Nemas pojma koliko me ovo ohrabrilo da vec planiram ture za proljece.
Ako moze tomos moze i moja Cagiva ( valjda
) 
nemoj da te sada obezhrabljujem,al tomos BT mi je 100puta bio sigurniji nego cagiva.......i potroila je barem duplo manje goriva,ako ne i vie od tomosa......prva stvar,večer prije negoli trebam krenuti u oraje na susret,kaem si,ajd idem malo provozati cagivu,pa usput i natočiti gorivo za susret,kada ono odem 3km od kuće i raspadne se leaj na klipnjači,sjebe cilindar i klip........poto je motor teak i mala je uzbrdica,morao sam zvati starog da me povuče autom do kuće,al dobro 3km nije bilo daleko,dok s tomos apn,kada sam ga jo jako davno imao,vozio sam 5godina s prolupanom klipnjačom i nije bilo greke...........opet BTa sam vozio od osijeka (točnije 25km istočno) do bjelovara na susret bez stajanja,i nije bilo nikakvih problema...........pa opet s BTom na susret u prelog,na putu kući vozio sam ga punim gasom 200km bez stajanja.........dok cagivom sam iao u koprivnicu i neznam na koju foru mi se uspio otpustiti magnet na radilici,te je potom presjekao kajlu na radilici i pomjerilo se paljenje,sva sreća da sam imao hrpu alata u koferu (dok s BTom samo jedan mali komplet gedorica),i tako do koprivnice 2 puta sam namjetamo magnet,čak i pod rasvjetom jer je bio mrak,bez kajle na radilici,samo natukao i jebeno zategnuo i vozi dalje.......od kuće sam krenuo u 12:15,a u koprivnici sam bio,tj.na oderici u 23:30.........i to da vie pričam,a s BTom do bjelovara mi je trebalo 3.5 sata,pri brzini od oko 90km/h..........to su jako loa iskustva,al opet treba sve proći.......pa znam za ubuduće,da tomos je zakon,pa ta drugi mislili!!!!!!!!!