|
Alen
|
 |
« : 14. Travanj 2009, 22:56:07 » |
|
http://slobodnadalmacija.hr/Split/tabid/72/articleType/ArticleView/articleId/45813/Default.aspxEvo ljudi, za početak, gornji link je za članak o dječaku Luki Sedlaru objavljen u Slobodnoj Dalmaciji. Za troškove Lukinog liječenja i oporavka smo odlučili prikupljati sredstva na ovogodišnjem Toy Runu 6. U planu je svakako i posjet jednoj ustanovi koja skrbi o djeci i darivanje štićenika, zbog nekih nepredviđenih okolnosti u igri su još dvije opcije, kad se donese odluka biti ćete blagovremeno izviješteni. 02. svibnja (subota) : • polazak kolone motora iz Resnika u 11,00 sati, posjet i druženje u ustanovi čiji će se štićenici darivati te defile ulicama grada Splita s trajanjem do 14,00 sati; • odlazak u koloni do planinarskog doma Malačka gdje ćemo se uz fažol i dobru kapljicu družiti do 18,00 sati (otprilike); • u 18,00 sati povratak u Resnik, nastavak druženja uz hranu, piće, mjuzu, lutriju humanitarnog karaktera, cirkuske točke  . Slobodni su nazočiti svi bikeri dobre volje. 03. svibnja (nedjelja) : • fajrunt  , smještaj napustiti do 12,00 sati. Smještaj je organiziran u dvokrevetnim sobama kao i bungalovima(u bungalovu moraju biti najmanje dvije osobe) turističkog naselja Resnik u Kaštel Štafiliću, cijena je 175.00 kn po osobi za noćenje s doručkom (da ne bi bilo zabune svi sudionici su naravno slobodni individualno se pobrinuti za smještaj). U sklopu turističkog naselja je i disko klub di ćemo se nadan se ugodno družit ova dva dana. Vezano za smještaj krajnji rok za zaprimanje prijava je 24. travnja 2009.god. Za sve informacije kontakt osobe su: Iko 098/91-77-282 Marijan 098/747-397 Slobodni ste se također javit privatnom porukom i mailom.  EL PRESIDENTE BK CROATIA V Ivan-Iko Perkušić
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 14. Travanj 2009, 23:38:28 Nike »
|
Evidentirano
|
|
|
|
MA-Zvone

Spol: 
Vozi: Yamaha FZ6 II Lokacija: Tučepi
|
 |
« Odgovor #1 : 15. Travanj 2009, 12:55:00 » |
|
Svaka čast što se tiče humanitarne akcije ali nija da me briga ali opet se upada u kalendar MK Svetom Juri iako tjedan iza toga nema nijedan susret u blizini 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
IVAN CRO V
Spol: 
|
 |
« Odgovor #2 : 16. Travanj 2009, 18:00:09 » |
|
Moram ti odgovoriti da nismo nikome upadali imamo svoje razloge zašto nismo tjedan ili dva radili ovu humanitarnu gestu....stari bez ljutnje i ne treba taj palac dole  ...... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
JAŠI S PONOSOM!!!!!!!!!
|
|
|
FUCK
Spol: 
Vozi: ER6N ČRNI Lokacija: ZAGREB
|
 |
« Odgovor #3 : 17. Travanj 2009, 11:14:13 » |
|
Bro, vidimo se....  Ja sam doli već u petak...doduše sa boljom tričetvrtinom i dicon, pa im angažiraj društvo....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
cochise
Spol: 
Vozi: Ono što je u datom trenutku ispod mene... Lokacija: Zagreb
|
 |
« Odgovor #4 : 27. Travanj 2009, 15:06:42 » |
|
Bro, vidimo se....  Ja sam doli već u petak...doduše sa boljom tričetvrtinom i dicon, pa im angažiraj društvo.... Onda Iko nađi nekakvu jednu četvrtinu i kompletiraj to Fuck-u  Pozdrav svima, mi nažalost ne budemo došli - idemo 07.05. u Vukovar kod Tromblona i malo nas j... financijska konstrukcija. U svakom slučaju, želim vam dobru zabavu na ovoj humanitarki, a mi se već vidimo...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
ketty m.e.

Spol: 
Vozi: ne vozi....vozi....ne vozi....vozi....vozi.... Lokacija: split.-dalmat.
|
 |
« Odgovor #5 : 27. Travanj 2009, 19:43:59 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
White Angel
Gost
|
 |
« Odgovor #6 : 27. Travanj 2009, 20:27:12 » |
|
Može može, znaš kako Mujo klonira Fatu? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Charlie

Spol: 
Vozi: BMW R80 RT Lokacija: Split-Dalmacija
|
 |
« Odgovor #7 : 27. Travanj 2009, 20:31:42 » |
|
J..e je dok ne klone 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
ketty m.e.

Spol: 
Vozi: ne vozi....vozi....ne vozi....vozi....vozi.... Lokacija: split.-dalmat.
|
 |
« Odgovor #8 : 27. Travanj 2009, 22:04:04 » |
|
J..e je dok ne klone  HA-HA
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
FUCK
Spol: 
Vozi: ER6N ČRNI Lokacija: ZAGREB
|
 |
« Odgovor #9 : 28. Travanj 2009, 17:39:20 » |
|
Onda Iko nađi nekakvu jednu četvrtinu i kompletiraj to Fuck-u  Pozdrav svima, mi nažalost ne budemo došli - idemo 07.05. u Vukovar kod Tromblona i malo nas j... financijska konstrukcija. U svakom slučaju, želim vam dobru zabavu na ovoj humanitarki, a mi se već vidimo... E, chief...nemoj ga puntat, jer ću naježit sa četvrtinama...... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
cochise
Spol: 
Vozi: Ono što je u datom trenutku ispod mene... Lokacija: Zagreb
|
 |
« Odgovor #10 : 28. Travanj 2009, 19:03:50 » |
|
E, chief...nemoj ga puntat, jer ću naježit sa četvrtinama......  A moram malo, dobru zabavu prijatelji ... vidimo se ( Bleiburg, Dan branitelja itd ).
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
sid

Spol: 
Vozi: Kawasaki ZR 7 Lokacija: Zagreb
|
 |
« Odgovor #11 : 28. Travanj 2009, 19:04:14 » |
|
ugodan provod svima (u sto ne sumnjam)  ja zbog obaveza na zalost doma 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
IVAN CRO V
Spol: 
|
 |
« Odgovor #12 : 29. Travanj 2009, 20:58:23 » |
|
Kako nam je došlo do nekih promjena moram vas izvjestiti da se dana 02.05.2009.g. iz Resnika kreće u 10,00 sati i posjećuje se Dječiji odjel KBC firule sa prigodnim darovima.....tko ima volje može a ne mora ponjeti neku igračku......ostalo je onako kako smo već izvjestili......
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
JAŠI S PONOSOM!!!!!!!!!
|
|
|
papillon

Spol: 
Vozi: honda cbx 550 F1 Lokacija: Biograd n/m
|
 |
« Odgovor #13 : 30. Travanj 2009, 00:02:01 » |
|
Ivane  za ovu zadnju izmjenu a ovaj naš ženski dija populacije ne bi vas mimošlo nikako,kada s vami piju čaj od bunike  pozdravi Runju,ekipu i Gumara ako ih mi prije ne vidimo,ali s onim očalama mi sad izgledaš kao docent plave filharmonije  Pozdrav i vidimo se 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
pantera

Spol: 
Vozi: crnu panteru Lokacija: split i okolna džungla
|
 |
« Odgovor #14 : 30. Travanj 2009, 02:19:23 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Za BOR ne znaš jel zimzeleno drvo dok ne dođe listopad! Neman vrimena ni za čašu falši vina,a kamoli za falši ljudove..
|
|
|
DADO PU

Spol: 
Vozi: FZ1S Lokacija: ITM
|
 |
« Odgovor #15 : 30. Travanj 2009, 13:49:47 » |
|
Želim vam puno sunca i topline jer 2005 godine na putu za Voloder smo se smrznuli ko p...e  Slika je sa benzinske iznad Rijeke 
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
rockantologija

Spol: 
Vozi: na morskome plavom ... Lokacija: Kastila
|
 |
« Odgovor #16 : 30. Travanj 2009, 16:41:27 » |
|
Želim vam dobru zabavu i što više prikupljenih sredstava. U subotu sam na piru pa se vidimo drugom prilikom.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
rus

Spol: 
Vozi: Capo di tutti capi-Caponord Lokacija: Trogir
|
 |
« Odgovor #17 : 03. Svibanj 2009, 13:17:59 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
ZLO

Spol: 
Vozi: kawasaki kle 500;honda gw 11oogl-interstate Lokacija: zadar
|
 |
« Odgovor #19 : 03. Svibanj 2009, 13:29:15 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
ATILA

Spol: 
Vozi: Vozi,vozi!!! Lokacija: Republika Dalmacija
|
 |
« Odgovor #20 : 03. Svibanj 2009, 14:08:16 » |
|
Neznam kako Mujo kllonira Fatu,ali sam ja upravo uša u kuću,crknut ko mačka ispod kola od šlepera. Ekipa,prostor vam je ko izmišljen za ovakva druženja,kojih bi trebalo bit malo i više. Istina da sam doša malo kasno,a iša rano,ali treba iskoristit slobodan vikend do maximuma RESPECT 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
NE VOZI BRŽE NEGO TVOJ ANĐEO ČUVAR MOŽE LETIT
|
|
|
curly_st

Spol: 
|
 |
« Odgovor #21 : 03. Svibanj 2009, 17:10:49 » |
|
Odavno se nisam tako dobro provela i isplesala. Sve je bilo za 5! Svaka čast Blue Knights 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
carpe diem
|
|
|
rockantologija

Spol: 
Vozi: na morskome plavom ... Lokacija: Kastila
|
 |
« Odgovor #22 : 03. Svibanj 2009, 19:42:31 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
IVAN CRO V
Spol: 
|
 |
« Odgovor #23 : 03. Svibanj 2009, 22:32:42 » |
|
A šta da vam kažem jedno veliko hvala svima koji su se odazvali na ovu humanitarnu akciju......sada da ne nabrajam pojedinačno HVALA SVIMA  .......Ovim putem moja isprika MK Sveti Jure iz Makarske šta su nam se datumi poklopili opet kažem mi smo imali svoje razloge i nije bilo zle namjere 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
JAŠI S PONOSOM!!!!!!!!!
|
|
|
IVAN CRO V