..   :mrgreen:

Moram bar jednom otic ove godine da se fino osramotim kad ponosno uzviknem yay.. a vrijeme cca 2:20  :mrgreen:  :mrgreen:

Hebiga nikad nisam shtopo... tko zna.. mozda bude u 2:15 ako uspijem nac polovne gume  :cool:  :mrgreen:
Evidentirano

gepeze

• Vozi: ZXR 750 J1, ZXR 750R K1, ZX-7RR N1,
« Odgovori #6 : 01. Prosinac 2005, 09:02:15 »

Citat: Andreas
likewise :mrgreen:

e konju jel ti imas isti broj mobitela ili si zaboravio kako se koristi, a?

javi se na PP ili na mob.
Evidentirano

Fireblade2

• Vozi: Honda CBR 954 RR
« Odgovori #7 : 01. Prosinac 2005, 12:49:19 »

Apsolutno sam kontra ukidanja gradskih utrka.
Da pojasnim moje razloge:
Nisam ja ludi splićanin koji je navikao voziti se u takvim uvjetima nego sam mišljenja da su gradske utrke od iznimnog značaja za popularizaciju motociklističkog sporta.
Sponzore je teško naći a ukoliko im i ne ponudimo nešto odnosno približimo širom gledateljstvu ovaj naš sport u kojega smo svi zaljubljeni neće ga na kraju ni biti,odnosno neće se ni razvijati.
Ove utrke bi po meni trebao odvoziti svaki vozač, baš radi publike pa ukoliko smatra da je opasno neka vozi smanjenim intenzitetom ako može.
Još nešto.Ove godine svi su mi govorili šta ne napravimo utrku kod nas  da malo dođu na more.Otvorio sam skupa sa Luigiem Aljinovićem - Điđiem moto klub u Splitu s ciljem da dovedem za dvije godine utrku i ovaj sport ponovo u Split i Dalmaciju.
Navešću i treći razlog koji je za jednog natjecatelja vrlo bitan a to su novci.
Tri gradske utrke voze se sa jednim parom guma i poslje ih još prodaš skoro za cijenu novih.Tri grobnika su 6 pari guma pa izračunajmo.
Mislim da svaki ozbiljniji natjecatelj koji je ove godine vozio gradske utrke može samo reći da je na njima uživao.
Šta se sigurnosti tiče sve je to opet puno sigurnije nego vožnja otvorenom cestom po gustom prometu što je trenutačna situacija za 99 posto vlasnika motocikala u Hrvatskoj.Pozovimo ih na stazu.Ja ne bih nikad želio biti prvak bez pravog izazova.
Pozdrav.

MK ¨MARJAN¨- Split
Evidentirano
www.CRO-MOTO.com

Online magazin

Saša 69

• motori.hr
  • Administrator
« Odgovori #8 : 01. Prosinac 2005, 12:54:54 »

Decec, ima nesto jako bitno u cijeloj prici. nesto sto je ispricao g.Srdoc i nakon cega su organizatori drugacije poceli gledati na stvari.

Kada netko na gradskoj utrci pogine, bilo vozac ili netko iz publike, sve odgovornost je na organizatoru. Srdoc je osobno prije par godina skoro zavrsio u zatvoru kada mu je vozac poginuo. u Srbiji je prosle godine isto bilo sranje i slicno..... ima tu jako puno. Da je Radman recimo odlucio tuziti savez za ozljede u Pozegi, nisam siguran tko bi izvukao deblji kraj.
Evidentirano

Saša 69

• motori.hr
  • Administrator
« Odgovori #9 : 01. Prosinac 2005, 13:38:18 »

HMS-u uložen protest na kalendar 2006. utrka brzinaca.

Eto, taman kada smo mislili da se rasprava koja se vodi već nekoliko godina konačno završila, nakon objave utrka planiranih za 2006. godinu, u HMS je stigao protest iz gradova koje su izbačene iz službenog kalendara prvenstva hrvatske. Da nam je znati samo gdje su svi ti predstavnici gradova bili za vrijeme sastanka i da nam je znati zašto nisu bili prisutni na zadnjem sastanku za koji je najavljeno da će se odlučivati o tome. U svakom slučaju, sastanak je predviđen za četvrtak 15.12. sa početkom u 15:00 u Domu sportova. Ovoga puta direktor discipline poziva i sve vozače da dođu kako bi iznijeli svoje stavove o toj očito sve delikatnijoj situaciji.

Sad bu opet sranja. Opet ce se svi poklat medjusobno.
Evidentirano

Gigo

• **
  • Vozi: Travanjku
« Odgovori #10 : 01. Prosinac 2005, 13:47:07 »

Da i moje mišljenje je da se gradske utrke ne trebaju održavati ALI....
Evo u brzinskom prvenstvu OLDTIMERA čak se i povećao broj utrka pa ih ove godine ima ukupno 11 :shock:  :shock:  :shock: !!!
Od toga samo 3 na Grobniku :(  a ostale su sve po klizalištima u gradovima!!!  :evil:
Neznam kuda to vodi!Svi se ponašaju kao da su to revije starih motora a ne utrke PH!!Vjerujte stari motori stvarno mogu dosta pojuriti a tek kad ugledaš nekakvu ogradu ili bilo kaj treba i stati nekako!!A kako??Kočnice stare koncepcije koji put i popuste nakon par krugova po užarenom asfaltu a tek skliskom i po kiši da i ne govorim!!Strava!!
Stvarno dok se netko ne zakuca u stup ili plot kakav!A kaj onda!!Gdje tražit krivca?HMS,direktor utrke,organizatori?? :?:  :?

Saša 69

• motori.hr
  • Administrator
« Odgovori #11 : 01. Prosinac 2005, 13:54:06 »

Ma ja jos mogu razumiti da se u gradovima voze oldtimeri. To su ipak utrke sa tradicijom i motori nisu nista naopredovali (mozda su neki jedino nazadovali). Dakle kako se vozilo nekad tako se vozi i sad.

Za brzince je malo drugacije ipak. Prica se o kracenju ravnica, o usporavanju utrke, o ubacivanju jos pokojih shikana kako bi se poradilo na sigurnosti. Pa dobro, zar ce vozaci na motorima od 160+ konja voziti 80 km/h ??? Onda se mozemo svi i sa skuterima utrkivati zar ne ?

Ne znam, mozda da se u gradovima vozi samo klasa 125 od brzinaca. Stvarno ne znam. Ne vidim zasto je tako lose da se gradske utrke boduju samo za kup. Pa tko voli, nek izvoli.
Evidentirano

Shokrefumi

• "Maestro delle termocoperte"
  • Vozi: ne precesto
« Odgovori #12 : 01. Prosinac 2005, 13:56:55 »

mene zanima nesto u vezi sudaca. kaj im nemoze organizator pribavit SVE zastavice koje su propisane od strane FIM-a a samim time i od HMS-a? u Bjelovaru i Krizevcima ove godine su neki prisustvovali sudarima bas zato jer sudac ne mase plavom zastavicom, tj. nema ju! a to je isto tako jedan vazan aspekt sigurnosti jer se vozacu putem zastavica signalizira stanje ispred njega! ali sudci su imali sam crvenu zastavicu! to se nikako nesmije dopustit!
Evidentirano
Living a dream. But it's a lonely one.

Saša 69

• motori.hr
  • Administrator
« Odgovori #13 : 01. Prosinac 2005, 14:07:03 »

Mene vise brinu gume koje jedan vozac srusi pa drugi na njih naleti, isto kao i cinjenica da se nikama desilo da bakica pretrcava cestu iz crkve.

Cinjenica je da su gradske utrke jako opasne i da sto god organizaotr naparavi, one nece biti puno manje opasne. Stvar je samo u tome hoce li se te utrke odrzavati zbog tradicije, ili ce se odluciti da danasnji motori nisu za to i kako te utrke vise nisu primjerene tim motorima.

Osobnog sam misljenja da bi puno kvalitetnije prvenstvo bilo vozeno na nacin kako smo to formirali jucer, ali mene se ne pita, ja sam samo jedno zrno u vreci graska  :mrgreen:
Evidentirano

baxy

• Vozi: Honda cbr1000rr
« Odgovori #14 : 01. Prosinac 2005, 14:15:24 »

Nemrem belivit....ova priča sa zastavicama me nasmijava već 5 minuta...

A možda imaju zastavice al ih je sram mahat, a možda imaju položene ispite za suce možda nogometne il nešto slično....a možda pista (ulica) ima homologaciju za utrke državnog prvenstva.....a možda će zone izlijetanja biti proširene tako da će se stupovi, semafori, kuće i sl biti porušeni pa ćeš se moć bez problema zaustavit na travu il šoderu....možda će gradonačelnici raspisati novčane nagrade recimo za 1. mjesto 2milje eura..2. milju i pol...itd....mislim da hoće sigurno i to će se lako  proveriti za nekoliko dana kad javnosti bude dostupan proračun tog istog grada koji organizira utrku....pa će se odma vidjeti kolka lova ide na trku....
možda će komisija za pregled staze koja treba brinuti o sigurnosti napisati pozitivno izvješće da je sve ok i nema razloga da se ne vozi po tim istim gradovima, ....

sorry , neznam gdje sam proživio ovih 40 godina...pa ništa se nije pomaklo...ni milimetar....živjele 70-te prošlog stoljeća

PIH!!!!!!!
Evidentirano
Hoće li Bradl, Haslam ili Rossi ikada odvoziti krugove na Grobniku brže od svojih ćaća .. ??

Diver

• **
  • Vozi: aprilia RSV 1000 tuono
« Odgovori #15 : 01. Prosinac 2005, 14:38:52 »

Imam jedan mali skromni prijedlog, a on je taj da bi se na ovim stranicama osim prvenstva PH u brzincima mogli popratiti i enduro utrke i motocross utrke za PH, kako s kalendarima natjecanja tako i s eventualnim rezultatima i izvješćima sa istih...

pozdrav,

Hvala
Evidentirano
red - carbon TUONO Fighter

dottore

• **
« Odgovori #16 : 01. Prosinac 2005, 14:45:52 »

Šteta što niste uvrstili i Banjaliuku u PH :-(
Evidentirano
www.akcrankshaft.com<br />auto-moto

Saša 69

• motori.hr
  • Administrator
« Odgovori #17 : 01. Prosinac 2005, 15:00:20 »

Banjaluka nije uvrstena u kalendar jer su svi vozaci izjavili kako je to najopasnija staza koju su ikad vozili  :wink:

Sto se tice krosa i enduro utrka, nesto se na tome radi, tj. Robert Saric sad koliko je to dovoljno ja ne znam, ai za sada, to je najvise sto se moze.

Jedina promjena koja se moze desiti je ako se aktivira iduce godine glasnogovornik koji ce svim novinarima redovito slati izvjestaje o utrkama.
Evidentirano

Fireblade2

« Odgovori #18 : 01. Prosinac 2005, 16:13:24 »

Citat: Sasa MK Motori
Decec, ima nesto jako bitno u cijeloj prici. nesto sto je ispricao g.Srdoc i nakon cega su organizatori drugacije poceli gledati na stvari.

Kada netko na gradskoj utrci pogine, bilo vozac ili netko iz publike, sve odgovornost je na organizatoru. Srdoc je osobno prije par godina skoro zavrsio u zatvoru kada mu je vozac poginuo. u Srbiji je prosle godine isto bilo sranje i slicno..... ima tu jako puno. Da je Radman recimo odlucio tuziti savez za ozljede u Pozegi, nisam siguran tko bi izvukao deblji kraj.

Slažem se tu...ako neko želi organizirati takvu utrku neka onda zadovolji sve uvjete.Ako nemože nema o čemu pričati.Sastanak je dobar ali nije nužno da utrke treba ukinuti,treba ih definitivno bolje organizirati.Da li je to moguće na nama je da zaključimo.Mislim da bi vozači morali tu imati veliku ulogu i da bi nam svima prvenstveno trebala biti sigurnost u pitanju.
Evidentirano
www.CRO-MOTO.com

Online magazin

maverick

• **
  • Vozi: sta stigne.... :)
« Odgovori #19 : 01. Prosinac 2005, 17:48:01 »

HMS-u uložen protest na kalendar 2006. utrka brzinaca.

Eto, taman kada smo mislili da se rasprava koja se vodi već nekoliko godina konačno završila, nakon objave utrka planiranih za 2006. godinu, u HMS je stigao protest iz gradova koje su izbačene iz službenog kalendara prvenstva hrvatske. Da nam je znati samo gdje su svi ti predstavnici gradova bili za vrijeme sastanka i da nam je znati zašto nisu bili prisutni na zadnjem sastanku za koji je najavljeno da će se odlučivati o tome. U svakom slučaju, sastanak je predviđen za četvrtak 15.12. sa početkom u 15:00 u Domu sportova. Ovoga puta direktor discipline poziva i sve vozače da dođu kako bi iznijeli svoje stavove o toj očito sve delikatnijoj situaciji.

Sad bu opet sranja. Opet ce se svi poklat medjusobno.

Nije mi jasno zasto se ti klubovi bune sada?! Bili su jasno pozvani na sastnak a nitko se nije pojavio?! Drugo, ovogodisnja organizacija utrke u Bjelovaru je bila nesto nevjerojatno. Samo bih naveo neke propuste organizatora:
1. cesta uopce nije bila oprana (barem da je jedan kamion sa vodom prosao), tj. skoro da je bila supermoto utrka obzirom da je na pojedinim djelovima ceste bilo zemlje....
2. vozili smo pored skele za popravak zgrade, a koje su bile na cesti  :2up: . Cak nisu bile postavljene niti bale sjena na te skele vec ako tko padne, ah neka bira prolaz izmedju stangi...
3. satnica ne da nije postovana vec je poceo sumrak kada smo izlazaili na utrku....

pa zar je to organizacija utrke koja bi se trebala odobriti?!?!  :evil:
Evidentirano

BLADERIDER

• Vozi: Hondu mio 600(freza)
« Odgovori #20 : 01. Prosinac 2005, 18:05:16 »

Citat: maverick
Drugo, ovogodisnja organizacija utrke u Bjelovaru je bila nesto nevjerojatno. Samo bih naveo neke propuste organizatora:
1. cesta uopce nije bila oprana (barem da je jedan kamion sa vodom prosao), tj. skoro da je bila supermoto utrka obzirom da je na pojedinim djelovima ceste bilo zemlje....
2. vozili smo pored skele za popravak zgrade, a koje su bile na cesti  :2up: . Cak nisu bile postavljene niti bale sjena na te skele vec ako tko padne, ah neka bira prolaz izmedju stangi...
3. satnica ne da nije postovana vec je poceo sumrak kada smo izlazaili na utrku....

pa zar je to organizacija utrke koja bi se trebala odobriti?!?!  :evil:

Mislim da malo pretjeruješ!!
Gdje si ti to toćno vidio zemlju na cesti?
Asfalt je na sklizak, da, to je gradska utrka, ali da je baš tako jako bio zamazan :wink:
Vozili ste pored skela koje su bile odvojene ćelićnom mrežom.
Bala je bilo na svim stupovima, banderama, zavojima itd.
Sumrak, jok, nije :wink:
Evidentirano
BLADE BILOGORSKI OD  STALE
                                       VIRTUOZ NA VILAMA                 
KRALJ BILOGORE!!!!
               NEKA IM BOG OPROSTI JER JA NE MOGU!!!

maverick

• **
« Odgovori #21 : 01. Prosinac 2005, 18:11:05 »

Znao sam da je to gradska utrka i ocekivao sam sklisku podlogu, ali na par mjesta je bilo zemlje i to u sasusenom obliku, pa zar se to nije moglo sprati vodom?!
Da li se smatra da je celicna ograda mekana ili?
I nije bio sumrak, vec je mozda bilo blize zori?!  :mrgreen:
Evidentirano

101

• Vozi: Kaj vozi ? Svira !!!
« Odgovori #22 : 01. Prosinac 2005, 18:12:51 »

Da je Radman recimo odlucio tuziti savez za ozljede u Pozegi, nisam siguran tko bi izvukao deblji kraj.

Kolko ja znam , čovek se je tam došel sam utrkivat , nije moral ,  a i sam si je bil krif kaj je pal !!!
Slažem se s Fireblade-om  sve stoji kaj je rekel , uostalom ja nisam videl nikakve bakice na stazi , ustvari , osim nekih , ali ti su bili z motorima !

Publika , a je ljepše je vozit , kaj je je , pa  ko voli nek izvoli (napomenul bi da Zrinić vozi sam gradske trke , čovek veli da mu je grobnik preopasan , a bome i triput skuplji ) , al činjenica je da bi po tom kalendaru i Mate mogel osvojit bodove , jer osim Keca , Alde ,Zujiča i tebe Saša , stvarno neznam ko bi imal nofci za to sve odvozit !!!

Eto , ja sam za gradske !!! A bome i za manje startnine !!!  Nebi bilo loše i dobit koju kunicu za nagradu kaj si nastupil ,  al  dobro nebumo preterivali !!!
Evidentirano
Semaforr prrofesor

BLADERIDER

« Odgovori #23 : 01. Prosinac 2005, 18:17:50 »

Citat: maverick
Znao sam da je to gradska utrka i ocekivao sam sklisku podlogu, ali na par mjesta je bilo zemlje i to u sasusenom obliku, pa zar se to nije moglo sprati vodom?!
Da li se smatra da je celicna ograda mekana ili?
I nije bio sumrak, vec je mozda bilo blize zori?!  :mrgreen:

Nemoj sad bit picajzla :mrgreen:
  sasušena zemlja,  upozorit ću na sastanku na to, ali ti si prvi  tko je to primjetio :shock:  Ja to nisam vidio, a odvozio sam trening i dio utrke i jedan krug bez koćnice, onak da razgledavam.
E pa sad, si se ti vozio onak turistićki i gledo okolo ili si vozio utrku?
Nije bio sumrak :mrgreen:
Evidentirano
                                       VIRTUOZ NA VILAMA                 
KRALJ BILOGORE!!!!

maverick

• **
« Odgovori #24 : 01. Prosinac 2005, 18:30:37 »

pa naravno da sam gledao okolo, pa necu valjda po gradu odvrtat gas kako treba.... vjerojatno bih zavrsio vani negdje... :shock: , a sto bi jako razveselilo publiku  :D
Evidentirano

mate

• Administrator
« Odgovori #25 : 01. Prosinac 2005, 19:25:21 »

Citat: 101

..al činjenica je da bi po tom kalendaru i Mate mogel osvojit bodove , jer osim Keca , Alde ,Zujiča i tebe Saša , stvarno neznam ko bi imal nofci za to sve odvozit !!!

Eto , ja sam za gradske !!! A bome i za manje startnine !!!  Nebi bilo loše i dobit koju kunicu za nagradu kaj si nastupil ,  al  dobro nebumo preterivali !!!

Ono što sam napisao na M+ forumu nije bila potpuna zajebancija. Htio sam vam pokazati kako se inžinjeringom može doći do relativno visokog plasmana u PH, upoznati nove staze i pritom se dobro zajebavati. Treniranje i vožnja mi ne padaju na pamet, za to sam prestar. :mrgreen:  Međutim, plan je propao. Ima utrka vani ali nedovoljno. :roll:
Gradske utrke neću ni komentirat.
Evidentirano

shmrkavac

• **
  • Vozi: *
« Odgovori #26 : 01. Prosinac 2005, 21:10:44 »

Citat: mate

Ono što sam napisao na M+ forumu nije bila potpuna zajebancija. Htio sam vam pokazati kako se inžinjeringom može doći do relativno visokog plasmana u PH, upoznati nove staze i pritom se dobro zajebavati.

Ajde nabaci link, ako ti nije bed.
Evidentirano

mate

• Administrator
« Odgovori #27 : 01. Prosinac 2005, 21:23:54 »

Tu je link mada se nema šta puno pročitat:
http://18110.forendienst.de/show_messages.php?mid=4540486

Spomenuta ideja uključivala je Hungaroring, Panoniaring, Brno a jednom je Đuro spominjao i A1 makar to nema veze s AA. Znači, kad bi 50% utrka bilo voženo izvan Hrvatske zbog financijske situacije vrlo vjerojatno ne bi svi mogli ići na sve utrke. Onda još odbiješ jednu utrku, u ovom slučaju Grobnik, i to je to. Naravno da je kurvinski i da nema veze sa natjecateljskim duhom ali matematički stoji. Ljudi su osvajali prvenstva bez ijednog prvog mjesta.
Evidentirano

Fireblade2

« Odgovori #28 : 01. Prosinac 2005, 21:36:31 »

Sve stoji šta je maverick rekao za Bjelovar,točno je sve,od zemlje pa ostalog.Satnica je kasnila tako da smo skoro morali montirati đepne baterije napred :mrgreen:.
A ovo drugo sa toliko utrka van Hrvatske već postoji, zove se Alpe Adria kup i svako ko ima novaca može ga a i do sada ga je mogao voziti.
Evidentirano
www.CRO-MOTO.com

Online magazin

BLADERIDER

« Odgovori #29 : 01. Prosinac 2005, 21:47:45 »

Citat: Fireblade2
Sve stoji šta je maverick rekao za Bjelovar,točno je sve,od zemlje pa ostalog.Satnica je kasnila tako da smo skoro morali montirati đepne baterije napred :mrgreen:.
A ovo drugo sa toliko utrka van Hrvatske već postoji, zove se Alpe Adria kup i svako ko ima novaca može ga a i do sada ga je mogao voziti.

Jooj, ajde priznaj da ti je obećo gajbu ako to kažeš? :mrgreen:  :mrgreen:
A da nije problem u tome što se neki vozaći boje gradskih utrka, pa traže svakakve izgovore protiv njih, dok nekima to ne smeta!!!
 :wink:
Evidentirano
                                       VIRTUOZ NA VILAMA                 
KRALJ BILOGORE!!!!

zweky

• Jedna mala, pjegava, plava
  • Spol: Ženski
  • Vozi: kle,lila pila,zeko
« Odgovori #30 : 01. Prosinac 2005, 21:59:01 »

mislim da bi brzinci  trebali samo po pravoj stazi vozit,ipak to nisu motori za takve gradske utrke.
.ali nisam protiv općenito održavanja gradskih utrka(osim ak mi dragi ne grebe nosom po podu :mrgreen: ),ima u tome i nekih čari.vozači mogu pasti i na grobniku i u gradu,ali jbga ak već ideš vozit valjda znaš da postoji i takva mogućnost.negdje su veće brzine,negdje manje sa više prepreka...
lijepo je biti prvak i nešto postić ,ali je ipak puno lijepše vratit se živ domeka-tak -pamet u glavu i gass,ako nekome ne paše neka staza,ili taj dan nije njegov dan-bolje da utrke ostavi za neko drugo vrijeme

svim vozačima u 2006 sezoni želim puno uspjeha i naravno bez padova :cool:
Evidentirano
mila,mirna,tiha i povučena
conscientia mille testes

Nike

• NIXON - DALMATI MC
  • Vozi: YAMAHA FZ6N, YN50
« Odgovori #31 : 01. Prosinac 2005, 22:00:39 »

Tu je link mada se nema šta puno pročitat:
http://18110.forendienst.de/show_messages.php?mid=4540486

Spomenuta ideja uključivala je Hungaroring, Panoniaring, Brno a jednom je Đuro spominjao i A1 makar to nema veze s AA. Znači, kad bi 50% utrka bilo voženo izvan Hrvatske zbog financijske situacije vrlo vjerojatno ne bi svi mogli ići na sve utrke. Onda još odbiješ jednu utrku, u ovom slučaju Grobnik, i to je to. Naravno da je kurvinski i da nema veze sa natjecateljskim duhom ali matematički stoji. Ljudi su osvajali prvenstva bez ijednog prvog mjesta.

Kenny Roberts jr  :?:
Evidentirano
D.F.F.D.

Fireblade2

« Odgovori #32 : 01. Prosinac 2005, 22:24:04 »

Anthony Gobert 600 supersport?
Evidentirano
www.CRO-MOTO.com

Online magazin

shepi

• Vozi: tko pod drugim jamu kopa,fizički je radnik!!
« Odgovori #33 : 01. Prosinac 2005, 22:59:22 »

Ne pada mi dolazit uopće na sastanak 15tog,ja ću dečke obavjestit da mogu doći.
Žalosno je samo da imamo velikih problema sa čelnicima saveza a sad ćemo se međusobno klati
Evidentirano
PIZZERIA "SAN"

101

« Odgovori #34 : 01. Prosinac 2005, 23:19:17 »

Citat: Fireblade2
Anthony Gobert 600 supersport?

Poznavaoc ,a ???   Pitt ti je bil prvak bez pobjede u 600 !!!
Evidentirano
Semaforr prrofesor

Mocippaldi

« Odgovori #35 : 01. Prosinac 2005, 23:32:43 »

Emilio Alzamora 125ccm prvak bez ijedne osvojene utrke i ko sto 101 kaze Andrew Pitt u SS klasi  :shock:
Evidentirano
There are many here among us who feel that life is but a joke.

maverick

• **
« Odgovori #36 : 02. Prosinac 2005, 11:50:15 »

Citat: BLADERIDER
kažeš? :mrgreen:  :mrgreen:
A da nije problem u tome što se neki vozaći boje gradskih utrka, pa traže svakakve izgovore protiv njih, dok nekima to ne smeta!!!
 :wink:

Bladerider, nisam se niti cuo sa Firebladeom, covjek je samo objektivan, a to samo dokazuje da je istina ono sto sam napisao, obzirom da Fireblade podrzava gradske utrke. Sa druge strane uopce se ne bojim gradskih utrka i kada malo pogledas uvijek sam nastupao na njima i to jos prije nego su svi natjecatelji uopce namjeravali voziti utrke.
Iskreno meni je jako zanimljivo voziti gradske, cak uzivam u klizanjima motorom.
No to je ipak preopasno. Vozio sam u Novoj Gradisci kada je vozac u superbikeu pokupio gledatelja da mu je samo mozak ostao na oklopu. Prosle godine je poginuo vozac u SCG na gradskoj utrci, prije nekoliko godina u Slo je na gradskoj utrci poginuo vozac.
Ja sam u Krizevcima imao takav pad da je samo pukom srecom motocikl prosao iza zavojnog suca i zaustavio se na drvetu, a da je otisao u publiku tko zna sto bi bilo....
Evidentirano

Saša 69

• motori.hr
  • Administrator
« Odgovori #37 : 02. Prosinac 2005, 12:10:27 »

Mislim osobno da se vrtimo u krug i da nista necemo postici. Ove godine nas ceka 12-tak utrka i kako god okrenes, rijetki ce to sve moci odvoziti.
Zalosno je sto ce neki vozaci ako se ipak odluci da se voze gradske utrke, odustati od prvenstva i odluciti voziti kup i happening jer ih smatraju kvalitetnijim. Ja bi osobno radije vozio 4 grobnika, 2 panoniering 1 brno i ajde taj marof nego te gradske utrke. No to sam ja, svako ima pravo odlucivati.

Samo bi molio ove borce za gradske utrke da ne izigravaju lutke nego da se bore za svoja prava i za ono sto zasluzuju.

Doci cu na sastanak ali bi se povukao iz diskusije jer ce se to tako i onako razvuci do 2. mjeseca. Pristizat ce stalno neke ponude i stalno ce se nesto sazivati i uletati. Sad grad da, sad ne, sad od jednom aerodrom sad ovo sad ono. Najlakse je izigravati glupog vozaca, sjedit doma i cekati da uprava donese kalendar i na kraju ga kritizirati.
Evidentirano

101

« Odgovori #38 : 02. Prosinac 2005, 12:18:37 »

¸Gradske ili ne , jebe mi se , nek smanje startnine i omoguče nam one slobodne treninge ponedeljkom na grobniku i vozim sve trke gdi god bile !!!
Evidentirano
Semaforr prrofesor

Saša 69

• motori.hr
  • Administrator
« Odgovori #39 : 02. Prosinac 2005, 12:23:21 »

¸Gradske ili ne , jebe mi se , nek smanje startnine i omoguče nam one slobodne treninge ponedeljkom na grobniku i vozim sve trke gdi god bile !!!

:mrgreen:  :mrgreen: Toooooo, dakle imat cu koga peglat na Grobniku  :mrgreen:  :mrgreen:
Evidentirano

101

« Odgovori #40 : 02. Prosinac 2005, 12:32:25 »

:mrgreen:  :mrgreen: Toooooo, dakle imat cu koga peglat na Grobniku  :mrgreen:  :mrgreen:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  !!!!

KO I DO SAD    !!!!!!!!!!!!!!  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa   !!!
 :jesus:  :jesus:  :jesus:  :B:  :B:  :B:  :B:  :B:
Evidentirano
Semaforr prrofesor

Saša 69

• motori.hr
  • Administrator
« Odgovori #41 : 02. Prosinac 2005, 12:33:05 »

Ma stiglo je novo doba  :mrgreen:  :mrgreen:
Evidentirano

101

« Odgovori #42 : 02. Prosinac 2005, 12:37:00 »

Je , je , došlo je zimsko doba !!!   :(  :(
Evidentirano
Semaforr prrofesor

Fireblade2

« Odgovori #43 : 02. Prosinac 2005, 12:50:48 »

Evo...napokon razgovor ide pravim smjerom...ipak u svemu tome je bitno da se posluša sta svako ima za kazati...najgori su stvarno oni šta doma šute i posli sve kritiziraju.
Shepi,trebaš doći na sastanak.Ja nisam bia na prvom jer me niko nije ni zvao,na ovaj dolazim.Bitno je da se svi usuglasimo i svatko će morati prilagoditi se makar malo,ali bit svega je sigurnost vozača i popularizacija sporta.
I trebalo bi da jedni drugima pomažemo jer kako sam već pisao nije bit izbaciti konkurenciju pa biti prvi :wink: .
Evidentirano
www.CRO-MOTO.com

Online magazin

Saša 69

• motori.hr
  • Administrator
« Odgovori #44 : 02. Prosinac 2005, 12:55:32 »

Evo sad najiskrenije od mene, makar je i ovo do sad bilo iskreno  :?

Mene bodovi ne zanimaju, zaboli me ona stvar za bodove i za prvenstvo. Osobno sam misljenja da ne mogu puno napraviti po tom pitanju jer ima puno boljih vozaca od mene, sto u glavi, sto u mudima sto u kilama, sto u fiz. pripremi itd. Osobno se vozim iz gusta. prosle godine sam pristupio prvenstvu iskljucivo da bi se sto vise vozio na stazi. Ove godine cu ga voziti potpuno istim povodom. Mene osobno rgad ne zanima, ali zao mi je gledati da se cijela frka oko gradskih utrka dize vec godinama i da se godinama nista ne mijenja. Kao da idemo sve vise nazad a ne naprijed. Zato sam osobno mislio da bi jedna sezona vozena pretezno na stazama bila napredak, ocito sam u krivu.
Evidentirano

baxy

« Odgovori #45 : 02. Prosinac 2005, 13:26:29 »

Bolje da vozite jedan Grobnik i obrnuto (pa i sa krivim zonama izlijetanja) nego dva puta neku gradsku...
Evidentirano
Hoće li Bradl, Haslam ili Rossi ikada odvoziti krugove na Grobniku brže od svojih ćaća .. ??

Fireblade2

« Odgovori #46 : 03. Prosinac 2005, 14:15:21 »

Nisi u krivu Saša.Svaka akcija je itekako potrebna.Evo ova ideja sa aerodromima je odlična.Vidiš kako je razmijenjivanje mišljenja i bilo kakva akcija urodila pomakom prema napred.Zašto sam ja počeo voziti i zašto ovde(u Splitu) guram stvari?Pa neko mora,dosta mi je više priča oni ovo - oni ono.Ja sam svojima rekao da nema ništa ako ćemo samo pričati,akciju treba napraviti.I akciju sam pokrenuo isto kao šta ti i ova stranica definitivno puno raditie za motociklizam i sve koji u njemu uživaju.
Evidentirano
www.CRO-MOTO.com

Online magazin

burnout

• Vozi: apriliu RS (2^7)-3
« Odgovori #47 : 04. Prosinac 2005, 13:20:22 »

2Saša , ja bi isto iz gušta vozio utrke , zanima me za Novi marof dal bude i klasa 125? Nikad nisam utrke vozio , pa me zanima što se sve treba napravit da se vozi bar jedna utrka? Dal mogu sa serijskim motorom voziti 125cc?
Evidentirano

Dr.Shundler

• **
  • Vozi: Aprilia RSV R Mille
« Odgovori #48 : 05. Prosinac 2005, 15:02:02 »

Dragi motoristi može li mi netko objasniti kako onda Erdec pobjeđuje i u gradu, selu i Grobniku. On je stari mačak koji Vas maže i na pisti u i gradu, a nebi vjerovali i njemu je isto sklisko ko i Vama, ima blata i svih ostalih propusta koje ste naveli. Priznajem nisu gradske trke idealne kao Grobnik, ali nitko ne spominje ljude koje su poginuli na pisti. Sranja i nesreće se događaju nažalost, a gradske utrke su se vozile i prije i niko se nije bunio te vjerujem da će se i nastaviti voziti.

Pozdrav!
Evidentirano

Saša 69

• motori.hr
  • Administrator
« Odgovori #49 : 05. Prosinac 2005, 15:08:29 »

Erdec je stara garda trkaca ... njih je sve manje i manje pa se mi moramo okretati nekakvoj buducnosti. U koliko zelimo da nam u buduce prvenstvo nekako izgleda, treba se malo modernizirati ... gledati naprijed a ne nazad.
Evidentirano

baxy

« Odgovori #50 : 05. Prosinac 2005, 15:24:27 »

Nije istina da se i prije nije željelo maknuti sa prašnjavih ulica, ali ljubav prema ovom sportu je jednostavno jača, alternative nije bilo i ako hoćeš nastup izvoli put Bjelovara il Križevaca il Glavice il....nesjećam se više gdje....i drž fige da se čitav vratiš, da ti se ne podvuče i ne složi kakav početnik.....ma ko razmišlja o lomu, bolje ne vozit onda.....

Al sad su mašine puno jače, konkurencija je dost velika i jaka, dečki su fest ubrzali......a staze i dalje banana....
Aerodromi, Grobnik i N.Marof je kombinacija ok....i nema veze duljina piste, još uvijek je broj takmičara u svim klasama ispod propusnosti bilo koje staze.
Evidentirano

shepi

« Odgovori #51 : 05. Prosinac 2005, 17:30:35 »

evo da nakraju ovoga napišem par riječi.
Protiv sam gradskih trka,ali više nisam opterečen odlukom,šta bude,bude.Sigurno ću otići van otpeljati koju  trku i da se zguštam na nekoj poznatoj stazi nego ići taj vikend vozit u npr.Bjelovar.
da se bar dobije neki novac za trkače,ili plačanje startnine ili sl.,(kako dobivaju motokrosisti jer im je savez dao največi komad kolača) bilo bi drukčije za odlazak na trke Alpe-adria gdje je po meni jako dobra ideja da se vozi PH u sklopu tog natjecanja.
Evidentirano
PIZZERIA "SAN"

101

« Odgovori #52 : 05. Prosinac 2005, 17:45:26 »

Kaj ti očeš tu , pa u dve godine završil si dve trke """!!!! :cry:  :cry:  :cry:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :golubcici:  :golubcici:
Evidentirano
Semaforr prrofesor

shepi

« Odgovori #53 : 06. Prosinac 2005, 06:46:13 »

Kaj ti očeš tu , pa u dve godine završil si dve trke """!!!! :cry:  :cry:  :cry:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :golubcici:  :golubcici:

pa to je ipak više od jedne! :wink:
Evidentirano
PIZZERIA "SAN"

Dr.Shundler

• **
  • Vozi: Aprilia RSV R Mille
« Odgovori #54 : 19. Prosinac 2005, 09:09:32 »

IMA GRADSKIH TRKA KAKO SAM I REKAO!!!

Pozdrav!!!
Evidentirano

BLADERIDER

« Odgovori #55 : 19. Prosinac 2005, 10:29:29 »

Bjelovar  :cool:  :cool:  :cool:
Evidentirano
                                       VIRTUOZ NA VILAMA                 
KRALJ BILOGORE!!!!

BorisZ

• Vozi: Suzuki K7
« Odgovori #56 : 27. Prosinac 2005, 12:42:18 »

Pošto je više manje sve već rečeno, ja bi samo nadodao ono što sam napisao na M+ forumu.

Stvarno me ne zanimaju prepucavanja i lobiranja već govorim isključivo sa stajališta trkača. Inače mislim da o ovoj temi imaju pravo razgovarati jedino oni koji su probali juriti po Bjelovaru ili Križevcima jer je to neopisivo.

Kada sam kretao u prvenstvo najvise su me brinule gradske utrke. Nakon dve odvozene sezone mogu reci da i one imaju svoje cari i znaju biti zanimljive vozacima a ne samo publici. Ipak mislim da nisu primjerene za motore koje mi vozimo.

Ja osobno se ne mogu upustiti u testiranje granica kada znam da me prilikom pada prvo doceka bankina a onda znak, zid ili stablo. Osim toga preticanje se svodi na greske protivnika ili izguravanje sa putanje istog. To je posebno opasno u inproviziranim sikanama gdje jednostavno nema mjesta za dva motora. To nije utrkivanje! Požega je već druga priča. Kada bi se riješili svi sigurnosni aspekti bila bi odlična staza. Ne kazem da Grobnik nije opasan ali su na Grobniku sigurnosni uvjeti zadovoljeni. Bit utrkivanja je brzina i voziti brzo a ne klati motor u 1. i 2. brzini.
Pao sam ove godine u Hungaroringu 2 puta, na Grobniku i u Oscerslebenu. Svaki put na brzinama debelo preko 100 km/h i skoro uvjek je bio u pitanju "katapult" i apsolutno mi nista nije bilo. Pitam se sta bi mi se desilo da me "katapultira" u Bjelovaru i baci sa strane ceste. Znam da bi sigurno pogodio nesto, samo je pitanje sa kojim djelom tijela...

Onima koji zagovaraju gradske utrke zbog financijskog razloga, poručujem da je život neprocjenjiv....
Evidentirano

mate

• Administrator
« Odgovori #57 : 27. Prosinac 2005, 21:46:06 »

Citat: BorisZ

Inače mislim da o ovoj temi imaju pravo razgovarati jedino oni koji su probali juriti po Bjelovaru ili Križevcima jer je to neopisivo.

Ne bih se složio. Voziti se po Križevcima, Bjelovaru, Šibeniku, Osijeku, Opatiji... ili bilo kojem drugom gradu smo gotovo svi probali i znamo o čemu se radi. Zapravo, moglo bi se čak reći da je juriti na PH još i lakše jer bar vam auti ne smetaju i ugase vam semafore, ako ih uopće i ima. Prema tome, zašto bi samo vi bili privilegirani raspravljati o temi koja će po mom osobnom uvjerenju ubiti i ove preostale ostatke PH i time direktno odbacuje potencijalne nove trkače?
Evidentirano

BorisZ

• Vozi: Suzuki K7
« Odgovori #58 : 28. Prosinac 2005, 10:05:03 »

Ne bih se složio. Voziti se po Križevcima, Bjelovaru, Šibeniku, Osijeku, Opatiji... ili bilo kojem drugom gradu smo gotovo svi probali i znamo o čemu se radi.

Varaš se Mate. Bio sam i ja mlad i lud i ludirao se po npr. Opatiji ali to nije ni slično utrkivanju.

Poanta moje rečenice je bila da nitko nema pravo riskirati živote trkača jer mu je super da organizira utrku i feštu u svojem mjestu. Vremena se mijenjaju, sigurnosne mjere su sve strože i naš savez bi to trebao pratiti.
Evidentirano

101

« Odgovori #59 : 28. Prosinac 2005, 11:07:46 »

. Voziti se po Križevcima, Bjelovaru, Šibeniku, Osijeku, Opatiji... ili bilo kojem drugom gradu smo gotovo svi probali i znamo o čemu se radi.

Mate , "vozit se"  i " jurit " po gradu nije isto !!    Na primjer , ti od Dugava do RR-a kad juriš trebaš 20 minuta ,  ja od Mlake do RR-a kad se vozim dojdem za 15 minuta , a kad jurim .... ma znaš !!! :wink:  :roll:  :roll:  :roll:
Evidentirano
Semaforr prrofesor

DamirK

• Vozi: o
« Odgovori #60 : 28. Prosinac 2005, 11:20:15 »

. Voziti se po Križevcima, Bjelovaru, Šibeniku, Osijeku, Opatiji... ili bilo kojem drugom gradu smo gotovo svi probali i znamo o čemu se radi.

, a kad jurim .... onda sam 14.

:mrgreen:
Evidentirano
bR-1 :smoke:

101

« Odgovori #61 : 28. Prosinac 2005, 14:36:50 »

De su tebe učili brojat ... ????
Evidentirano
Semaforr prrofesor

Cigara

« Odgovori #62 : 28. Prosinac 2005, 16:52:28 »

Citat: BorisZ

Inače mislim da o ovoj temi imaju pravo razgovarati jedino oni koji su probali juriti po Bjelovaru ili Križevcima jer je to neopisivo.

Ne bih se složio. Voziti se po Križevcima, Bjelovaru, Šibeniku, Osijeku, Opatiji... ili bilo kojem drugom gradu smo gotovo svi probali i znamo o čemu se radi. Zapravo, moglo bi se čak reći da je juriti na PH još i lakše jer bar vam auti ne smetaju i ugase vam semafore, ako ih uopće i ima. Prema tome, zašto bi samo vi bili privilegirani raspravljati o temi koja će po mom osobnom uvjerenju ubiti i ove preostale ostatke PH i time direktno odbacuje potencijalne nove trkače?

Ugase semafore ili ne to im je isto.Tak i tak imaju u tim gradovima po jedan semafor pa ga lako zaobiđu.

Gradske trke se moraju odrzat!!!!!!
U HR imamo jednu jebenu i još tome i sjebanu stazu i kakvo je to prvenstvo kad se vozi samo jedna staza.
Evidentirano
www.barrakaracing.com
www.barrakaracing.com/forum
vise nemaju smisla,al je podsjetnik na dobru zeku

mate

• Administrator
« Odgovori #63 : 28. Prosinac 2005, 19:13:22 »

Mate , "vozit se"  i " jurit " po gradu nije isto !!    Na primjer , ti od Dugava do RR-a kad juriš trebaš 20 minuta ,  ja od Mlake do RR-a kad se vozim dojdem za 15 minuta , a kad jurim .... ma znaš !!! :wink:  :roll:  :roll:  :roll:

Ma znam, naravno, pa kako ne bih znao... Ali drugi ne znaju pa da im opišem tvoju jurnjavu od prije tjedan dana tek toliko da dobiju neke naznake: krećemo s Jaruna Veky , 101 i ja. Uključujemo sa na Ljubljansku i neki frajer nas jebe, ja mu se vozim na guzici sa dugim svjetlima da ga ispizdim a ova dva trkača odjure. Nakon toga skrećem u Priobalnu, ali na krivi ulaz jer su radovi, stajem, okrećem se i natrag... i uglavnom stignem kod Lojza, naručim cugu i klopu a luzeri tek dolaze.  :mrgreen:
Kad se bilo gdje vozimo s motorima i kad čujem da ideš i ti onda si odmah napravim sendviče i cugu i uzmem šteku pljugi jer znam da ću svakih 25 minuta morati 15 minuta stajati i čekati tebe. :yes:
Evidentirano

mate

• Administrator
« Odgovori #64 : 28. Prosinac 2005, 19:15:40 »

Zaboravio sam napisat da je Cigi zadnji put htio ponesti pršut i odojak. Rekoh, nemoj Cigi, biće debelom neugodno. :mrgreen:
Evidentirano

shepi

« Odgovori #65 : 28. Prosinac 2005, 19:31:14 »

ruta Opatija-Moščenička draga i dalje,i Loris je puhao,kakav španung,pa onaj bleasavi Filčić,kakva zeka... :konjic:  :cool:
Evidentirano
PIZZERIA "SAN"

Cigara

« Odgovori #66 : 29. Prosinac 2005, 07:29:11 »

Citat: shepi
ruta Opatija-Moščenička draga i dalje,i Loris je puhao,kakav španung,pa onaj bleasavi Filčić,kakva zeka... :konjic:  :cool:

A ipak trenirate za gradske utrke!!
Evidentirano
www.barrakaracing.com
www.barrakaracing.com/forum
vise nemaju smisla,al je podsjetnik na dobru zeku
 Str: 1 2 3 [Sve]   Gore

Stranica je generirana za 0.241 sekundi uz 15 upita.