Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1] 2 3 4  Sve   Dolje

Autor Tema: Keeway Speed 125  (Posjeta: 6075 )

modus15

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: Keeway speed 125
Keeway Speed 125
« : 18. Travanj 2009, 19:29:03 »

Dakle zanimaju me iskustva sa Keeway-om Speed,planiram ga kupiti i izgleda mi predobro a i kvalitetno,što više što je u njemu Megellieva tehnologija...
Hvala! :palacgore:
Evidentirano

vickodu

• Vozi: klokana
Odg: Keeway Speed 125
« Odgovori #1 : 18. Travanj 2009, 19:54:50 »

Dakle zanimaju me iskustva sa Keeway-om Speed,planiram ga kupiti i izgleda mi predobro a i kvalitetno,što više što je u njemu Megellieva tehnologija...
Hvala! :palacgore:

Daj malo pojasni ovo oko tehnologije  :misli:
Evidentirano
Bog je dao muškarcu dovoljno krvi za obje glave,problem je u tome što ne mogu funkcionirati istovremeno...

modus15

• **
« Odgovori #2 : 18. Travanj 2009, 20:37:16 »

Tako je rekao prodavač,a i inače keeway je kupio benelli pa su vjerovatno nešto pokupili od njih,još sam danas na youtube-u gledao neki video o njemu i pisalo je nešto keeway speed with benelli tehnology pa mi nije bilo jasno šta mu to dođe.A i ima garanciju 2 godine što ipak ulijeva nekakvo povjerenje da se radi o ozbiljnoj firmi.Iskreno kad sam ga danas vidio u salonu nisam očekivao tako dobar motor,baš me jako iznenadio. :wink:
Evidentirano

vickodu

• Vozi: klokana
« Odgovori #3 : 19. Travanj 2009, 00:46:39 »

Tako je rekao prodavač,a i inače keeway je kupio benelli pa su vjerovatno nešto pokupili od njih,još sam danas na youtube-u gledao neki video o njemu i pisalo je nešto keeway speed with benelli tehnology pa mi nije bilo jasno šta mu to dođe.A i ima garanciju 2 godine što ipak ulijeva nekakvo povjerenje da se radi o ozbiljnoj firmi.Iskreno kad sam ga danas vidio u salonu nisam očekivao tako dobar motor,baš me jako iznenadio. :wink:

Prodavas ce rec bilo sto da proda .Nije li pametnije za malo vise novaca kupit nesto sto ima ime i prezime  :misli:
Evidentirano
Bog je dao muškarcu dovoljno krvi za obje glave,problem je u tome što ne mogu funkcionirati istovremeno...

modus15

• **
« Odgovori #4 : 19. Travanj 2009, 11:06:54 »

Pa da,to je istina,ali 13000 kn mi je granica i preko toga nikako ne mogu,a do sada su mi se kinezi odličnima pokazali,nedavno sam uzeo novog tomosa i prvi dan je morao na servis jer nije palio,a 9000 kn košta i još ne ide preko 45km /h.Uzet ću ga na 60 rata pa kako bude,da uzimam nešto polovno opet samo gotovina...Ako ga kupim iznjet ću svoje dojmove,dobre i loše strane pošto mi se čini da baš nema puno vlasnika ovog modela. :palacgore:
Evidentirano

Titja

• *
  • Vozi: Suzuki GSR 600 K8
« Odgovori #5 : 20. Travanj 2009, 03:56:43 »

Kod nas u Srbiji se dosta prodaje i onaj od 125 i od 150 kubika. Nije se lose pokazao. Drugar ima od 125 ccm i zadovoljan je. Ali se covek samo voza, ne divlja i ne jurca njime.
Evidentirano
Be crazy like we are MK Underground

Egon_MK_Sibinj

• **
  • Vozi: cbr600f
« Odgovori #6 : 20. Travanj 2009, 08:44:55 »

Ima kolega 125 i vozio sam se sto puta,i na duže relacije,i ja sam vozio.........  :palacgore:

Motor je dobar,malo troši a 15-16 litara stane u njeg....  :palacgore:

Javit ce se on u temi pa ce malo detaljnije o tome........
Evidentirano
MK Sibinj

Buba_sb

• *
  • Vozi: Keeway 125
« Odgovori #7 : 21. Travanj 2009, 21:20:12 »

Pozdrav svim vozačima kineza,
vozim Keewaya Speed 125 već godinu dana i ima i dobri i loši mana,
prvo loše,obrtajka je krepala na 800km loš bočni nogar lako spadne sa njeg,meni je već 5 put pao
pa sam morao kupiti kočnicu i nosač retrovizora :opakoljut:
prednji amoltizeri jako mekani,kad je ladan gasi se nema ler a kad se malo zagrije onda je ok
i zadnju vilicu često moram dotezat,gume su grozne KENDA :shock:
e sad dobre mane,jako je udoban, svojim očima sam gledo na moto susretu kolega je 15 puta užarijo cjeli auspuh
a mašina nema svoje hlađene,mašina je odlična ja svog isto derem i ništa ne odlazi
još me nije ostavio nigdje :palacgore:
Evidentirano
MK Sibinj

Buba_sb

• *
« Odgovori #8 : 21. Travanj 2009, 22:09:45 »

E još nešto i mene zanima,
trenutno mi motor ide 110km/h, a htio bi ga nagurati na 120 km/h.
Šta se može napraviti? :misli:
Evidentirano
MK Sibinj

heavy

• **
  • Vozi: sintesajzer sa 1300 promila
« Odgovori #9 : 21. Travanj 2009, 22:20:36 »

gazda na dijetu :LOL: :LOL:
Evidentirano
idem ja tako, idem - dok ne stignem, a kad stignem - onda više ne idem!

modus15

• **
« Odgovori #10 : 21. Travanj 2009, 22:34:20 »

A kako vuče u brdo,jel ima snage i dali 110 ide serijski bez ikakvih preradi,pošto pišu da ide oko 95?
Evidentirano

giantMC

• Vozi: vrlo dobro
« Odgovori #11 : 22. Travanj 2009, 00:15:40 »

nisam znao da postoje 'dobre mane'  :misli: :LOL:

inace bil je i na solo i na usporednom testu 125ica u moto pulsu pa si procitajte kaj vas zanima.. uglavnom za te novce ok igracka, za grad cisto dovoljno a i malo okolo ako nisi zahtjevan po pitanju astronomskih brzina
Evidentirano
u upotrebi streetfighter prerada, LED lampe napred & otraga, digitalni instrumenti, slickovi sa simpatičnom šarom

http://www.youtube.com/watch?v=FesqHTQa9X8

Buba_sb

• *
« Odgovori #12 : 22. Travanj 2009, 16:39:17 »

Vuče uzbrdo ko lud!!!a što se brzine tiče,kad sam ga kupio išao je 80km/h
a nakon 6000km kad se je uradio ide 110km/h
ali neče 120 :misli:
Evidentirano
MK Sibinj

grofDado

• Gost
« Odgovori #13 : 23. Travanj 2009, 16:55:47 »

Ja vozim cruzera 250 kuba i mogu reć da ide ok tj da povuče , fino radi mašina a  kod preticanja je siguran i ima šusa.
Evidentirano

modus15

• **
« Odgovori #14 : 30. Travanj 2009, 16:00:49 »

Evo motor je danas napokon stigao kući,šteta što registracija tek u ponedjeljak ali već sam napravio 70km vozikajući se po okolici,za sad ide odlično,još se ne prestajem čudit kako je tako udoban,jedino mi smeta što može lako pasti sa bočnog nogara jer se nogar sam od sebe vraća al dobro,nema veze,naviknut ćemo se,uskoro možda nabacim koju slikicu.E sad me zanima kako ste vi razrađivali motor,pošto je preporučeno prvih 1000 km vozit maksimalno 50 na sat,a bome treba proć 1000 km sa samo 50 na sat. 8)
Evidentirano

guitarman007

• *
« Odgovori #15 : 02. Svibanj 2009, 10:03:29 »

Evo motor je danas napokon stigao kući,šteta što registracija tek u ponedjeljak ali već sam napravio 70km vozikajući se po okolici,za sad ide odlično,još se ne prestajem čudit kako je tako udoban,jedino mi smeta što može lako pasti sa bočnog nogara jer se nogar sam od sebe vraća al dobro,nema veze,naviknut ćemo se,uskoro možda nabacim koju slikicu.E sad me zanima kako ste vi razrađivali motor,pošto je preporučeno prvih 1000 km vozit maksimalno 50 na sat,a bome treba proć 1000 km sa samo 50 na sat. 8)

kad ga malo provozas i to, onda napisi malo svoja iskustva.. :D
Evidentirano
heehehehheehehehh!

BobaCH

• Vozi: GP-800
« Odgovori #16 : 05. Svibanj 2009, 08:54:55 »

Ja vozim cruzera 250 kuba i mogu reć da ide ok tj da povuče , fino radi mašina a  kod preticanja je siguran i ima šusa.

Pročitaj kaj (i ovaj) čovjek kaže! A nadurio si se i odj3bao nas kad smo ti savjetovali da nemreš isfurati motor iz dućana, posjest ženu iza i zapaliti iz Zagreba za Dubrovnik (i natrag)!  :?
...kako ste vi razrađivali motor,pošto je preporučeno prvih 1000 km vozit maksimalno 50 na sat,a bome treba proć 1000 km sa samo 50 na sat. 8)
« Zadnja izmjena: 05. Svibanj 2009, 16:03:14 BobaCH »
Evidentirano
>>>>>>>>>>>>>>>  DOBRONAMJERNICI, POSJETITE NAS: FORUM GP 800 <<<<<<<<<<<<<<<<

giantMC

• Vozi: vrlo dobro
« Odgovori #17 : 05. Svibanj 2009, 10:20:21 »

jucer sam vidio kod bundeka ovaj superlight 125.. kao custom.. bas dobro izgleda.. zvuk mu nije onak piskutav ko na skuteru, ljepo je iso, al cini se da je gazda skinuo sve sa njega sta dolazi, vizir, crashbar, bisage.. i uopce nije izgledal tak mali i bezveze ko kad vidim covjeka na onom njihovom supershadow 250
Evidentirano
u upotrebi streetfighter prerada, LED lampe napred & otraga, digitalni instrumenti, slickovi sa simpatičnom šarom

http://www.youtube.com/watch?v=FesqHTQa9X8

grofDado

• Gost
« Odgovori #18 : 05. Svibanj 2009, 17:35:17 »

Pročitaj kaj (i ovaj) čovjek kaže! A nadurio si se i odj3bao nas kad smo ti savjetovali da nemreš isfurati motor iz dućana, posjest ženu iza i zapaliti iz Zagreba za Dubrovnik (i natrag)!  :?
btv ja sam svoj razradio do prvog servisa a on je na 500 km gdje smo podesili kuplung i izmjenili ulje i dotegnuli sve kaj se dotegnuti može a sad samo gas gas , a kaj se tiče durenja gle ja nisam retard da se dam ševiti i praviti idiota od sebe jer imam bar malo dostojanstva a ne dozvoljavam da me se pljuje ok
Evidentirano

BobaCH

« Odgovori #19 : 06. Svibanj 2009, 08:42:44 »

btv ja sam svoj razradio do prvog servisa a on je na 500 km gdje smo podesili kuplung i izmjenili ulje i dotegnuli sve kaj se dotegnuti može a sad samo gas gas , a kaj se tiče durenja gle ja nisam retard da se dam ševiti i praviti idiota od sebe jer imam bar malo dostojanstva a ne dozvoljavam da me se pljuje ok

Nešto si pobrkao! Gdje je napad na tvoje dostojanstvo?? Tko te pljuje?  :shock:
Malo si zabrijao, ali nema veze. Imaš se pravo osječati kako želiš..

Možda si ga razradio do tog servisa što je o.k. a to smo ti i sugerirali.
Ja ti ponavljam da je glupost uzeti motor iz dućana i otiči iz Zagreba u Dubrovnik, k tome i sa dodatnim opterečenjem (suvozačica+prtljaga).
To je 1300 km! Savjet je bio dobronamjeran, od ljudi koji imaju puno više iskustva od tebe sa motorima.
 8)
Evidentirano

grofDado

• Gost
« Odgovori #20 : 06. Svibanj 2009, 08:57:22 »

O iskustvu bi se dalo komentirati ali nema veze  samo nekužim kaj ovdje potenciraš opet ovakve spike jer mislim da nije ni mjesto a kamoli da to nekoga zanima a ponajmanje mene jer kaj se tiče ekipe priča je aut
Evidentirano

BobaCH

« Odgovori #21 : 06. Svibanj 2009, 09:04:45 »

O iskustvu bi se dalo komentirati ali nema veze  samo nekužim kaj ovdje potenciraš opet ovakve spike jer mislim da nije ni mjesto a kamoli da to nekoga zanima a ponajmanje mene jer kaj se tiče ekipe priča je aut

Koje opet i koje ovakve spike?

Ja ti ponavljam da je glupost uzeti motor iz dućana i otiči na "vožnju" od 1300 km, a odnosi se na pravilnu razradu motora o čemu je modus15 pisao!
Kaj šiziš!?
Evidentirano

grofDado

• Gost
« Odgovori #22 : 06. Svibanj 2009, 09:12:18 »

Gle ja sam zvao na kavu ali nisi se javljao mogli smo ko ljudi raspraviti kaj te muči tj kaj vas muči ali nisi se javljal sory  mislim da je sve jasno tako da sada ovakva prepucavanja mi izgledaju sasvim bezveze jer nemogu ja nekoga žicati da se druži samnom ako taj to neželi samo neznam zakaj jer popljuvan sam ja a i bogme neki drugi a sam vidiš koga nema
Evidentirano

BobaCH

« Odgovori #23 : 06. Svibanj 2009, 09:26:12 »

Gle ja sam zvao na kavu ali nisi se javljao mogli smo ko ljudi raspraviti kaj te muči tj kaj vas muči ali nisi se javljal sory  mislim da je sve jasno tako da sada ovakva prepucavanja mi izgledaju sasvim bezveze jer nemogu ja nekoga žicati da se druži samnom ako taj to neželi samo neznam zakaj jer popljuvan sam ja a i bogme neki drugi a sam vidiš koga nema

Haloo!! O čemu ti pričaš?

Govorim da je ovaj lik, modus15, (ispravno) odlučio/zaključio da motor prije svega treba pravilno razraditi.
To je tema o kojoj se raspravlja.

Dobronamjerno sam ti sugerirao da pogledaš kaj ljudi vele glede novog motora i razrade i da ti nije bilo pametno ono kaj si tupio o svojoj "prvoj vožnji".
Ali dobro, ti trubiš svoje i amen! Tvoj je motor pa radi sa njim kaj hoćeš.
Pametnome dosta!
Evidentirano

v lady

• **
  • Vozi: alkalne baterije AA 500
« Odgovori #24 : 06. Svibanj 2009, 10:47:53 »

ja nemam kaj za reć...

samo kao i drugi nabijam postove

ajd bok
Evidentirano
Bok ti si zlatna želja? Hoćeš li mi ispuniti ribicu 3 puta?
 Str: [1] 2 3 4  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.123 sekundi uz 16 upita.